Paps 597 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Včeraj spremlal dirko in sem naredil en kratek video "borbe". Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Fak, čist hudo. A to je TOP3 borba? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Ne to je 8-10. 14 jih je blo v dirki. 13. je zaostajal v kvalifikacijah za 1s. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Kaj ste me zrajcal, da bom najbrž ubodu za 3 mesece 12$ Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Evo nek na hitro zmontirano. Brand Hatch z Jetto. Cyan moder avto sem jst. http://www.youtube.com/watch?v=5cERM4YjKNg Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Fajn video. Dobr si vozu. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Robert_S koliko pa je celoletna naročnina? Killer_B Jetta kako je pa kaj za vozit, je vredu, koliko pa so kaj močne. Kaj me mika ta špil, kdo ga pa še kaj ima? Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Jetta ni neki preveč močna, je pa dober začetniški avto, ki odpušča dosti napak. Je pa res, da ko narediš napako zgubiš dosti časa, ki ga je proti dobrim voznikom skoraj nemogoče dobiti nazaj. Na videu je bil pred mano voznik z licenco A, ki je kroge peljal skoraj z identičnimi časi kot jst. Potreboval sem skoraj celo dirko, da sem se mu dovolj približal, da sem lahko začel prehitevat. 3. ovinek je speljal malce slabše (sem opazil, da sem celo tekmo bolje speljeval ta ovinek), zato sem izkoristil priložnost in ga v naslednjem malce na silo prehitel (sicr brez safety rating kazni). Če se najdejo enako hitri vozniki (kar se velikrat zgodi), so zelo dobri boji čez celo dirko, saj ne morš kar tako pobegniti. Pa pred časom sem se pritoževal, da ni dirk za Jetto. To ni čisto res....dirke so, vendar samo ob določenih dnevih (torki, četrtki in sobote), to so baje racing dnevi na iracingu. Takrat lahko komot odpelješ po 4 do 5 dirk. Kako se Jetto vozi moraš pa probat....lahko ti pa rečem, da je čisti užitek, ker je zadeva res realistična. Aja, pa navadi se vozt iz notranjega pogleda avta, ker druge kamere ni. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Kaj me mika ta špil, kdo ga pa še kaj ima? Moja malenkost , Paps, Killer,Ma,Bonča,PEK... pa še kdo se najbrž najde Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Matr... spet cel teden nič pametnega odvozil.. jao.. Nevem, stvar mi je ful všeč, ampak brez tega ligaškega pridaha ki je na slo-racing wtcc in f1 enostavno ni tolk zanimivo... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Pa pred časom sem se pritoževal, da ni dirk za Jetto. To ni čisto res....dirke so, vendar samo ob določenih dnevih (torki, četrtki in sobote), to so baje racing dnevi na iracingu. Takrat lahko komot odpelješ po 4 do 5 dirk. Največ dirk je bilo za Solstice... u bistvu vsako uro se je nabralo po 10-15 komadov...Na mustangu so na vsake 2 uri in se tudi nabere približno enako št. voznikov... Po moje je največ dirk za novince, lige naprej (D,C...) pa manj ker jih najbrž pol odneha, razen potem višje classe (A,Pro) pa je najbrž spet dost naroda in so dirke bolj pogosto... Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Ker je iRacing plačljiv veliko ljudi ostane v C/D licencah, zato je veliko več dirk R/D/C. B/A licenčne serije imajo tudi kar nekaj dirk, vendar večinoma Vikende. Pač je več ljudi v nižjih klasah. Ampak mene to ne gane, ker so avti v višjih klasah veliko bolj zanimivi kot tistik ki so v C/D/R. Vsaj meni. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Jst sm mel pa zmeri raje počasnejše avtomobile. Pa ne da bi se bal hitrosti al pa kej...ampak zaradi tega, ker so bile dirke veliko bolj izenačene in je velikokrat med dvoboji prihajalo do tega, da si moral voznika najprej psihično premagat nato si lahko šel fizično mimo njega. Še zdaj se spomnim, kako sem gledal, ko so vozniki pred mano leteli v pesek, ko sem jim požmrkal z lučmi tik preden je bilo potrebno zavirat v ovinek Vse to se da delat v počasnejših klasah, v hitrejših pa niti ne. Pa še v hitrejših je ponavadi tko, da mesto dobiš večinoma samo, če nekdo vn leti ali pa nardi kakšno hujšo napako. Tam so zaradi hitrosti in alienov razlike malce večje med vozniki. Jst bom verjetno pokupil vse avte v nižjih klasah, samo da se bom zabaval med prehitevanji in prerivanji. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Sej tle je keč, da se non stop neki dogaja, ok če so vsi nekak solidno dobri-tekmovalci, pomoje res bolši za začetek švohnejši avti. Hvala na odgovorih!Kaj me mika.... Citiraj Link to post
sonac 14 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Lepo, da si si vzel čas in zmontiral ta video (dobro sta vozila). Morda pa bom kupil Jetto, ko naslednjič vplačam subscription, izgleda zabavno. Citiraj Link to post
Recommended Posts