Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Tisto iz Daytone 24h so menda poštimali, sedaj je to nekaj novega. Po moje še sami ne vejo. Sam sem SW developer. Vem, da ni lahko in skozi kaj gredo sedaj. Bodite sigurni, da danes delajo. Če ne v pisarni pa vsak pr isebi doma tuhta kaj se je zgodilo in pregleduje kodo in loge.

Kar ne razumem je pa to, da ne izkoristijo community. Lahko bi delali "test rune". Vsi bi bili pripravljeni sodelovat.

Mogoče je tudi vsega preveč. Na serverju je bilo ogromno ljudi poleg samih dirkačev. Ne vem. Se mi zdi res velik fijasko tokrat.

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Ma ni samo tokrat, vse to je že bilo videno na iR v zadnjih letih :)

Me pa zanima kaj bo tole prineslo, namreč to da so se top moštva ustavila da jasno vedet da je vrag vzel šalo in da ima folk tega sranja enostavno počasi dovolj.

Cena up, kvaliteta down je že kar nekaj časa trend ki ga fura iR :P

1 minute ago, edgeslo said:

Cena up, kvaliteta down je že kar nekaj časa trend ki ga fura iR :P

S tem s objektivno oba ne moreva strinjat. Zadnje leto in pol je kontent super, sim featurje in gume izboljšujejo. Kar imajo objektivno težave je organizacija velikih eventov. Pa še to ne vedno. Indy500 je šlo brez problema in zadnji (se ne spomnem) velik event pred tem tudi, ker so menda poštimali. LeMans je nekaj novega. Samo management tega je pa obupen.

Se pa povsem strinjam in to sem takoj napisal (OP,da je tokrat verjetno zbilo dno.

Pred 5 urami , markop je napisal:

S tem s objektivno oba ne moreva strinjat. Zadnje leto in pol je kontent super, sim featurje in gume izboljšujejo. Kar imajo objektivno težave je organizacija velikih eventov. Pa še to ne vedno. Indy500 je šlo brez problema in zadnji (se ne spomnem) velik event pred tem tudi, ker so menda poštimali. LeMans je nekaj novega. Samo management tega je pa obupen.

Se pa povsem strinjam in to sem takoj napisal (OP,da je tokrat verjetno zbilo dno.

Tudi sam potrjujem, da ta sistem, oziroma to, kar se sedaj dogaja, so čista kapitalistična megamarket "sranja" in je škoda, da je tako. Na ovalu tudi že vre in je samo še vprašanje.......

To pa ne Tomaž. 24h je projekt (no, vsaj za mene bi bil), ki nekaj šteje in je vreden priprav, ipd (ekipa, setup, treningi, sponzorji:P, skin, prenos v živo, navijači portala....).

OK. Če se kaj sfiži, pač se.