Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Hmm ne vem če bo držal ker maš ti mal iRating jači od mene pa nisi mel tak SOF na dirki :D

SoF je odvisen of iRatinga. Če ni splita SoF varira. Ko pa je split pa te vrže skup s sebi podobnimi. iRatingi seveda. Jaz se že zelo dolgo vozim s tistimi, ki majo iR med najvišjimi in moram reči, da je prav užitek z njimi vozit.

Aja split... Imaš maksimalno število dirkačev na štartno vrsto. Za primer. Pri F1 je to 30 dirkačev. Če se jih prijavi 31 naredi split. Na eni štartni jih bo 15 na drugi pa 16. Ena od štartnih ima višji SoF kot druga in posledično dobi tudi več točk v prvenstvu.

Evo primer SOF (4397)

http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=3089947&custid=34432

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

10x za odgovore...se mi je zdel da je nekako tako sam nisem bil sure. Championship točke pa deli glede na uvrstitev ne glede na SOF. Right ?

Matr mi je ta Star Mazda všeč ratala. Nekak mi je ratalo skup spravt en soliden setup, ki je dosti hitr in zanesljiv. Pa še lepo ti avto na not obrne pri bremzanju. Zdej sm kupu še Sebring progo in jo teram. Je pa res, da ta proga ni glih za formulce, ker mi zelo slab asfalt (veliko betonskih plošč in razpok), pa visoke robnike. Kar se pa postavitve tiče je pa AWESOME! Supr ovinki in kombinacije, sam prvi mi ni še najbl všeč, ker greš čist na blef v njega in to z veliko hitrostjo.

Jaz pa nisem mel MPRja doseženga, tko da sem še vedno v D klasi. Bom mogu previdno pridt do 4.0, da pridem v C, pol pa tut jaz začnem s Shopping spreejem.

Jap ... i know the feeling ... jst sm tud obstal v C klasi, ker sm pozabu, da morš za napredovanje odpelat 4 dirke z avtom iz C klase. Jst pa Jetto drgnem k zmešan pa se sprašujem za kaj mi ne šteje dirk :D

Mal še gledam, kaj bi kupil za B klaso. Verjetn bo Corveta al pa tist radical al kaj je že tista stvar :D

Dokumentarec Rookies to Racers. Fokus je predvsem na mladih voznikih, ki se v športu šele uveljavljajo. Nalašč za to je bil ustvarjen VW Jetta TDI Cup. V dokumentarcu lahko vidimo veliko stvari s katerimi se morajo novi dirkači spoprijemati. Nam najbolj zanimiv pa bo verjetno Wyatt Gooden - iRacing prvak v VW Jetta TDI Cupu, ki si je z zmago v prvenstvu prislužil sedež v enem izmed pravih dirkalnikov.

Dokumentarec je razdeljen na tri dele po 42 minut. Prijeten ogled vam želim!

Wyatta poznam že dolg časa. Iz LFS. Sva tam dost skup vozila. Zej sva pa timska kolega v iR že kar nekej časa. Fejst poba, prjazen, nič nadut. Se da z njim normalno zgovarjat :)