FBR18 112 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Hehe... ne vem... kar sem jaz sprobval iracing bi zelo zelo teško rekel kaj je bolj "simulacija". Meni so vsi nekje približni... en ima nekaj boljše kot drug. Da bi pa prosto trdil da je boljši pa sigurno ne. Sploh pa ne da bi šel tolk daleč in rekel da ima Rfactor vse samo sranje... to je pa žal zgrešeno in potem je teško jemat kometarje resno... Zdaj če si probal za 5 min en F1RFT, na katerega isrekno rečeno se moraš nadrkat, kot na vsako stvar, in ti ni šel iz prve od rok, še ne pomeni da je cel RF nikakav. Tud Race On se vozi dost drugače od RF modov, pa še vedno vsak od obeh precej dobro simulira obnašanje avtov, kar je sicer point teh špilov. Pričakovat da bo pa kater tolk dober kot da sediš res v avtu je pa zaenkrat še smešno pričakovat. Meni osebn IR ni bil tako hudo dober da bi ga kupil, sploh pa ne da bi sproti skos plačeval. Drugim vam je in proti temu nimam nič. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 tudi sam sem sprobal iracing in sicer neke ameriske avte ala lmp2 avtomobil na silverstonu. Tudi sam bi se pridruzil komentarju fbr18. Nekako me ni prepricalo... Vsak ima pac svoje mnenje o razlicnih stvareh in isto je tukaj. Bi pa rekel, da se vse igre katerim pravimo simulacije (ir,rf, race serije) ne razlikujejo prav veliko. Razlike delajo predvsem modi. Če je kdo poizkusil formulo nippon 2008 v rf in formulo master v race potem najbrž ve da je vožnja skoraj identična le da so nipponi malenkost hitrejši. Podobno bi si upal trditi tudi za vožnjo prej omenjenega avta v ir in vožnjo massaratija gt2 v rf Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 No sam tko v premislek.....modov je lahko kokr češ....problem je v tem, da je sama fizika v špilu omejena in ti ne daje takšen občutek kot bi morala (rFactor). Sam sem sicr mnenja, da se nekateri modi v fractorju veliko bolje peljejo kot v race on. Sam Race On mi je bolj tak, za zabavo. iRacing pa ima kot sem že povedal daleč najboljši tire model, ki je pa definitivno najbolj pomemben vidik racing iger. Je pa res vse kar je Glavač napisal, ampak to so manjši minusi, ki celotne izkušnje dirkanja ne pokvarijo veliko, lahko bi jo pa dosti izboljšali. FBR18: rfactor sem osebno dosti prevozil, tako kot race in pač vse ostale naslove (nekatere manj, ker sem videl da je fizika zgrešena). Me pa zanima kolk ste vi prevozli iRacinga, da lahko trdite, da ni nič boljši kot ostali špili. Vam jst povem.....10% špila ste probali. Nimate dodatnih prog, nimate dodatnih avtov pa še par drugih stvari. Z enim avtom na ovalu in enem na road progah pa žal ne moreš dat objektivnega mnenja o špilu. Je pa tud to res, da se je špil dosti spremenil od začetka zaradi, kot sem že omenil, stalnih izboljšav in popravkov. Pri iRacingu dejansko poslušajo kaj njihovi uporabniki hočejo. Poleg tega ste pa vsi kupili Race 07, STCC, GTR Evo in Race on, ki je pa vse skupi isto sranje in bi moralo biti že vse v Race 07 pa se niste tolk pizdili zaradi dnarja. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Jah.. Novak ti lahko tole plačuješ, če si pa SMS vedeževalc... Tm je zmer dnar! hhaha Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 No useen ni tak drago, sam če nimaš cajta se ti ne splača in ja iRacing ima najbolši vozni model med simulacijami.. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 I will do blowjob sounds for money Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 dobr da nisi dal sounds v oklepaj Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 nene....sm pazil kaj sm napisal Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Back ontopic Tut men po parih krogih ni bil iRacing kul. Kr neki mi je bil. Pol se pa spravš vozt nardiš ene 30 krogov, da dejansko nardiš en proper hiter krog. Si čist zadovoln. Greš pogledat od PEKa najboljši cajt: 3 sekunde boljši Back to the drawing board. Dejansko sem šel gledat iRacing School Dejansko je pomagalo pa nisem totalen noob za volanom - res pa je, da nisem kak star maček. No zdj mam samo 0.8 slabši cajt od Jankota. Enkrat te bom že dobu! Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Škoda ker se ne da več probat... bi z veseljem še enkrat probal... 100$ na leto... to je pa res mal velik. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Ma ja...tko če gledaš letno ceno je res velik. Jst zaenkrat plačujem na mesec, če kdaj ne bom utegnil vozt pa pač ne bom podaljšal. Je pa res, da dobiš dost popusta če kupiš za dlje cajta. Sam če pa tko pogledaš, race2play ti tud računa mesečno, pa špilaš sam te navadne špile. Lej konkretno se vidi razlika tudi v dirkačih tukaj na iracingu in naslplošno mi je vzdušje res dobro. Edino kar za mene manjka je kakšen Seat Leon WTCC car, pa še kakšno evropsko dirkališče. Pri vožnji mi je všeč to, kar je mela prva verzija clio cupa v rfactorju in se je potem zgubilo neznano kam. Avto ti je pri bremzanju v ovinke dejansko rahlo slajdal....kar je pravilno.....v ovinek si prišel rahlo driftersko in si lahko hitreje speljal ovinek. Ne znam dobr opisat tega, ampak iracing deluje na ta način in ta način vožnje mi full ustreza. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Sej ne rabiš za celo leto plačat Lahko samo za en mesec, če hočeš probat (al si pa sposodiš od nekoga account, da malce probaš offline). P.S.: Na laguni imam 4 sekunde slabši čas od jankota. Je pa res, da sem samo dvakrat vozil Jezus kristus ker nesposobnež sem Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 S katerim avtom? A vozi kdo skip barber al pa Jetto tukaj? Bi se lahko zmenli pa gremo mal skupi potrenirat. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Solstice. Zaenkrat še nism nobenga dodatnga kupu, mam pa v planu ravno ta2. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Jap po moje sta skip barber pa Jetta glih taprava za začetnike v iracingu. Maš dizla na sprednji pogon in cestno formulco na zadnji pogon. Soltice mi je mal češki, se mi zdi, da ima suspension kot kakšen gliser Jetta je dobra, ker odpušča dosti napak, če jo obrneš si že car Skippyja pa sm kupil včeri in ga še mal testiram...ko malce spustiš tlak v gumah pa je zelo zabaven za vozt. Citiraj Link to post
Recommended Posts