alkoro 676 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 Split 1,2,3 saj je povsod enako. Naslednjič ko mi kdo naredi totalko in se pelje naprej, bom popravil avto in ga šel zbombat. Če jaz zaradi njega ne morem imeti dobre uvrstitve, je tudi on zaradi mene ne bo imel. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 Eh, ne. Saj veš, kaj sledi. Ti se boš bolje počutil 2 minuti, potem ti bo že žal. IR te bo kaznoval, dirke pa zaradi tega ne bodo nič boljše. Že videno, nikoli se dobro ne konča. Pa saj to veš ;) Če že naredi to z nežnim "love kiss", da se boš lažje zagovarjal pred IR. Pa shrani reply Raje piši na IR in zadevo obrni, da taki škodijo bolj IR, kot tebi. S pomočjo serverja bi se dalo ta incident sistem izboljšati samo nekako ne primejo za idejo. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 Saj pravim, vsakič dobim nazaj da ne morejo nič, da bo dobil opozorilo... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 Daj pokazi reply kaj se je zgodilo, če ga imaš. Pa res nimata sreče s tem. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 (urejeno) Očitno nihče ni hotel popustit in rezultat je tak kot je .... Uredil November 21, 2016 - edgeslo Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 (urejeno) Meni se tudi ne zdi nič takega tule. Mclaren se je umikal Mercu, ki je zapiral zadel ob zelenega in rezultat je kar je. Za zeleni je iskal dobiček v borbi in jih malce fasal ob tem. Merc ni predvidel da bo zeleni vzel notranjo linijo. V žaru borbe bi rekel, skoraj neizbežno. Nič namernega, zgolj nož za zobmi pri vseh treh se mi zdi. Če bi Mclaren recimo pobremzal bi se izšlo. Uredil November 21, 2016 - markop Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 OK, bom jest . Ne vem, kateri ste kateri. Po mojem tazalen ni upošteval, da ima dva na desni in ni držal notranje linije, ali pa ga je odneslo v srednjega. Zunanji je pa tudi zavil preveč v middle linijo. Ps: kjer se kregajo trije, četrti dobiček ima . Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 Noben se ni znal svoje linije držat, najmanj je kriv zunanji. Zeleni je preveč na nož, nepremišljeno prehitevanje. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 @zamex23: bi ti dal +1 ma sem pokuril kvoto za danes. Dobiš jutri. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 Ja Mercedes pomoje nič kriv, najebal ga pa je... Zelen ne vem zakaj je mislil da lahko v tem ovinku prehiti dva, še enega se ne da če nista oba udeleženca izkušena dirkača Mclaren bi se lahko rešil le če bi bremzal čist mal prej in bi samo počakal da zelen odnese Mercedesa. Ampak za to je mel desetinko cajta za odločit se in ne vem kolko je kaj videl res veliko hitrost priblizevanja zelenega GT40. Gre bolj za instinct move kot kakršnokoli razmišljanje... vsekakor pa bi pomagal tukaj helicorsa. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 23, 2016 Share Napisano November 23, 2016 Kaj kdo ve kaj IR pripravlja za S1 ? Čez slaba 2 tedna je build, o release notesih pa ne duha ne sluha. Danes so sicer objavili "schedule" za S1/2017. Med serijami ni nikjer DIRT-a za sedaj. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3509651.page Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 28, 2016 Share Napisano November 28, 2016 (urejeno) Ponedeljek, 1 teden do novega builda. IR molči. Mogoče imajo polna usta puranov. No, upam, da danes pojejo ostanke pol pa počasi izdajo release notes. Razen novega modela rok na volanu aka. "nice handjob" ni za S1/2017 potrjeno prav nič. @Paps, @edgeslo: vesta vidva kej insiderskega mogoče ? Uredil November 28, 2016 - markop 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 28, 2016 Share Napisano November 28, 2016 Hmm pravzaprav potrjenega razen kar si napisal ni nič. Skoraj sigurno bo padel DIRT,dokončno odhaja dx9 (ne vem če sicer bo takoj od tega kakšna korist) , najbrž še par popravkov in to bo to. Sicer pa ni važno kaj bodo naredil, funboy-čki bodo spet zagovarjal IR, hater-ji bodo pljuvali... karavana pa bo šla naprej kot vedno . Komunikacija IR developerjev z svojimi "ovčicami" je pa na IR v k*rcu od kar pomnim, tako da me tale tišina kaj dosti ne preseneča Vem pa samo, da če se pri številu novih serij, ki jih plasirajo na hitro ne poveča userbase , bo kmalu 3/4 serij dobesedno ghost town Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 28, 2016 Share Napisano November 28, 2016 Saso, skrajn cajt d prides mal v AC pogledat Citiraj Link to post
Recommended Posts