Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Split 1,2,3 saj je povsod enako.

Naslednjič ko mi kdo naredi totalko in se pelje naprej, bom popravil avto in ga šel zbombat.
Če jaz zaradi njega ne morem imeti dobre uvrstitve, je tudi on zaradi mene ne bo imel. [ok]

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Eh, ne. Saj veš, kaj sledi. Ti se boš bolje počutil 2 minuti, potem ti bo že žal. IR te bo kaznoval, dirke pa zaradi tega ne bodo nič boljše. Že videno, nikoli se dobro ne konča. Pa saj to veš ;) Če že naredi to z nežnim "love kiss", da se boš lažje zagovarjal pred IR. Pa shrani reply :) 

Raje piši na IR in zadevo obrni, da taki škodijo bolj IR, kot tebi. S pomočjo serverja bi se dalo ta incident sistem izboljšati samo nekako ne primejo za idejo. 

Meni se tudi ne zdi nič takega tule. Mclaren se je umikal Mercu, ki je zapiral zadel ob zelenega in rezultat je kar je. Za zeleni je iskal dobiček v borbi in jih malce fasal ob tem. Merc ni predvidel da bo zeleni vzel notranjo linijo. V žaru borbe bi rekel, skoraj neizbežno. Nič namernega, zgolj nož za zobmi pri vseh treh se mi zdi. Če bi Mclaren recimo pobremzal bi se izšlo.

score_judges.jpg

Uredil - markop

OK, bom jest :D. Ne vem, kateri ste kateri. Po mojem tazalen ni upošteval, da ima dva na desni in ni držal notranje linije, ali pa ga je odneslo v srednjega. Zunanji je pa tudi zavil preveč v middle linijo.

Ps: kjer se kregajo trije, četrti dobiček ima :D.

Ja Mercedes pomoje nič kriv, najebal ga pa je...

Zelen ne vem zakaj je mislil da lahko v tem ovinku prehiti dva, še enega se ne da če nista oba udeleženca izkušena dirkača

Mclaren bi se lahko rešil le če bi bremzal čist mal prej in bi samo počakal da zelen odnese Mercedesa. Ampak za to je mel desetinko cajta za odločit se in ne vem kolko je kaj videl res veliko hitrost priblizevanja zelenega GT40. Gre bolj za instinct move kot kakršnokoli razmišljanje... vsekakor pa bi pomagal tukaj helicorsa. :P

Ponedeljek, 1 teden do novega builda. IR molči. Mogoče imajo polna usta puranov. No, upam, da danes pojejo ostanke pol pa počasi izdajo release notes. Razen novega modela rok na volanu aka. "nice handjob" ni za S1/2017 potrjeno prav nič.

@Paps, @edgeslo: vesta vidva kej insiderskega mogoče ?

Uredil - markop

Hmm pravzaprav potrjenega razen kar si napisal ni nič. Skoraj sigurno bo padel DIRT,dokončno odhaja dx9 (ne vem če sicer bo takoj od tega kakšna korist) , najbrž še par popravkov in to bo to.

Sicer pa ni važno kaj bodo naredil, funboy-čki bodo spet zagovarjal IR, hater-ji bodo pljuvali... karavana pa bo šla naprej kot vedno . Komunikacija IR developerjev z svojimi "ovčicami" je pa na IR v k*rcu od kar pomnim, tako da me tale tišina kaj dosti ne preseneča :P

Vem pa samo, da če se pri številu novih serij, ki jih plasirajo na hitro ne poveča userbase , bo kmalu 3/4 serij dobesedno ghost town :)