Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Evo, naredil včeraj par krogov. Ne vem kaj je top čas ampak sem se prebil do 1.51.2 z polnim tankom . Kolk soliden čas je to nimam pojma, sem pa videl da so nekateri peljali visokih 1.49 :dodgy:

Se pa ne morem nikakor odločit ali mi je zahtevan stil vožnje pri tem avtu cool ali mi gre na živce :) 

Ti ki si bolj "ameriški" si vzemi Forda, drugače pa težko rečem ker nimam obeh :)

Meni je Ferrari cool in možno da je tudi hitrejši ker večina folka kot vidim vozi Ferrarije.

Vem da je Ford v začetku imel problem, da če si preveč po robnikih skakal je uničil sidepod-e in potem si na ravnini izgubljal, prav tako so Ferrariji crkovali če si jih preveč v visoke obrate čez dirko gonil.. Mislim da je oboje odpravljeno že nekaj buildov nazaj nisem pa sure. Jaz recimo teh problemov z Ferrarijem nisem nikoli imel...

Najbolje je da mal pogledaš ali povprašaš po iR forumu .

[owje]

Za 48 ur je na IR odprt "cyber Monday deal". Za 75$ dobite 100$ kreditnih $. Naročnina za 1 leto je 110$. Če pol po "Black Friday" varianti obnoviš naročnino dobiš 25% popusta. Vse skupaj prideš nekje okoli 40~50% popusta, pri čemer ti ostane nekaj kreditnih točk na računu, ki jih pol pridno zapraviš za serverje, proge ali avte :)

Točneje:

110$ - 25% = 82.5$ + 22.5% DDV = 101$. Plačaš 75$ in dobiš 100$ točk. Torej za 75$ si dobil nekaj kar stane 135$ (110$ + 22.5% DDV). To je 45% popusta, če nisem vse pobrkal :) Z drugimi besedami za 62€ dobiš 1 leto.

Uredil - markop