Killer_B 87 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Problem je samo v tem, da je scr***ana stara verzija. Sicr sem vozil zadevo kakšno leto al pa še več nazaj vmes pa ne....ampak je kar razlika ratala v tem času. So res dobr spedenali model gum za to sezono. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Dons sm sprobal Williamsa na laguni. Sam avto je dobr za peljat, edino malo me še zajebava zaviranje, pa malo je smotano, ker nimam nobene pametne proge za F1 in to je mal slaba Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Problem je samo v tem, da je scr***ana stara verzija. Sicr sem vozil zadevo kakšno leto al pa še več nazaj vmes pa ne....ampak je kar razlika ratala v tem času. So res dobr spedenali model gum za to sezono. Pa čist čist čist iz nule delajo model gum za prvo sezono 2011 al pa drugo. Ni še čist jasno. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Kako ni proge za formulo.....kaj pa Silverstone, Road Atlanta, Road America? Pa zdej pridejo Spa, Suzuka, Okayama. Same hude proge. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Ja proge so, sam jih nimam.. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Za mene je tut mal starejš zadeva čisto ok, k še nove nism probu Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Kaj je s temi nagradami za PRO? Kolikor vem jih itak dobi samo zmagovalec sezone, ostali pa nič? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Zadeva je zelo zanimiva, samo moram rečt, da sem veliko več zanimivih dirk doživel v Slo-racing prvenstvu kot pa v iRacingu Tko kot je že PEK povedal - ni ga čez ligaško vzdušje in če bo to lahko naredu z iRacingom bi bla zmaga. Sicer lahko postaviš server, vendar te stane 3$ na session, če se ne motim. To pa se zna nabrat Sploh če všteješ še vse proge, ki bi jih moral za prvenstvo nabavit Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Če bi nardili prvenstvo z avti in progami, ki jih dobiš kot rookie bi se dalo kr dost odpelat. Potem bi vse skupi stalo samo $3 na tekmo. Pa če jih nardimo 8, je to še zmeri sam $24 kar bi pa hitro zbrali. Z Mazdo bi bili super boji, saj je dost dobra za novince. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 9, 2010 Avtor Share Napisano December 9, 2010 Za 3$/dirko dobiš njihov server v najem? Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Jap....in vso statistiko. Komot bi eno sezono odfural tam....seveda vzporedno z sloracingom. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 9, 2010 Avtor Share Napisano December 9, 2010 To je pa še poceni...mi dajamo 15€ za naš server...pa je uporabljen 2x na mesec...kar pride 7,5€ na dirko Ja potem bi pa lahko naredili januarja en mini cup Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Ja, sam mi mamo 2 dirke vsakih 14 dni + predkvalifikacije + trening dirke ... itd. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Če bi nardili prvenstvo z avti in progami, ki jih dobiš kot rookie bi se dalo kr dost odpelat. Potem bi vse skupi stalo samo $3 na tekmo. Pa če jih nardimo 8, je to še zmeri sam $24 kar bi pa hitro zbrali. Z Mazdo bi bili super boji, saj je dost dobra za novince. Kako bi pa naredu 8 dirk? A bi vozil na ovalih? Sej veš, da so v osnovnem packu samo 2 al 3 proge ki niso oval...Pol pa spet ni več tolk poceni! SloRacing bi že koštal tok kot si napisal, tisti, ki bi dirkal pa nebi prišli tok poceni skoz. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Zakaj pa ne bi ovale vozili.....tud na ovalih so dirke zanimive. Pa lahko bi tudi vse avte vozili. Pač vsako dirko posebaj zakupiš in določiš avto in progo. Drgač nas je pa tudi že kar nekaj, ki vozimo na iRacingu, tko da bi se nas zihr lahko nekaj na kup zbralo. Pa mogoče nardimo 2 dirki na teden.....da ne bomo naročnine dolgo plačevali. Pa še ljudje ne bodo nadrkani tko proge Citiraj Link to post
Recommended Posts