mancSLO 1 945 Napisano September 1, 2019 Share Napisano September 1, 2019 (urejeno) https://www.tcr-series.com/ Ps.: nov avto pa itak vedno pali. Za nekaj časa 😉, ali pa se prime... Uredil September 1, 2019 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2019 Share Napisano September 1, 2019 TCR ne samo da je popularen v Evropi - popularen je na celem svetu. Tudi WTCC prvenstvo so prešaltali na TCR dirkalnike in se preimenovali v WTCR. To, da je popularno mislim predvsem za ekipe. Dober prize performance pa dost izenačeni dirkalniki za napeto dirkanje. Za gledalce sicer ne vem koliko je zanimivo, glede na to, da vidiš WTCR dirke s praznimi tribunami (razen Hungaroring). 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 1, 2019 Share Napisano September 1, 2019 To je prvi FWD v IR, kajne? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 1, 2019 Share Napisano September 1, 2019 Nope, Jeta, Kia... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 1, 2019 Share Napisano September 1, 2019 (urejeno) Moj comeback se je začel z defektom na bremzi. Zgleda, da je potenciometer fuč. Ko stisnem kvazi random skače vrednost. Ko spustim, se čez par sekund postavi na 0. Bom malo popihaljutri, če pomaga. Uredil September 1, 2019 - markop Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 1, 2019 Share Napisano September 1, 2019 Men je ko sem spucal in se vedno ni delal dostikrat wd40 pomagal. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 2, 2019 Share Napisano September 2, 2019 Tu se lahko malo poigramo. LMP1 ali GTE ali TCR. 2,4h Interlagos: https://sites.google.com/view/esr-2-4h-interlagos/home Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 4, 2019 Share Napisano September 4, 2019 Z Davidom še nekaj rešujeva pa so za en dan prestavili 🤣 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 4, 2019 Share Napisano September 4, 2019 Napiš to na iRacing forum če upaš... te pridejo iz kože dat Men je vseeno tud če ta update ne pride nikol. Nič kaj omembe vrednega razen surface model. Vse ostalo je content, pa ntm na čist zgrešenih avtih Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 4, 2019 Share Napisano September 4, 2019 So pa release-al nov promo video... that's it folks, drugega update-a ne bo ..... danes. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 On 9/1/2019 at 9:55 PM, markop said: Moj comeback se je začel z defektom na bremzi. Zgleda, da je potenciometer fuč. Ko stisnem kvazi random skače vrednost. Ko spustim, se čez par sekund postavi na 0. Bom malo popihaljutri, če pomaga. Sem vse skupaj razmontiral in je začelo delat samo od sebe. Sproti sem natlačil še eno "spužvasto gumo" noter v vzemt za bremzo in kar dobro deluje. Kot nek progresivni damper je izpadlo. Pol sem videl, da ima bremza in tudi plin precej dead zone in sem si še potenciometer nastavil tako, da sta bremza in plin vedno malo aktivna. Nato z kalibracijo v IR to skompenziraš. Končni rezultat je, kot bi kupil nov kit Ni slabo proti stock T3PA-Pro. Nato sem jasno nabavil Barcelono in TCR Audija. Audi mi je sprva razočaral. Čuden zvok in handling. Sem bil verjetno še malo rjast, saj nisem vozil že ulala mesecev. Pa sem nabiral kroge počasi in Audi mi je malo zlezel pod kožo. P911 je še vedno P911, je pa tale TCR definitivno zanimiv. 1,2,3 prestava iz počasnih ovinkov deluje kot tisti VW Beetle GRC - prednje gume v prazno vrtijo. Zadek zna v ovinke kdaj odnest in je po lzanimivo kako se da z FWD rešit zadevo. NTMv7 - promoted 100% !!! Malo sem se igral. Končno ima camber nek smisel se mi zdi in ima temperatura gum (ter obraba) od notranjosti proti zunanjosti nek smisel. Dosti bolj, jah, "gumasto" deluje. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 Moji iR creditsi so tudi šli v Barcelon, imam pa še nekaj iR dolarsov🤑in je bil TCR že v košarici, pa sem se premislil, ko sem bral komentarje aka "Its fun, but very understeer". Spomnil sem se Clio cup-a, kako sem se matral z FWD🤤. Proga je izvrstna: Spoiler Pa še za prihajajočo sezono mi manjkata Philips Island in Belle Isle, tako da je TCR odšel nazaj na prodajno polico. Calendar GTE season 8: Spoiler Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 Je res. Je understerry ja. Samo še nisem uspel ugotovit točno pod katerimi pogoji - ali v coastingu ali pod plinom. Z bremzo se ga da lepo rotirat, vendar je hitro preveč. V glavnem prehitro za zaključke iz moje strani. Imam pa občutek ja, da bo navdušenje v uradni IR ligi hitro izzvenelo. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 Folka bo vozilo ta Tcr glih ene tolk kot jih je vozilo KIO, mogoče kakšen več. Jaz jo bom danes probal dokler je še test drive up, ampak pričakovanja imam zelo nizka 😂 Citiraj Link to post
Recommended Posts