Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Mar bi bil tiho [wall] Danes že 3x letel v steno, ker očitno enim ni jasno kako se v štric pelje.... [wall]:x[opa][Jaoo]

Tut jaz sem včeraj eno dirko odpeljal. Bil je pa tak polom... [Joj] , najhujš pri vsem je pa to, da sem bil čist sam kriv. :oops:

Saj maš pod STATS -world record-, kjer lahko vse best čase od vseh vidiš. Je kar pregledna stvar.

Jst sem ŽE PRVI DAN šel pogledat čase slovencev z mazdicami :roll::P

No.....jst sm pa sebe in Bončo spravu vn :D Pa sm mu reku, da se bom zihr enkrat obrnu....pa ni poslušal :D Skipi je zajebana zadeva k jo morš skos v slajdu držat, če čš it hitr.

LOL

sej ni tko zajeban, full ga moreš loviti, če te kaj odnaša (ampak res full - oposit-lock). Potem pa gre. No meni ga niti ni več treba tako veliko, ker ko se ga enkrat navadiš, se ga da lepo peljati.

No z današnjim dnem je pa konec zabave, sedaj pa zares.

The real battles begin :P

Jst bom F1 za PRO licenco vozu!

Bi že prejšno sezono lahko mel PRO licenco... Pa kerkrat ni blo časa dirkat al pa se mi ni dal... lol

Hm kaj pa vem, meni se zdi skip dost hitrejši če voziš mirno in brez zdrsavanja. Še boljše bi blo če bi v iRacing dali eno formulo iz konec 60' ;)

Mustang je bil pa že prej bljak avto, zdaj je pa še slabši. Ne štekam zakaj bi ga kdo sploh hotel vozit :P