edgeslo 1 162 Napisano March 9, 2017 Share Napisano March 9, 2017 Just now, silicijeva dolina said: Lep izgovor... Ne vem kako pri vas izgleda, pri meni je pač tako Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 9, 2017 Share Napisano March 9, 2017 Saj vem,da je 12h za nekoga kar dolga, ampak bi potreboval enega,da me vsaj 1x menja za kakšnih 20 minut,da ne bom na koncu diskvalificiran,ker je team race. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2017 Share Napisano March 9, 2017 Mislim, da te bo moral za mal več kot za 20 minut menjat. Tista pravila pravične participacije so v veljavi... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 Plodovi "DDVja" se že kažejo Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 (urejeno) Hehe in jamrajo da ne morejo zdržat brez da dvignejo cene, po drugi strani pa sponzorirajo tipe ki ne bodo prinesli nič nazaj. Če jim ni ratalo naredit preboja z Travisom Pastrana (ki je by the way res zajebana faca ) , potem jim tudi z temi unknown racer-ji ne bo... Sicer pa... jaz imam kar sem hotel, še kakšno pisto na leto ali leto in pol naj mi dajo in bom "tiho" Uredil March 14, 2017 - edgeslo Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 Jaz sem rabil nekaj časa, da se shladim, ko sem to videl. Wtf, kam gre moja "top dollar" naročnina. Iz kje dobijo denar sem si mislil ?! Pol prebereš da imajo 200k naročnikov. Eh, jim ne verjamem tega. Vsaj aktivnih ne. Je pa jasno na kaj ciljajo. Reklama in novi "umazani" naročniki (see what I did there ?). Zdaj sem pa že radoveden kaj bo iz tega. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 Evo, vrgel sem karte, pogledal v dno kavne šalice in lahko ti povem kaj vidim... nič in točno to bo nastal iz tega Kakor sem nekje zasledil rest of the world nabije v številu memberjev redneck-e by far. Top shit income se dela na road contentu .. Pa kao to še ni dost velik...kao ... trebalo je dvignit naročnine... in zdaj naj tistih 1 mio ljudi ki spremlja dirt in vidi en avto ki se podi po svinjariji kupi toliko naročnin in contenta da bo posel cvetel ? Nah... še drift bi jim več prinesel kot jim bo dirt Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 (urejeno) Če vržemo čez palec leto in pol razvoja in recimo 3 ljudi na temu je to 18mesecev*3*100k$ =~ 5.5 M$. Tony Gardner, Seve Mayers in Dave Kaemmer ter ostali so prekaljeni mački v tem biznisu. Močno dvomim, da so praktično ves income usmerili v dirt brez, da bi naredili neke analize trga. Upam, no. Pa sej niso neumni. Jaz mislim, da si obetajo dober zaslužek. Kaj se bo uresničilo je pa drugo in ravno to me zanima. Nimam najboljšega mnenja o dirtu. Če gledaš malo YT vide so tribune prazne. Bolje se mi zdi vse skupaj na amaterskem, vaškem nivoju. Ampak, pustimo se presenetit. Čakanja naj bi bilo konec 29. marca. Uredil March 14, 2017 - markop Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 Ajde, pustimo se presenetit ... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 16, 2017 Share Napisano March 16, 2017 Iz release notesov danes: – Opponent cars will now emit less smoke when on wet surfaces. Ok, ni ravno dež in ni ravno asfalt, vendar neki mogoče le bo prenosljivo iz tega dirt-a. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 16, 2017 Share Napisano March 16, 2017 Lol, torej sprememba za content ki ga sploh še ni ..... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 16, 2017 Share Napisano March 16, 2017 (urejeno) To bo to, Marko. Izkušnje iz serije v serijo se lahko s pridom prenašajo. Itak pa je cilj po mojem tole: Uredil March 16, 2017 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 16, 2017 Share Napisano March 16, 2017 Speedway delajo? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 16, 2017 Share Napisano March 16, 2017 Zdej, ko je Melanija žena, morajo hitro ukrepat... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 16, 2017 Share Napisano March 16, 2017 Citat Particles - Opponent cars' particles should now roll better. - Opponent cars will now emit less smoke when on wet surfaces. - Adjusted dust cloud generation and scale. - Smoke particles should now appear more prevalent on tires. Kaj mislijo z tem wet? Ali bo dirkališče mokro brez dežja? Citiraj Link to post
Recommended Posts