B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Ker je loads of fun Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 SkyNet: A ni tist lotus dovol star? Skipy je dosti hitrejši, če ga rahlo slajdaš... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Saj maš pod STATS -world record-, kjer lahko vse best čase od vseh vidiš. Je kar pregledna stvar. Jst sem ŽE PRVI DAN šel pogledat čase slovencev z mazdicami Z novimi updati je Mustang malenkost počasnejši kot prej (cca. sekundo), vsaj tko berem po forumih. Naj bi bilo podobno z ostalimi avti, nisem pa zihr, ker pred updatom nisem velik fural. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Pa sej niso vseh avtov poupdejtali.....to bodo šele avgusta....takrat bo nov tire model. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Vseh niso, nekatere so pa le ... So pa tudi dosti prog updatal, tko da lahko da je surface kaj spremenjen. Ne vem. Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Mustang je prav bljak avto no. Understeer in oversteer obenem Kje je tu zabava? Še Falcon je zabavnejšejši. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Updejtal so proge. Natančneje lasersko skenirane delce. Pač fizika asfalta je mal drugačna. Zato so avti počasnejši/hitrejši. Najbolj naj bi se to opazilo pri Ovalih, kjer naj bi sedaj visoka linija delovala, prej pa ni. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Mustang je prav bljak avto no. Understeer in oversteer obenem Kje je tu zabava? Še Falcon je zabavnejšejši. Boš vozu v četrtek? Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Kaj se pa vozi v četrtek? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Prva dirka v D klasi mimo, z malo sreče sem celo zmagal - brez kvalifikacij Skip Barber bo še kar zabaven, bom pa moral počasi začet tudi set malo spreminjat Pogoji za C bodo kmalu izpolnjeni, vendar bomo še nekaj časa vozili D content... evri kar letijo Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Js sm pa šele zle opazu da sm postal D..končno sm se rešu rookijev Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Ne vem če... jaz sem upal da se jih rešim ko kupim naslednji paket za D klaso (ca. 50€) pa je bila prva dirka prvi ovinek in že kaos. Mogoče so se pa komu spet pedali odklopili Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Hehe jaz mam bolj občutek, da se nekaterim izklapljajo monitorji kot pa pedali Jaz sem včeraj samo treniral z Mustangom, ker si nočem takoj SR zjebat,bom pa danes prvo upalil z Mustangi pa da vidmo. Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Paps: Torej četrtek 12.5 ? Načeloma mislim da ni problema in se bom lahko udeležil Citiraj Link to post
Recommended Posts