Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

pred 2 minutama, davudus je napisal:

Kakšen rating pa imate? Jest sem pri class A ovalu 2.55 na road pa 2.02.

Road : A 2.63 , 2700 iR 

Oval : ne vozim , torej rookie :D

Uredil - edgeslo
  • Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

pred 6 minutami, davudus je napisal:

Kakšen rating pa imate? Jest sem pri class A ovalu 2.55 na road pa 2.02.

A se ne gleda bolj iRating. Jaz imam na ovalu od 1400 do 1700:confused:, road 1500.

Ps.: ne mi dvakrat rečt, da ovale furaš 8)...

Uredil - mancSLO

Ja vozm ovale so kr zanimive še posebi če je 3 wide :) ker se ponavadi zmeraj zgodi nesreča. Ja irating imam pa na ovalu 1335 sam vozm bolj sam te ta dobre ovale, kot so Daytona, Charlotte, Texas, Bristol, Talladega, na road imam pa 1877.

Ne vem Audi je mal res mal težji za vozit sm ga probal pri bratu, ki ga ima, jest imam drugač mercedes. Sam ko sem se po ene par krogih navadil na Audi sem še vedno skor čist iste čase vozil, brat ga pa sovraž :)

Audi odsvetujem. Mogoce je celo zabugan. Problem so robniki ker iz neznanega razloga nasede in pol te ustavi samo se zid. Sem celi videl slike, da je slo nekaj gume pod povrsje in mozno da je to razlog, da nasede.

Meni je GTE cavallino super za vozit. Mi je vsec da ima vec DF in si lahko agresiven na apexu. Samo za bit konkurencen je pa potrebnega veliko treninga za prilagodit stil voznje in tudi od seta je precej vec odvisno v primerjavi z gt3.

Gt3 za daytono bi znal bit bmw OP zaradi hitrih ovinkov znotraj ovala. Tudi nekaj moci so mu dodali ob zadnjih BOPih in se zna zgodit, da na ovalu ne bo veliko izgubljal.

BTW: za Daytono so ze povedali, da ne bo dnevno nocnih tranzicij. Je kdo zasledil kdaj naj pa to bilo? Le mans? Aja. Dez so posredno potrdili par dni nazaj.

Uredil - markop
pred 2 minutama, mancSLO je napisal:

Sem zadnjič na test page s Fordom poownal Marranelota za 1,5 sec (privzete nastavitve), ampak tle "nimam prava glasanja". Če bo GTE, bo Ferrari se mi zdi.

Pol si pa ti eden čuden tič... :D

Kolikor jaz berem naj bi bil Ferrari hitrejši in prejšnjo sezono je definitivno bil.