markop 702 Napisano December 15, 2017 Share Napisano December 15, 2017 (urejeno) Ena izmed velikih razlik je tudi downforce. Porsche Cup ga ima zelo malo. To pomeni, da bos v zaveterju zelo malo pridobival. Za prehitet bo treba prit vštric in pol pri bremzanju merit koga je več tam spodaj TC se niti toliko ne pozna, da ga nima, saj je vsa teža pretežno zadaj in se moreš potrudit da zadnje gume zdrsnejo, čeprav se zgodi. Ko greš iz ovinka se zdi, da hoče zdrsnit. Dejansko tudi začne, kot da bi hotel drset pol pa prime in gre kamor hočeš. To so menda zelo dobro posnemali iz RL avta. Zanimv avto vsekakor. Njegov predhonik je bil še bolj delikaten pri bremzanju in na nižanju brzin, saj si moral blip obvladat. S ta starim sem bil bolj konkurenčen. Novega nikoli nisem 100% osvojil kot nekateri. Skozi sem pozen v ovinek ali pa ne bremzam dovolj agresivno. Je pa avto za dirkat. To je moja 4. full time sezona z njim. Uredil December 15, 2017 - markop 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 15, 2017 Share Napisano December 15, 2017 Pred 3 urami , edgeslo je napisal: GTE je bolj GT3 kot pa Porsche Cup Dajmo rečt mal bolj zajeb*n GT3 (brez ABS) ampak še zmeraj ima TC. Porsche cup nima nič elektronike... skratka avto za dece No ja, poezija za vse omenjeno je Lotusa loviti. Vsem, ki pa imajo iR račun pa priporočam tanovega Beetla za kak krog. Uživancija... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 16, 2017 Share Napisano December 16, 2017 (urejeno) Fletna reč za testiranje, predno se odločiš za nakup. Sem mislil, da tole deluje samo, kadar je iRacing down: http://testdrive.iracing.com/app Ps: Preko update servisa si namestite vse, kar bi radi stestirali. Uredil December 16, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 16, 2017 Share Napisano December 16, 2017 Nope, to dela samo pred novim update-om in še nekaj časa potem... Če boš probal čez par dni bo page offline. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 16, 2017 Share Napisano December 16, 2017 A, ok. Trenutno je še ON. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 18, 2017 Share Napisano December 18, 2017 Quote Save 50% When You Reactivate If your membership has expired, now is the time to come back. Save 50% when you reactivate an expired account for 3-months. All you need to do is go to members.iracing.com and select the 3-month membership length. The 50% discount will be applied when you enter promo code PR3MLAPSED1212 and will show in your cart before you check out. We miss your money Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 18, 2017 Share Napisano December 18, 2017 On 15. 12. 2017 at 20:23, markop je napisal: Zanimv avto vsekakor. Njegov predhonik je bil še bolj delikaten pri bremzanju in na nižanju brzin, saj si moral blip obvladat. S ta starim sem bil bolj konkurenčen. Novega nikoli nisem 100% osvojil kot nekateri. Skozi sem pozen v ovinek ali pa ne bremzam dovolj agresivno. Je pa avto za dirkat. To je moja 4. full time sezona z njim. Sigurno bolj prava pot, da se držiš ene serije. Jaz sem tri ovale pa en road zastavil, ker se mi trenutno kar vozi. (zima pa to) Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 19, 2017 Share Napisano December 19, 2017 @PEK , @markop, @edgeslo, @silicijeva dolina, @vajtos, @123, @Matjaž Murn, @alkoro in ostali iRacerji. Ste preizkusili free Beetla. Zadeva za volane lomit (joke). A naredimo kakšno novoletno? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 19, 2017 Share Napisano December 19, 2017 Hehe, štart točno ob polnoči in v eni roki moraš imeti polno flašo ki jo je treba spit do cilja... Drugače ... penalty Sem probal.. za fun je odličen, da bi pa res kakšno prvenstvo z njim vozil mi pa ni glih Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 19, 2017 Share Napisano December 19, 2017 Res priporočam sim slo-racerjem, da sprobajo. Če in kdaj se pa vkup spravimo, je pa malo hec. Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano December 19, 2017 Share Napisano December 19, 2017 @mancSLO Js sem za Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 19, 2017 Share Napisano December 19, 2017 Če se nas vsaj enih 10 nabere, častim eno uro . Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 19, 2017 Share Napisano December 19, 2017 Saj niti ni tako "švoh", samo skoke moraš naštudirati, ker drugače si kaj hitro v ograji @mancSLO jaz sem za akcijo, če le ura ne bo prepozna med tednom, drugače pa med vikendom in prazniki pa ni panike, sedaj, ko imam spet VR zame ni več frke Citiraj Link to post
Recommended Posts