edgeslo 1 162 Napisano February 14, 2017 Share Napisano February 14, 2017 (urejeno) Hmm, si ti ziher da si bil v 1? Če si gledal na hosted so vedno vsi v 1 Uredil February 14, 2017 - edgeslo Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 14, 2017 Share Napisano February 14, 2017 Čudno,sem po mojem zamešal. Zdaj,ko vozim IMSA sem v 6.diviziji. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 14, 2017 Share Napisano February 14, 2017 Nekateri ste za ta denar vsaj kaj odvozili. Nekateri imamo 150 dirk v sedmih letih pod pasom ... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 14, 2017 Share Napisano February 14, 2017 9 minutes ago, mancSLO said: Bistvo pa je, da kdor bi se rad odločil za iR, ve, kaj ga čaka. Pred vsem kakšen strošek. Pri meni 600€, pri nekaterih še več.... Pa sej tega nihče ne skriva kolk dejansko zadeva košta Z osnovami matematike lahko izračunaš koliko boš pognal, da boš vozil kar hočeš vozit. Tudi mi ni jasno kako bi nekdo,ki se resno zanima za IR lahko spregledal kakšen je dejanski strošek. Preden se prijaviš vidiš kaj dobiš v contentu, piše koliko stane vsako leto. Večini iR ni prvi sim so pa ponavadi že prej na prisotni na sim forumih in tam ponavadi tisti, ki niso člani iR-ja ves čas vestno opozarjajo na ceno iR (enim je to očitno kar job ) ... torej, kje je problem ? Pa da smo si na jasnem... daleč od tega da sem kakšen fun boy iRacinga... s tistimi ki sem redno v kontaktu lahko mirne duše potrdijo da jih večkrat kolnem kot ne... sam overall... sorry, nothing comes even close P.S. : Čist tako iz firbca, kaj pa je z road contentom narobe da ga ne takneš ? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 14, 2017 Share Napisano February 14, 2017 Mah sem jaz ekole takrat računal, kliko bo. Po tem pa content, naročnina, pa smo tam. Pa ni point, če mi je sedaj žal (ni mi ). Toliko pač je. Nič kaj takega, da bi moral nekoga ta podatek zbosti. Road sem opustil, ker je občutek, kot da si na gobi, ne pa na cesti. V veliki meri pa tudi za to, ker se na slo-racingu družimo, kar se road scene tiče, v drugih simulacijah. Za Nascar sem pa moral čez lužo, ker pri nas pač ni zanimanja... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 14, 2017 Share Napisano February 14, 2017 @mancSLO ti dobro veš, da imam rad dejstva. Moj prispevek je bil mišljen kot šala vendar žal zgleda, da ni tako izpadlo. Tvoje "IR osebne" podatke sem delil tukaj, ker sem mislil, da to ne bo težava, saj si sam delil podatek o tem koliko si zapravil. Poleg tega smo že večkrat delili povezave do raznih rezultatov in profilov. Pazil sem tudi kaj razkrijem in skušal malo hudomušno/komično napisat pa ni tako izpadlo. @Rokovnjac wanna be Če se pa gremo cepitve atomov pa takole: Iz privacy policy: Quote IS INFORMATION SUBMITTED TO THE PUBLIC AREAS OF THE SIM PRIVATE? No. Any information shared in the Public Areas (as defined below) of the Sim is available to the public, including to all users. Such information is not protected or treated as confidential, can be used in any manner, and is not subject to this Privacy Policy. If you wish to keep any information private or proprietary, do not submit it to the Public Areas of the Sim. NOTWITHSTANDING THE FOREGOING, WE HAVE NO RESPONSIBILITY OR LIABILITY IF A USER’S INFORMATION OR IDENTIFY IS MISUSED OR STOLEN, OR IF A USER SUFFERS HARM AS A RESULT OF VOLUNTARY DISCLOSURES. WILL OTHER USERS OF THE SIM HAVE ACCESS TO MY INFORMATION? In order to discourage misuse of the Sim, except in extraordinary circumstances as agreed to by iRacing. com in its sole discretion, all users of the Sim will be identified to other users of the Sim by their real names (or variations of their names, such as their names followed by a numeral), not by user names, aliases or other similar devices. By using the Sim, or registering a minor (not under the age of 13) to use the Sim, you consent to the display of your real name to other members. This includes display of your real name in connection with disciplinary actions taken against you, as further described in the iRacing.com Official Sporting Code. Additionally, when posting race results, we may include certain geographical information about the listed users, such as what countries, states, provinces and/or cities the users are located in. With this information, other users of the Sim could use publicly available resources to discover additional personally identifiable information about you, such as your address and phone number. Tako, da mislim, da nisem naredil nič narobe. Vseeno sem post skril, ker te je zmotil. 