Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Problem je samo v tem, da je scr***ana stara verzija. Sicr sem vozil zadevo kakšno leto al pa še več nazaj vmes pa ne....ampak je kar razlika ratala v tem času. So res dobr spedenali model gum za to sezono.

Pa čist čist čist iz nule delajo model gum za prvo sezono 2011 al pa drugo. Ni še čist jasno.

Zadeva je zelo zanimiva, samo moram rečt, da sem veliko več zanimivih dirk doživel v Slo-racing prvenstvu kot pa v iRacingu :)

Tko kot je že PEK povedal - ni ga čez ligaško vzdušje in če bo to lahko naredu z iRacingom bi bla zmaga. Sicer lahko postaviš server, vendar te stane 3$ na session, če se ne motim. To pa se zna nabrat :) Sploh če všteješ še vse proge, ki bi jih moral za prvenstvo nabavit :)

Če bi nardili prvenstvo z avti in progami, ki jih dobiš kot rookie bi se dalo kr dost odpelat. Potem bi vse skupi stalo samo $3 na tekmo. Pa če jih nardimo 8, je to še zmeri sam $24 kar bi pa hitro zbrali.

Z Mazdo bi bili super boji, saj je dost dobra za novince.

Če bi nardili prvenstvo z avti in progami, ki jih dobiš kot rookie bi se dalo kr dost odpelat. Potem bi vse skupi stalo samo $3 na tekmo. Pa če jih nardimo 8, je to še zmeri sam $24 kar bi pa hitro zbrali.

Z Mazdo bi bili super boji, saj je dost dobra za novince.

Kako bi pa naredu 8 dirk? A bi vozil na ovalih? Sej veš, da so v osnovnem packu samo 2 al 3 proge ki niso oval...Pol pa spet ni več tolk poceni! SloRacing bi že koštal tok kot si napisal, tisti, ki bi dirkal pa nebi prišli tok poceni skoz.

Zakaj pa ne bi ovale vozili.....tud na ovalih so dirke zanimive. Pa lahko bi tudi vse avte vozili. Pač vsako dirko posebaj zakupiš in določiš avto in progo. Drgač nas je pa tudi že kar nekaj, ki vozimo na iRacingu, tko da bi se nas zihr lahko nekaj na kup zbralo. Pa mogoče nardimo 2 dirki na teden.....da ne bomo naročnine dolgo plačevali. Pa še ljudje ne bodo nadrkani tko proge :D