markop 702 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Tisto iz Daytone 24h so menda poštimali, sedaj je to nekaj novega. Po moje še sami ne vejo. Sam sem SW developer. Vem, da ni lahko in skozi kaj gredo sedaj. Bodite sigurni, da danes delajo. Če ne v pisarni pa vsak pr isebi doma tuhta kaj se je zgodilo in pregleduje kodo in loge. Kar ne razumem je pa to, da ne izkoristijo community. Lahko bi delali "test rune". Vsi bi bili pripravljeni sodelovat. Mogoče je tudi vsega preveč. Na serverju je bilo ogromno ljudi poleg samih dirkačev. Ne vem. Se mi zdi res velik fijasko tokrat. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Ma ni samo tokrat, vse to je že bilo videno na iR v zadnjih letih Me pa zanima kaj bo tole prineslo, namreč to da so se top moštva ustavila da jasno vedet da je vrag vzel šalo in da ima folk tega sranja enostavno počasi dovolj. Cena up, kvaliteta down je že kar nekaj časa trend ki ga fura iR 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 1 minute ago, edgeslo said: Cena up, kvaliteta down je že kar nekaj časa trend ki ga fura iR S tem s objektivno oba ne moreva strinjat. Zadnje leto in pol je kontent super, sim featurje in gume izboljšujejo. Kar imajo objektivno težave je organizacija velikih eventov. Pa še to ne vedno. Indy500 je šlo brez problema in zadnji (se ne spomnem) velik event pred tem tudi, ker so menda poštimali. LeMans je nekaj novega. Samo management tega je pa obupen. Se pa povsem strinjam in to sem takoj napisal (OP,da je tokrat verjetno zbilo dno. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Sej ni fora v tem da se strinjava. Jaz pač tako stvari vidim. Zdaj pa če se kdo strinja z mano ali pa ne je meni osebno čisto vseeno Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 On 3. 6. 2017 at 17:51, Domc je napisal: Kje so te našli tega hrošča, ko pa je toliko boljših. Zgleda, da so dobili zastonj licenco. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Mogoče zato, ker je bil zadnji dve leti Scott Speed prvak z Beetlom. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Kje pa je sedaj? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Pred eno uro, silicijeva dolina je napisal: Kje pa je sedaj? Indycar ? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Ne dirkač, ampak ta hrošč. Danes ga nisem videl. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Ne vem, nisem gledal. V skupnem seštevku vodita Scott Speed in Tanner Foust - oba z Beetlom. EDIT: @silicijeva dolina - ti si verjetno gledal FIA World RX. Beetle vozi pa v Red Bull Global RX. Zato ga nisi videl. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Bogi IR. Skozi imate neki proti njim. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Pred 5 urami , markop je napisal: S tem s objektivno oba ne moreva strinjat. Zadnje leto in pol je kontent super, sim featurje in gume izboljšujejo. Kar imajo objektivno težave je organizacija velikih eventov. Pa še to ne vedno. Indy500 je šlo brez problema in zadnji (se ne spomnem) velik event pred tem tudi, ker so menda poštimali. LeMans je nekaj novega. Samo management tega je pa obupen. Se pa povsem strinjam in to sem takoj napisal (OP,da je tokrat verjetno zbilo dno. Tudi sam potrjujem, da ta sistem, oziroma to, kar se sedaj dogaja, so čista kapitalistična megamarket "sranja" in je škoda, da je tako. Na ovalu tudi že vre in je samo še vprašanje....... 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 povzetek debate je torej: nobene škode ni v temu, da nismo imeli časa za 24h le mansa 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 To pa ne Tomaž. 24h je projekt (no, vsaj za mene bi bil), ki nekaj šteje in je vreden priprav, ipd (ekipa, setup, treningi, sponzorji, skin, prenos v živo, navijači portala....). OK. Če se kaj sfiži, pač se. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 @mancSLO zakaj pa na ovalu vre ? Citiraj Link to post
Recommended Posts