B_U_R_I 3 290 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Tole se vozi v četrtek Naslednji teden. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Prišel do C class, zdaj pa težek boj s samim sabo... ali uživat v porabljenem denarju 12 tednov in vozit Skip Barber v D class ali dodat še 25€ (ki jih trenutno sploh nimam ) in vozit že C class s Star Mazdo Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 5, 2011 Share Napisano May 5, 2011 Sodelovanje McLaren-a in iRacing-a Povezava! Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano May 5, 2011 Share Napisano May 5, 2011 Kul. Ampak jaz bom najbolj vesel ko bojo končno vnesli vremenske pogoje! Sicer če dobro pomislim papyrus nikoli ni imel simulacije z vremenskimi pogoji, tako da bi znalo to kar potrajat A je kdo kaj zasledil kako kaže z dežjem in vremenom v iR? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 Nekje sem enkrat gledal en intervju s Kaemmerjem in je reku, da je to preveč zakomplicirano, da bi naredl dost točno in da zaenkrat še nimajo namena delat. Sam to je blo že kake pol leta nazaj. Lahko, da so kej spremenil načrte, ampak mal dvomim. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 Najprej nej "new tyre model" ven dajo. Pol nej se pa vreme lotjo Sicer pa prehod iz dneva v noč, pa menjava dirkačev. To je zame bolj pomembno kot pa dež :wink: Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 Jaz tud ne vidim neke jake fore v vremenu... ajde mogoče če se med dirko spreminja še hajd pa hajd, da bi se pa celo dirko drajsal po stezi mi pa res ne diši... Se strinjam pa s Papsom... najprej gume pol pa ostalo... Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 Ne vem no, meni se zdi to zelo pomembno za realizem. Nikoli se ne dirka samo po suhem oz. idealnih pogojih. Ampak resnično dvomim da bo iR kdaj v bližnji prihodnosti to implementiral. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 Mustanga so spet neki štimal. Danes peljem 2s hitrejše na Laguni Seci kot par dni nazaj... Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 So neki eksperimentiral s fiziko gum na Mustangu, pa so pomotoma to izdal. Zej so popravl tko k je blo Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 Mah u k*rac naj grejo... tolkel offline practice da sem se navadil na drsalnico zdej pa gre spet čist drugač kot je šlo prej. Pa še nekaj me zanima.. na osnovi česa ti določa s kakšnimi nasprotniki (strenght of field) boš vozil ? Zadnje čase me med same alien-e daje Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 Na podlagi iRatinga (i think). Sem pa odpeljal zdej še eno dirko z Mustangom in zmagal. Hehe, zakon je, ko ni nobenga, k bi te s ceste spravu! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 6, 2011 Share Napisano May 6, 2011 Hmm ne vem če bo držal ker maš ti mal iRating jači od mene pa nisi mel tak SOF na dirki Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 edgeslo: odvisno je tud od tega, kdo v tistem trenutku vozi ane. Pač alienov je samo omejena količina, ponavadi jih srečaš samo ponoči....kej več bi ti znal pa Janko povedat Drgač sm pa jst zadnji teden na bolniški. Posledica tega je, da imam malce zjeban bioritem (še posebej, ker težko spim s polnim nosom). Pa sm si vzel mal cajta pa naredu video dokaj solidnega kroga s Star Mazdo na Mid Ohio progi. Čas je dobro sekundo stran od rekorda, ampak pravjo, da so do dve sekundi počasnejši časi že dobri. Rekord je valda naredu en alien. Je pa res, da sem po pregledu vidu, da je še placa za vsaj pol sekunde, če bi mi čist krog ratal. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 7, 2011 Share Napisano May 7, 2011 Hmm ne vem če bo držal ker maš ti mal iRating jači od mene pa nisi mel tak SOF na dirki Ja, sej zato sem pa zmagal Precej je odvisno od tega kdo fura. Parkrat te bo dalo med mal boljše, parkrat pa med luzerje Citiraj Link to post
Recommended Posts