Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Hehe, sej nisem za slabo vzel, celo nasmejal sem se, pa še nekaj resnice je v tem :D

Vse je odvisno od laga ki ga imaš do serverja. Ko sem svoje čase teral v8 in to predvsem z Avstralci na njihovih serverjih se je dostikrat zgodilo da ko sem se dotaknil koga,dobil 0 inc ampak mi je avto čist zvilo. Čez par sec se je avto avtomatično popravil :D

Tako sem potem iskal po forumu in naletel na tako razlago... je bilo dost natančno napisano,sam da me fentaš se čist detaljno ne spomnim... EMŠO me že mal j.... :D

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

pred 1 minuto, markop je napisal:

Jaz pizdim in nergam nad ceno. Julija mi poteče, pa že zdaj vem, da bom podaljšal. Enostavno mi paše format tekmovanja. Pa tale p911 je prav zame narejen :) Še Mugello jih morem sfehtat da dajo notr...

Jaz mislim da podaljšal čez leto in pol ne bom. Razen če se zgodi kaj revolucionarnega... kar pa niti pod razno ne pričakujem.
Za vsako večjo stvar se je do sedaj čakalo n let, in očitno je to biznis model od katerega ne odstopajo :D

Pač samo nabijanje contenta me ne zanima več, pa tudi ne da se mi več nadrkavat po cele tedne da odpeljem eno dirko, kjer me potem še po možnosti na brzake porinejo ven...

Ja, lag do serverja. Jest pa ping hehe. Če prav se ne spomnim, da bo mi 4 inc zbrisali kdaj oziroma obratno. Ali pa nisem opazil, oziroma se to takoj preračuna in je penalty message že final.

Naročnina: kaj pa čem, ko je Nis samo v ir...

Hja oval je najbrž res najbolj pokrit v IR, čeprav slej ko prej bodo kakšni moderji naredil piste in avte za kakšno drugo sim, po eni strani me prav čudi da nihče iz dežele hamburgerjev (pa sigurno so kakšni,ki delajo mode) še ni naredil nič na to temo  :)

• 3 weeks later...

We previously announced that we licensed and that we are building the Ferrari 488 GTE car. 

What we did not announce but I’m happy to announce now is that we also licensed the Ford GT GTE car that won Le Mans last year. 

I am also glad to say both cars are completed and submitted for manufacturer approval. That can take a short amount (days) of time or quite a bit of time (weeks). They also could come back asking for tweaks or with questions which delays the process. 

However our hope is both or at least one car will be in the early June build. If not, we will release upon approval. We also cannot release any videos or photos until approved FYI. 

Our plans for these cars in regard to the official series is to put both cars in the IMSA series in the same class. We would take the GT3 cars out of that series, the Porsche would stay in the IMSA series. 

The iRacing Le Mans race starts June 10th. We hope that one or both of the cars are in the initial build or very shortly after so any interested members would have enough time to get in some practice for that race. Odds are quite good that will be the case. We would put one or both cars in the Le Mans race if that is the case, again in the same class. We would likely pull the Ford GT2 car out of the race. Therefore it would be the HPD, the two GT1 cars and one or both of the GTE cars. In the chance we don’t have a GTE car, we would keep the Ford GT2 car in place and still run the race that day. 

Good racing!

Ok, ne bom ravno skakal od sreče, kot bi to storil za dež ali pa za nov model gum, ampak dobro. IR je rabil nekaj takega.

Z Junijem naj bi bil IR tudi občutno lepši zaradi dinamičnega mapiranja objekov (dinamične refleksije na avtih in okolici). Ja smo dočakali 2017 za to :) 

Uredil - markop

Tudi to ne vem če drži :) Le Mans 24h event naj bi bil s temi avti. IMSA pa GTE + Porsche.

Imaš prav. Sprava je bilo, kot sem jaz napisal, vendar so se zgleda pri IR glede na odziv forumašev premislili. Zanimivo in pohvalno.

Uredil - markop