1 hour ago, mancSLO said: @markop, a ni provokacija to, da načrtno doziraš grafe o priljubljenosti iR (enega porša), v sosednji temi pa mencaš glede 15€ za celi dlc poršov.. Ni provokacija. Zakaj bi bila. Zgolj žal mi je bilo dat 15€ za 5 dirk/eventov, ki se jih mogoče niti ne bom uspel udeležiti. Pri IR sem dal toliko za 1 porša pa nisem okleval niti 1s, ker sem vedal zakaj. Ljudje niso neumni. Nihče ne gre v IR in v dveh dneh zapravi 600€. Jaz sem ene 2~3x podaljšal za 1 mesec preden sem karkoli ekstra zapravil in se navdušil. in tudi kasneje z glavo. Obstajajo tudi članki "IR on a budget". Strašit folk in kar tako pisat o baubavu se mi pa ne zdi provokacija, temveč neosnovano pisanje. In da sva si na jasnem. Na naslednji dirki ne prideš čez T1. Stane kar stane (hec) Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 14, 2017 Share Napisano February 14, 2017 Vem, da imaš rad dejstva. Samo za ceno se je včasih treba vprašat . Jaz, ko sem naračunal 600€ sem pač se. Nič takega, da si moral ti brskati po mojem profilu. Samo v info začetnikom, ki se še odločajo, kje začeti. Ps.: ni problem v tem, da si sedaj skril post. Problem je, da si za dosego cilja sheral moje podatke. Pa naj tam v pravnem pouku ali kaj piše kar hoče... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 14, 2017 Share Napisano February 14, 2017 26 minutes ago, markop said: Na naslednji dirki ne prideš čez T1. Stane kar stane (hec) Hehe , bit če rata kažu svi .... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 15, 2017 Share Napisano February 15, 2017 https://elliottskeerracing.com/ Quote Which is utmost true. I did the lion's share of testing with this car and I can personally say that every number is as close as we can get it...with the car. The tyre model is a completely different matter though, they are the one thing that connects the car to the road and it's impossible to create a tyre that can match numbers like measuring suspension bits or plugging in CoG locations. Too many variables go on inside of a tyre that are just not currently possible to me made in a sim. "Demanding Improvement" is really a slap if you knew how much work went into getting the numbers on the car damn accurate, down to specs that you wouldn't even think about. I've driven it with the numbers bang on exact compared to the real car in every way, trust me it's not what you would want released. Some small compromises were made in places, less than you would actually think too. And I'm racing this car with a baseline that's from my 991 Cup car...and I can tell you it for sure works. Quote Quote Elliott, why this car have such big TOE. I mean at least the baseline suggest it ? Could you throw some light on this topic ? Thanks. My assumption would be user friendliness to the aggressive toe in the baseline. Toe does make a big change on this car so don't be afraid to zero it and start experimenting with numbers, it's one of my favorite changes! @edgeslo: včeraj sem se zoped podil po serverjih. V "Top 10"-ish sem prilezel, je pa res, da SOF ni bil verjetno tak kot na tistih hostanih kjer sva bila skupaj. TOE ? Hm... za raziskat. Sploh ta zadnji me muči in kako vpliva na corner exit. Si kej delal na tem ? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 15, 2017 Share Napisano February 15, 2017 Tudi jaz sem se podil in max ker sem lahko dosegel je 1:37:547 (optimal 1:37:2xx). Mislim da na koncu niti to ni bilo dosti za top 10, eni imajo očitno FinnladGripHack instaliran Hmm zadnji Toe-in nisem kaj dosti pipal, sej veš kako je... ko prideš do nekih nastavitev kjer se počutiš sigurno ko avto priganjaš do limita kaj več dosti ne spreminjaš... Bom se danes malo poigral pa da vidmo... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 15, 2017 Share Napisano February 15, 2017 Priznam, da me je kar malce strah na dirko med te kanadske zidove. Pa naj kdo reče, da je šlajfa smrtonosna. Z mojim IR bom pristal verjetno v top splitu pa ne vem če sodim tam po trenutni hitrosti. Verjetno je tudi gentelmantsko dirkanje iz RUF cup malo šlo v pozabo. Se vidi že kako gre folk iz boksov v practice serverjih. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 15, 2017 Share Napisano February 15, 2017 Kaj pa vem, men šlajfa že itaq ni neka proga po kateri bi dirkal.. bolj jo vidim kot time attack pisto... če ji sploh lahko rečem pista. Montreal je res dost za..... proga. Na practice še lahko res pelješ na limitu, na dirki mora ta limit biti 10% manj ,drugače res hitro objemanjaš stene Kar se mene tiče je bilo pričakovano da bo kultura padla s tem avtom (tako je vedno ko pride nov avto in ga vozijo skoraj vsi). Pač se je treba sprijaznit da je to nova igračka in uletavajo svako jaki, sploh pa so problem practice ker niso sortirani po Ir... Počakaj sezono ali max 2 pa bomo ostali samo določeni in bo tudi teh p...... dosti manj Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 16, 2017 Share Napisano February 16, 2017 Če koga zanima liga z Porsche cup http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3519369.page#10321554 Dirke se ne pokrivajo z V8 ligo in naslednjo sezono se vozi celo prvenstvo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 16, 2017 Share Napisano February 16, 2017 (urejeno) Mogoče je čas, da organiziramo kej tukaj..."Slo-racing Adria Pokal"... Uredil February 17, 2017 - markop Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 17, 2017 Share Napisano February 17, 2017 Mislim da nas je premalo... Ne vem če poznam 10 aktivnih ex-yu .. Citiraj Link to post
Recommended Posts