Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Ena izmed velikih razlik je tudi downforce. Porsche Cup ga ima zelo malo. To pomeni, da bos v zaveterju zelo malo pridobival. Za prehitet bo treba prit vštric in pol pri bremzanju merit koga je več tam spodaj :)

TC se niti toliko ne pozna, da ga nima, saj je vsa teža pretežno zadaj in se moreš potrudit da zadnje gume zdrsnejo, čeprav se zgodi. Ko greš iz ovinka se zdi, da hoče zdrsnit. Dejansko tudi začne, kot da bi hotel drset pol pa prime in gre kamor hočeš. To so menda zelo dobro posnemali iz RL avta.

Zanimv avto vsekakor. Njegov predhonik je bil še bolj delikaten pri bremzanju in na nižanju brzin, saj si moral blip obvladat. S ta starim sem bil bolj konkurenčen. Novega nikoli nisem 100% osvojil kot nekateri. Skozi sem pozen v ovinek ali pa ne bremzam dovolj agresivno. Je pa avto za dirkat. To je moja 4. full time sezona z njim.

Uredil - markop
  • Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Pred 3 urami , edgeslo je napisal:

GTE je bolj GT3 kot pa Porsche Cup :) Dajmo rečt mal bolj zajeb*n GT3 (brez ABS) ampak še zmeraj ima TC. Porsche cup nima nič elektronike... skratka avto za dece :D 

No ja, poezija za vse omenjeno je Lotusa loviti8).

Vsem, ki pa imajo iR račun pa priporočam tanovega Beetla za kak krog. Uživancija...

Save 50% When You Reactivate

If your membership has expired, now is the time to come back. Save 50% when you reactivate an expired account for 3-months. All you need to do is go to members.iracing.com and select the 3-month membership length. The 50% discount will be applied when you enter promo code PR3MLAPSED1212 and will show in your cart before you check out.

We miss your money :DD

On 15. 12. 2017 at 20:23, markop je napisal:

Zanimv avto vsekakor. Njegov predhonik je bil še bolj delikaten pri bremzanju in na nižanju brzin, saj si moral blip obvladat. S ta starim sem bil bolj konkurenčen. Novega nikoli nisem 100% osvojil kot nekateri. Skozi sem pozen v ovinek ali pa ne bremzam dovolj agresivno. Je pa avto za dirkat. To je moja 4. full time sezona z njim.

Sigurno bolj prava pot, da se držiš ene serije. Jaz sem tri ovale pa en road zastavil, ker se mi trenutno kar vozi. (zima pa to) 

Hehe, štart točno ob polnoči in v eni roki moraš imeti polno flašo ki jo je treba spit do cilja... Drugače ... penalty :D

Sem probal.. za fun je odličen, da bi pa res kakšno prvenstvo z njim vozil mi pa ni glih :)