Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Na koncu sezone moraš bit top 12. Naredit morš minimalno 8 dirk. Če narediš vseh 12 dirk se ti pač šteje najboljših 8, tako da 4 lahk spustiš.

Včeraj sem vozil GrandAm dirko in so bli backmarkerji res super, vsi so se lepo korektno umaknili. Danes znova vozim dirko in enostavno ne bi moglo bit slabše, kot da so se vsi zarotili proti meni. Sicer me je takoj na začetku drugouvrščeni prehitel, tako da sem ga konstantno lovil na 1-2sekundi razmaka in ko pride do mustangov se njemu umaknejo meni pa nastavijo. Teorija zarote ampak waaaa sem jezen no. V dveh krogih sem zgubil skoraj 5 sekund no, ne moreš verjet :P

Zdej al vidijo samo vodilnega in ga spustijo, za druge pa ko te jebe :D

Najbrž divizije so, sam moraš bit overall med 12 po moje ... jeba... Paps močno upam, da ti rata ! [ok]

Tako je :)

Edge, bi bil že prejšno sezono med top 12 sigurno, ampak dostkrat nisem mel časa da bi dirkal. Sem mel po treh dirkah 625 pik. Tist ki je bil pa 12 je mel pa 1388 pik po 8. dirkah. :)