B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 (urejeno) Jst pa nism mislu podalšat, sam mi je avtomatika načrte prekrižala in sm podaljšal za tri mesce neprostovoljno. Torej, če bi kdo fural, mu komot odstopim username in pass za kakšno pivo ali 2 lp Uredil December 6, 2010 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Podaljšal za eno leto. Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Ma jaz kr podaljšujem, upam namreč, da bom uspel spravit rating in SR tako visoko da naslednje leto pridem v Pro. Ampak denar pa kr leti... Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Zej si mel šanso 99$ za eno leto, pa bi dobil 30$ kreditov. Men to pride prav ker bom kredite lahko porabil za Spa in Suzuko. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Ma če špilaš zlooo velik se splača tole, drgač je pa stran metanje dnarja, da bom tam hotlapal pa treniral in naredil 1 dirko na mesec... Sploh pa mi ni vsec tak sistem championshipa, edin tist taprav je tak kot ga mamo na slo-racing. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Jaz pa lih za lige nism nikol bil navdušen. Ne maram dirkat po točno določenem koledarju. Dirkam ko se mi zahoče. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Zdele sm probal malo ta iRacing, k mi je dal Murn dostop do njega. Prvi vtis je slab.. zelo.. Vozil sem solsticie in unga tahudga forda.. Občutek hitrosti nikakav, ffb (zdej ne vem če samo men to dela) katastrofaln, sej skoz samo trese k fu***no, k ti pa guma zablokira al pa k te zanese se volan nč ne zmehča.. uglavnem proti rfactrju totaln crap usaj iz mojih izkušenj.. A se da mogoče to z FFBjem kako poštimat, ker to res ni za nikamor in se ne čudm da g25 crkne po 100 urah igranja iRacinga. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Gregor.....jst ne vem kaj si ti igral....ampak s tvojim komentarjem samo kažeš kako neizkušen si. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Jest pa očitno ne vem kaj vi igrate. Ampak če je to normalno, da stojiš na mestu in ti volan trese k mal zmešano res ne vem kaj bi to blo.. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Pomoje maš sam narobe nastavljen, zmanjši si ffb Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Na najmn možno imam. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Par strani nazaj maš sliko, kako mam jst naštiman. FF čist normalno dela nč ne trese ko stojiš na mestu. Pa če maš šanso rajš probej Mazdo MX5 kot pa Solstice ki je krneki. EDIT: Ops nism vedu da je že tolk zadi slika. Stran 11. Ko boš zrihtal FF boš videl da se ostali lahko skrijejo. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Aleš hvala za pomoč. Zdej vem zakaj tko hvalte iracing. Avto se res čuti k ga voziš. Mi je kar ušeč že po parih krogih. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Jaz sem tut ravno probaval iRacing, sicer ne original, ampak pustmo detajle. Najprej je bil malo hecen za pelat, pač FFB nenastavljen, zdej ko sm ga pa nastavu po Aleševih nastavitvah je pa fina stvarca tole, že zame k nism neki vav od voznika ki bi 2h na dan sedu za volanom, po 5krogih v Laguni z Radicalom je občutek kak nej rečem..?? LEP, čutiš avto, mal trese okol centra ampak to je že volanov problem (plastika), drugače pa ql zadeva, pa še grafika je zelo spodobna vsaj za moje pojme. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Hehe, Gregor - me veseli, da si nastavu volan in da ti je všeč. Jaz sem mel na začetku čist enako težavo Citiraj Link to post
Recommended Posts