Paps 597 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Kaj pa vem. Men se zdi dokaj enako. Mogoče da so malenkost hitrejši Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Skipi ma hitrejše prestavljanje v brzine. Prej je menjal kot da je vsakič iskal brzino pa se zašaltal. Zdej pa dost na hitr zamenja. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Brez sklopke bo štart obupen predolga prva prestava. Naprej pa pol gre malo lepše Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Mar bi bil tiho Danes že 3x letel v steno, ker očitno enim ni jasno kako se v štric pelje.... Tut jaz sem včeraj eno dirko odpeljal. Bil je pa tak polom... , najhujš pri vsem je pa to, da sem bil čist sam kriv. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Ale od tebe ni druzga za pričakovat... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 No.....jst sm pa sebe in Bončo spravu vn Pa sm mu reku, da se bom zihr enkrat obrnu....pa ni poslušal Skipi je zajebana zadeva k jo morš skos v slajdu držat, če čš it hitr. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Ahh jaz pa danes končno začnem Mustanga terat.... Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Ale od tebe ni druzga za pričakovat... O, hvala prijatel... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 A je že kdo od vas že vozil Laguna Seca z Mustangom FR500S in kakšni so bili kaj časi? Citiraj Link to post
baty 484 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Saj maš pod STATS -world record-, kjer lahko vse best čase od vseh vidiš. Je kar pregledna stvar. Jst sem ŽE PRVI DAN šel pogledat čase slovencev z mazdicami Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 No.....jst sm pa sebe in Bončo spravu vn Pa sm mu reku, da se bom zihr enkrat obrnu....pa ni poslušal Skipi je zajebana zadeva k jo morš skos v slajdu držat, če čš it hitr. LOL sej ni tko zajeban, full ga moreš loviti, če te kaj odnaša (ampak res full - oposit-lock). Potem pa gre. No meni ga niti ni več treba tako veliko, ker ko se ga enkrat navadiš, se ga da lepo peljati. No z današnjim dnem je pa konec zabave, sedaj pa zares. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 The real battles begin Jst bom F1 za PRO licenco vozu! Bi že prejšno sezono lahko mel PRO licenco... Pa kerkrat ni blo časa dirkat al pa se mi ni dal... lol Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Aja dons je konc funrunov? Se začne nova sezona? Škoda. To kolkor se jaz spomnim pomen konec pravega dirkanja. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Slo-Racing dirka Povezava! Ohh jejžeš ,sploh nisem videl. Simon Bevčič Itak je zelo malo za šlatat,setup za štelat ali ne?..... Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano May 3, 2011 Share Napisano May 3, 2011 Hm kaj pa vem, meni se zdi skip dost hitrejši če voziš mirno in brez zdrsavanja. Še boljše bi blo če bi v iRacing dali eno formulo iz konec 60' Mustang je bil pa že prej bljak avto, zdaj je pa še slabši. Ne štekam zakaj bi ga kdo sploh hotel vozit Citiraj Link to post
Recommended Posts