Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Čeprav sem bi cel teden z časi na Laguni Seca popolnoma nekonkurenčen (krivim setup) sem se danes nekako odločil, da poskusim srečo na dirki. Kvalificiral sem se na četrto mesto. Dirka pa je postregla z hudimi prehitevanji in tudi nekaj dotikov sem bil deležen z strani Porsche voznikov, ki so kupili ta avto in že mislijo, da lahko nastopajo na najvišji ravni kar se tiče multi class dirk tipa IMSA. Nekateri niso vedeli kako se umikati in so raje zavirali, namesto, da bi se držali svoje linije in bi jih mi z hitrejšimi bolidi prehiteli. Pa tudi v vsakem ovinku, kjer so zavirali se je za njimi kadilo, ker so jim kolesa veselo blokirala. Mislim, da sem danes videl samo dva ali tri, ki so z temi Porsche-ji peljali tako kot je potrebno. 

No, kljub temu sem dirko zaključil na tretjem mestu v top split. 

Uredil - silicijeva dolina

Bravo! Čestitke. Tretje mesto v top splitu pa sploh ni slabo...

Kako pa izgleda ta mixed class v iRacingu? A so številčno enakomerno razporejeni razredi al je lahko tut samo en ali dva Porscheja, ostali pa prototipi? 

Hvala @Matjaž Murn. IMSA ima v mixed class Porsche, GT3 dirkalnike (brez Mclarna) ter Corvette DP z katero tudi sam tekmujem. Dirkalniki so pač razporejeni  glede na prijave. Seveda mora biti dovolj tekmovalcev, da se dirka šteje za uradno. Danes so prevladovali GT3 in Porsche dirkalniki. V prejšnji sezoni je bilo dosti manj RUF dirkalnikov, sedaj pa ko je Porsche pa je zelo dosti teh. Glede na že prej povedano sem imel danes zelo veliko srečo, saj nas je bilo z DP mislim, da le šest. Pri taktiki sem danes naredil napako. Na drugem mestu in prednostjo mislim, da 12.sekund sem se odločil,da še podaljšam en krog in grem kasneje doliti gorivo. Vmes sem se zapletel z nekim Porsche-jem ,ki ni vedel kako se umikati in sem na koncu pristal na tretjem mestu.

#HYPE #HYPE #HYPE

Tony iz forum najave za dirt:

There will be several other nice little non-dirt additions that will be in the “dirt build” next week but this post is long enough. Additionally, we are pretty excited about our June Build. Contrary to popular belief we have been working on many other things beside Dirt. 

NEO Endurance ne moreš kar tako vozit. So ekipe, ki imajo nastop zagotovljen, ostali pa kdor prej pride prej melje. In ko se grid zapolne se nihče ne more več prijavit do naslednje sezone.

4 hours ago, silicijeva dolina said:

To se ne rabiš zmenit. Enostavno greš in voziš. 

To je samo res za official iRacing endurance dirke.

Nisem sicer sure, ampak NEO je treba najprej čez kvalifikacije pridet in ni tako enostavno kot se mogoče komu zdi.

Kot drugo mislim da imajo celo entry fee ....