Paps 597 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Hmm ne vem če bo držal ker maš ti mal iRating jači od mene pa nisi mel tak SOF na dirki SoF je odvisen of iRatinga. Če ni splita SoF varira. Ko pa je split pa te vrže skup s sebi podobnimi. iRatingi seveda. Jaz se že zelo dolgo vozim s tistimi, ki majo iR med najvišjimi in moram reči, da je prav užitek z njimi vozit. Aja split... Imaš maksimalno število dirkačev na štartno vrsto. Za primer. Pri F1 je to 30 dirkačev. Če se jih prijavi 31 naredi split. Na eni štartni jih bo 15 na drugi pa 16. Ena od štartnih ima višji SoF kot druga in posledično dobi tudi več točk v prvenstvu. Evo primer SOF (4397) http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=3089947&custid=34432 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 10x za odgovore...se mi je zdel da je nekako tako sam nisem bil sure. Championship točke pa deli glede na uvrstitev ne glede na SOF. Right ? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Če zmagaš višji SOF dobiš več točk, kot pa če bi zmagal nižji SOF Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Matr mi je ta Star Mazda všeč ratala. Nekak mi je ratalo skup spravt en soliden setup, ki je dosti hitr in zanesljiv. Pa še lepo ti avto na not obrne pri bremzanju. Zdej sm kupu še Sebring progo in jo teram. Je pa res, da ta proga ni glih za formulce, ker mi zelo slab asfalt (veliko betonskih plošč in razpok), pa visoke robnike. Kar se pa postavitve tiče je pa AWESOME! Supr ovinki in kombinacije, sam prvi mi ni še najbl všeč, ker greš čist na blef v njega in to z veliko hitrostjo. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Uff... komaj čakam da tud jaz zlezem do te Mazde Mazda pa itaq rulz Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Jaz pa nisem mel MPRja doseženga, tko da sem še vedno v D klasi. Bom mogu previdno pridt do 4.0, da pridem v C, pol pa tut jaz začnem s Shopping spreejem. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Jap ... i know the feeling ... jst sm tud obstal v C klasi, ker sm pozabu, da morš za napredovanje odpelat 4 dirke z avtom iz C klase. Jst pa Jetto drgnem k zmešan pa se sprašujem za kaj mi ne šteje dirk Mal še gledam, kaj bi kupil za B klaso. Verjetn bo Corveta al pa tist radical al kaj je že tista stvar Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Dokumentarec Rookies to Racers. Fokus je predvsem na mladih voznikih, ki se v športu šele uveljavljajo. Nalašč za to je bil ustvarjen VW Jetta TDI Cup. V dokumentarcu lahko vidimo veliko stvari s katerimi se morajo novi dirkači spoprijemati. Nam najbolj zanimiv pa bo verjetno Wyatt Gooden - iRacing prvak v VW Jetta TDI Cupu, ki si je z zmago v prvenstvu prislužil sedež v enem izmed pravih dirkalnikov. Dokumentarec je razdeljen na tri dele po 42 minut. Prijeten ogled vam želim! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Gledam zdej to serijo....awesome! Hude fore....matr bi se tud jst podil tkole. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Wyatta poznam že dolg časa. Iz LFS. Sva tam dost skup vozila. Zej sva pa timska kolega v iR že kar nekej časa. Fejst poba, prjazen, nič nadut. Se da z njim normalno zgovarjat 3 Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Pa še skejta!!! Frontside flipa obrnu kot da ni nč Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Hehe glih kar sem peljal na isti dirki kot on...Možak leti z mustangom 2,5 sec hitrej od mene... Alien Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Kul dokumentarec, si ga bom pogledal ob priliki Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Dons bo na iracingu ob polnoči dirka za World Championship. Povezava! Bodo sama znana imena, se splača pogledat. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 8, 2011 Share Napisano May 8, 2011 Ej Paps....a ti tud Starcraft igraš? Vidm da imaš na iracingu za profil sliko enga protossa Citiraj Link to post
Recommended Posts