edgeslo 1 162 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Citat Hi All, Sorry for my delayed response. I have been tied up in life outside of iRacing for the last 24 hours. I know it is just words but we do apologize for the issue with the 24 hour race. We became aware late in the week last week that there might be a software issue specific to the Le Mans track. When discussing our options we came to the conclusion that we really only had 2 options. Run the race in the hope that it was not a major issue or cancel the race and let you down by not being able to run in an event that may not have issues. So really not an ideal situation with either option and of course the issue was bigger than we had hoped. This is not a server or network issue. This is an issue specific to the track that as of this moment we still are not sure what it is. We have had a debugger attached to race servers that are running and we have not been able to get the issue to happen with those machines. I wish I had more information for you at this time but I don't. We will continue to look for the issue and when we get it fixed we will reschedule the event. Yes this is a crappy situation but we push very hard to try and deliver as much as we can to the service as quickly as we can. Sometimes we are going to push too hard and have errors happen. I am sorry again that the race did not go smoothly. Thanks for your understanding. Steve Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Kot na road. Samo kreganje. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Eh. No. Na roadu ni samo kreganje. Kje si to prebral. Stvari delajo. Kot rečeno veliki eventi so problem. Ves kako to gre... the vocal minority Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 (urejeno) Kot praviš: IRating verjetno v ozadju. Nepotreben pritisk, ki ga plačujemo... Če nebi bilo Nascarja, me že zdavnaj nebi bilo več zraven. Morda pa je na road drugače in se po zvočniku ne skiši WTF ob vsakem dotiku in kreganja po tem po zs., ipd.. Uredil June 11, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Pred 2 urama , Matjaž Murn je napisal: Ne vem, nisem gledal. V skupnem seštevku vodita Scott Speed in Tanner Foust - oba z Beetlom. EDIT: @silicijeva dolina - ti si verjetno gledal FIA World RX. Beetle vozi pa v Red Bull Global RX. Zato ga nisi videl. Ja,res je. Sicer ne gledam te serije redno, ampak danes sem ravno ujel in nisem videl hrošča, za to mi je bilo čudno. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 pred 16 minutami, mancSLO je napisal: Kot praviš: IRating verjetno v ozadju. Nepotreben pritisk, ki ga plačujemo... Če nebi bilo Nascarja, me že zdavnaj nebi bilo več zraven. Morda pa je na road drugače in se po zvočniku ne skiši WTF ob vsakem dotiku in kreganja po tem po zs., ipd.. Plačal za eno leto vnaprej in se ne dotaknem več. Razlog? iRating in budale, ki ne vedo kaj je kultura dirkanja. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Ne se obremenjevat z iRatingom. Dirkaš na tvoj maximum. To ne pomeni, da delaš hotlape. Veliko je tle administracije rizika. Sam s sabo in proti drugim. Je pa res, da na IR trčiš na precej hudo konkurenco v primerjavi z drugimi dirkačinami. V povprečju govorim. Nočem vas zdaj pikat, vendar mogoče vozite prezahtevne avte ali serije. 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 15, 2017 Share Napisano June 15, 2017 2-Year renewal only $149.251-year renewal only $82.503-month renewal only $24.751-month renewal only $9.75 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 15, 2017 Share Napisano June 15, 2017 (urejeno) Malo morgen Cena z popustom je pravzaprav skoraj enaka kot jo oglašujejo v redni prodaji Uredil June 15, 2017 - edgeslo Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 15, 2017 Share Napisano June 15, 2017 skoraj.... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 15, 2017 Share Napisano June 15, 2017 (urejeno) Hehe, meni so se zmotili zgleda... Plačal... 68$. Davka niso obračunali in neki kredita se mi je nabralo od partecipacije. Uredil June 15, 2017 - markop Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 15, 2017 Share Napisano June 15, 2017 Sej poglej na račun če imaš davek obračunan ali ne. Sam po moje so ti zaračunal 110-25% - krediti + davek... Če pa so se zaj**** , edino pravilno Citiraj Link to post
Patrik Flis 28 Napisano June 15, 2017 Share Napisano June 15, 2017 Zdravo, a ma kdo od vas namen it letos? Js grem, ampak ne bi rad šu sam, moje kolege pa to ne zanima. Sej tam jih bom pol več poznal iz streamov, sam če grem z vlakom bo dolga pot pa bo dolgcajt. Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 Dobil sem kodo za eno leto za novga uporabnika če bi kdo želel imeti. Naj piše ZS Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 pred 33 minutami, vajtos je napisal: Dobil sem kodo za eno leto za novga uporabnika če bi kdo želel imeti. Naj piše ZS Koda oddana 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts