markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 (urejeno) Za DIRT se ne morem povsem strinjat. Tonči je zadnjič napisal, da ne morejo kar na zalogo izdajat DIRT content, saj morajo najprej pridobit uporabnike. Jaz mislim, da dobro vedo, da road nosi denar in da ne smejo kar tako uporabnike pustiti na cedilu. Aja. Gokarte so dokončno dali na stran. Je rekel Steve, da so imeli v alfa stanju, vendar ni bilo na nivoju in bi zahtevalo radikalne spremembe v "enginih", ki jih takrat niso bili zmožni naredit. Trenutno je super stanje. Dež bi recimo res dodatno popestril zadevo. Mugello si osebno želim in še kakšno evropsko progo. Kar se tiče avtov me novi niti ne zanimajo (F488 meh), ker jih je itak dovolj za neko resno konkurenco. Še ena statistika: Uredil May 3, 2017 - markop Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Itaq, road jim nosi denar... brez road contenta so gotovi Kje pa dobiš to statisiko.. je namreč veliko bolj uporabna od tiste moje ki kaže kakšna je bila udeležba na dirkah... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 http://members.iracing.com/jforum/posts/list/2322320.page Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Jah tale Monthyle signups ti tut ne pove veliko. Lahko se je folk samo za 1 mesec registriral pol pa ne vozi več. Veliko več ti pove število dnevno aktivnih uporabnikov oz. število voznikov, ki aktivno dirka. Če bi bilo še po kategorijah (road, oval, dirt) bi bilo pa še toliko bolje. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Ja. Za P911 lahko povem, da se je situacija malo umirila. Tedensko je zdaj stabilno na 1100+ različnih racerjev in skupno 3200+ racerjev na dirkah skozi teden. Se pravi vsak povprečno dirka 3x. Je pa SOF relativno visok. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 pred 6 minutami, Matjaž Murn je napisal: Jah tale Monthyle signups ti tut ne pove veliko. Lahko se je folk samo za 1 mesec registriral pol pa ne vozi več. Veliko več ti pove število dnevno aktivnih uporabnikov oz. število voznikov, ki aktivno dirka. Če bi bilo še po kategorijah (road, oval, dirt) bi bilo pa še toliko bolje. Saj to ti da moja statistika, sam je jeba, ker če greš 3x dirkat se 3x štet... mal megle vse skupaj Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 (urejeno) Zanimivo kako je DIRT hype hitro izpuhtel. Čeprav je recimo dnevno povprečje 100 pred DIRT in 130 po DIRT-u 30% increase Samo tudi to mi je malo čudno. Kadarkoli sem zvečer gor piše 1000+ iracers online. EDIT: Sedaj jih je 1900+ online. Uredil May 3, 2017 - markop Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Eno so sign-ups (registracije novih uporabnikov), drugo je pa število trenutno online uporabnikov, ki so na iRacing spletni strani... 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Megla Denarja pa očitno imajo. Če so glavni sponzor nekih DIRT in celo oval dirkačev. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Marko, flikni gor graf po tem tednu, ko je Talladega. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 (urejeno) pred 54 minutami, markop je napisal: Megla Denarja pa očitno imajo. Če so glavni sponzor nekih DIRT in celo oval dirkačev. Itaq, v povprečju jim letos pade 22% več za isto število uporabnikov... in potem denar zgonijo na redneck-ih ki se vozijo v krogu Uredil May 3, 2017 - edgeslo Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 6, 2017 Share Napisano May 6, 2017 @markop in ostali iRdelničarji. Zanima me, če se občutljivost za dotike spreminja. Torej da dobiš tiste 4 točke ali kako se reče. Zdi se mi, da jih včasih fašeš za čisto malenkost (včasih se mi zdi, da sploh ni bilo dotika), včasih pa kar konkretno poči, pa ni penaltyja. Ali na te stvari vpliva tudi to, da mi, ki smo dlje od serverjev, hitreje fašemo kaj. Ping pa to... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 6, 2017 Share Napisano May 6, 2017 Hehe, kje si našel te IR delničarje... sicer pa po podpisu sodeč nisi nič drugačen kot mi Nope, ne spreminja se, damage se računa .. kao zaradi connection-a se včasih zgodi da zgleda da si kao fajn fasal , ampak ko se podatki obdelajo ti server nazaj pošlje kolikšna je dejansko bila škoda na avtu... Nekje na IR forumu imaš točno napisano kako zadeva deluje (celo iR staff se je vmešal v debato) Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 6, 2017 Share Napisano May 6, 2017 Mah kaj pa vem. Na ovalu dotik s strani včasih šteje 4, včasoh pa 0. In sem pač stvari povezal z pingom. Ps: iRdelničarji smo vsi, ja. Ujel sem tudi iRbank, ampak mi iRdelničarji nekako bolj povzame vse skupaj. Če veliko vlagaš, lahko celo kaj nazaj dobiš. Torej nič slabega v tem Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 6, 2017 Share Napisano May 6, 2017 (urejeno) Jaz pizdim in nergam nad ceno. Julija mi poteče, pa že zdaj vem, da bom podaljšal. Enostavno mi paše format tekmovanja. Pa tale p911 je prav zame narejen Še Mugello jih morem sfehtat da dajo notr... Uredil May 6, 2017 - markop Citiraj Link to post
Recommended Posts