Paps 597 Napisano August 13, 2010 Share Napisano August 13, 2010 Lahko gledamo Zadnjic sm gledal še v živo Road America Indycar, kjer je ze 13tič od 13 dirk zmagal Huttu. Ta model je legenda. Sm pa tut jst zdj mal bolj resno začel iRacing igrat, za sabo mam 10 tekem, vse Solstice @ Lime Rock in zdj cakam, da ne bom vec rookie in bom lahko še kakšen boljši avto vozu. Zdj sm ROOKIE 3.92 rating... sicer teh ratingov niti ne zastopim velik ampak menda bom pri 4.00 lahko vozil D licence avte? Aja pa še ime mi morjo spremenit, ker je frend plaču prek paypala in zdj ze par dni vozim z njegovim imenom... so mal počasni teli iRacing support pri spreminjanju imena. Jaz bi jim direkt poslal email na support@iracing.com, naj bi blo hitreje... Sicer pa ja... čimprej do D, meni Solstice ne leži. Ni zanimiv. Drugače pa jaz mam tako PRO Road licenco, tako da lahko vozim vse avtomobile. Je res 4.00 lahko voziš D licencirane avtomobile. Pač višji k je Safety Rating več lahko voziš, če imaš. Pa iRating si zvišaj na kake 2500-3000. Boš dirkal z boljšimi, več točk boš dobil pa še boljši vozniki so. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 14, 2010 Share Napisano August 14, 2010 Dej mi povej ime, te dodam tam na iracing. Evo zdj bom končal tale rookie solstice championship (še limerock week pa še en laguna week). Ime so že popravli, zdaj sm na 3.99 D licenca (irating pa 2340), tko da bom nad 4 dans in bom vrjetno lahko vozil C avte? Men solstice na laguni rula, ne vem pa kako ma folk 1:46.0 naprimer, jst pa bogih 1:47.3... Bi mel boljše, ko bom enkrat sposoben spelat cel krog z auto-clutch off... mam probleme pri downshiftu in se vsaj enkrat na krog zajebem in ostanem v leru Sicer mi je pa všeč to, da sem vedno top5, zadne case top3, pa da res ni nic wreckerjev in se da vsako tekmo končat, če le sam ne zajebeš kej. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 14, 2010 Share Napisano August 14, 2010 Brez auto-clutch rabiš pa že heel-toe Fakin zajebano. Sm mal probavu, k si mi posodu... Na Limerocku Pa škoda k niso nardil Limerock Mountain Course So much fun! Park mi je kar mal brezveze. Drugač pa Solistice je supr za učit, tut če ne obvladaš še heel toe, se še vedno da odpelat krog. Pri kakšnih večjih makinah to ne gre, te prec odvrti. Sam bomo tut to naštudiral, sam treba bo met mal več cajta pa ta iRacing nabavt. Komi čakam zimo Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 14, 2010 Share Napisano August 14, 2010 Lahko me dodas bp. Ales Papler. Povej mi še tvoje ime da te mal spremljam. Ja morm priznat da še nism osvoju heel-toe. Niti nisem velik probaval. Zej vozim Radfical SR8 pa Dallara to sezono. Mogoče naslednjo Mustanga. Itak nej bi bla pa konc sezone F1 Williams. Tko da bo še pestro Ja z D4.00+ lahko voziš C avte. Še ena nočna slika: In pa video (ni nočni) Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 14, 2010 Share Napisano August 14, 2010 Tut men ne gre tale heel-toe... si bom mogu en vikend uzet časa pa sam to počet na TEST,... ampak kaj ko vidm dirko in takoj grem igrat. No zdj sm pršu na D 4.50 tko da bom kmal kupu kak bolši avto vključno s progam im šel mal tišat še kej druzga kot samo Solstice. Aleš mene pa spremljaš pod imenom Janko Glavac. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 15, 2010 Share Napisano August 15, 2010 Probal mustanga in je stvar vsaj meni 5x lazja za furat kot tisti začetni Pontiac. Obnašanje avta je odlično, proga (mid-ohio) pa res lepa in točna. Čedalje bolj mi je tale stvar všeč, upam da zdj neki časa ne bom nič kupoval, sm včeri 100$ zapravu za proge in avte Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 15, 2010 Share Napisano August 15, 2010 Hehe, ja denar kar leti. Se pa strinjam. Mustang je veliko boljši kot Solstice. Naslednji avti pa so še boljši. Vsaj meni Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 Me prov zanima kako se bo tole obnašalo v primerjavi s kakimi rFactor modi... Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 Jaz pa mislm da velik bolš Sodelujejo z ekipo ki vodi Williamsov simulator v Angliji Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 31, 2010 Avtor Share Napisano August 31, 2010 Prva večja slika... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 31, 2010 Share Napisano August 31, 2010 Bo pomojem kar uredu...sam pretežko za vozit, glede na to kako teško se V8 fura! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 31, 2010 Share Napisano August 31, 2010 Če sem prav razumel tole debato moraš najprej kupovati slabše avtomobile in šele nato lahko kupiš boljše? Ali bi se dalo recimo samo da kupim iRacing in F1 Williamsa? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2010 Share Napisano September 1, 2010 Za online vožnjo rabiš določeno licenco. Predvidevam, da boš za tole rabil precej visoko licenco. Če nimaš ustrezne licence, lahko voziš samo test offline. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 1, 2010 Share Napisano September 1, 2010 Ja za tole boš rabu verjetno A licenco. Če ti ni težko vmes kupit 2 druga avta še (vsak je 10eur), boš po 3h tednih imel A licenco, tko je blo pri men. Ampak za online furat boš tko al tko rabu tut proge... proga se menja vsak teden, tko da je dobro da jih imaš.. (15$) offline TEST boš pa lahko furu tole formulco tut če ne boš mel A licence. Citiraj Link to post
Recommended Posts