Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Oh ja... Dirka končana. Štartal 13 od 40 in končal kot 14. V petem krogu me je en zavrtel in sem padel na 26 mesto. Avto poškodovan. Top speed sem mel skor 10km/h počasnej. In sem zgubljal okol 2s na krog. Ko sem treniral sem peljal 2:54,5 , se pravi 2:56,5 v dirki...

Na koncu se je nekak izšlo za top 15. Škoda drugače, bi bil zihr top 10.

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Dirko sem si ogledau in je bila zanimiva do zadnjega kroga,1in2 v stotinki,tudi Alešu

vse čestitke mislim da je prišu 15 ,kazali so tudi tvoje boje on bord,res prava dirka. [champ]

No ne vem kdaj si šel v Boxe in ali si zaradi tega zgubil mesta.

Ker na začetku dirke si se boriu okoli 11,12 mesta nato pa padu nekje okoli20.

Želimo tvoj povzetek.

Povzetek post višje :P

EDIT: Ko sem šel v bokse sem enga k je šel isti cajt zadel ko sva šla iz boksov. Je kar spustu gas in nism mogu nč. Mi je avto ša mal bolj poškodoval tko da sem mel top speed namesto 190km/h, 175km/h [wall]

Sem si ogledal dirko in bi rekel zanimivo. Odlična dirka Paps, pred dotikom si bil na 12 mestu, in šlo bi še sigurno višje, če ti ne bi en bedak riti odnesel. [ok]

Ja pa ta ki me je obrnil dela za iRacing.com :D

Sem mu reku po koncu dirke da mi je dolžan 100$ kreditov :D

hehe Paps... sploh nism vidu da si komentar naredu...:)

Je lufta vem ja, k sm tut še mal replaye gledu pa pelajo 1:26... sm se sam čudil..

Mah to je blo bolj za dušo, pa tak mal da vidm kak se video naredi pa na youtube naloži... :)

• 1 month later...