Paps 597 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Sam sem se Solstice hitro naveličal. Skip Barber nisem kej dosti vozil. Nekako je ne morem naštudirat. Jetta je kul, sam ni razburljiv avto. Moj najljubši avto je sigurno Radical. Tisto "žvau" na limitu tiščat pa kroge odpelat je čist neki druzga. Boriš se z avtom non stop. Dallaro vozim zadnje čase. Zej ko bo F1 zuni se morm mal navadit na avte s krilci, mi je pa na drugem mestu sigurno. Kar se tiče Jette. Jaz bi rajši Mustanga. Jankota pa tko mal spremljam, pa vidm da mu gre kar dobro Kot sem pa že nazaj povedal. iRacing fizika je najbolj dodelana od vseh. Nov model gum pride po 4 sezoni se mi zdi. Kar pa najbolj izstopa so pa skenirane proge. Kar se cen tiče. Vse je prav kot mora bit. Za WoW so porabili nekateri več denarja. Za F1 2010 game so rekli na začetku da bodo proge skenirane, ampak so to odpisali ker je bil strošek prevelik. Če bi ble skenirane F1 2010 sigurno nebi bila 60€ al koliko že bo, ampak velik več. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Paps mi je reku Ilkka Kotisalo, da si hitr k prasc v Radicalu... No tut v skippiju si še kar mal pred mano... Jutr setup pričakujem. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Ja jst se tud priporočam glede setupa....čeprav v skippyju ni velik za spreminjat. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Mah setupi za Skuppija. Ne morš kej dost ja. Sam niti nisem kej velik sprobaval. Sem uporabil tistega, ki je na forumu. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/160006.page#701017 Za radical pa tega (Sebring) http://members.iracing.com/jforum/posts/list/163406.page#739442 Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Jebemti....sm čist pozabu na forum Jst pa iščem po youtubu video best lapa Aja...drgač ta nova funkcija, ko daš lahko dirkača na studied list je pa supr. Sm dodal ta najhitrejšega trenutno v skippyju na mid-ohiu in ti lepo pokaže kdaj vozi. Potem se pa samo lepo joinaš kot spectator in točno vidš kako vozi. Na koncu pa si njegov najhitrejši krog samo lepo izrežeš iz replaya in ga shraniš, da ga lahko preštudiraš.....res supr zadeva....full hitr se lahk naučiš vozit hitreje. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 To si zih dodal Jon Tanko -ta. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 A ni Matjaž Tanko? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Gledam tale filmček....Vidm, da so tut tuki kamikaze čeprav jaz še nisem naletu na nobenega. Najboljši je pa un na 2.36 k je prekmalu zavil oz. zgrešil tapravo cesto. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Se zgodi Js sm naredu še večjo neumnost. Kvalificiral sm se in sm dobu pole. Potem grem pa na warmup in tik pred začetkom crashnem. Seveda sem ga lovil in volan obrnil skrajno v desno (do konca). Grem na grid. Štartam, avto pa men desno s proge zavije. Men nč jasno Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Nism dodal Jona. Nekega nemca, ki je trenutno prvi v skib barberju na mid-ohiu. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Ka če avto razbije morš novga kupt? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Ka če avto razbije morš novga kupt? ?? Avto lahk razbiješ kolkat hočeš. V dirki ni priporočljivo, je dost samo 1x. Sarkazem mogoče? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Hehehe ne to bodo naredil za i-racing 2.0 ... boš lahko še kleparje najel, da ti bodo avto poštimal če ne boš imel dost credit-a za novga kupit.... Tolk ste me zjebal s tem iracing-om da grem za vikend se 1x account odprt in kupim tisto jetto ker tisto kar dobiš in pack je bilo meni shit... Jao tistim če ne bo tolk boljš kot trdite... Citiraj Link to post
Recommended Posts