alkoro 676 Napisano November 13, 2016 Share Napisano November 13, 2016 Kakor sem jaz videl je spustil gas pri 200m potem je pa coastal. Jaz sem pa pri 160 začel zavirati, drugače nebi ujel prve šikane... Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Zaključek zgodbe: Quote We appreciate you taking the time to file this protest and providing a replay of the incident. After reviewing the replay, we understand your frustration, but we do not feel either driver caused the accident intentionally or with malice. However, the driver who you protested will either be contacted directly and provided instruction or monitored. In addition, the incident will be permanently recorded on the driver’s record. This is important because even though we feel this incident was not intentional, if a pattern of driving continues, additional action will be taken V naši ligi bi vsaj fasal penatly kg. 2 Citiraj Link to post
rpx 3 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 LP, razmišljam da si kupim iRacing. Kakšna mnenja? Razen tega, da je večini kljub kvaliteti malo predraga naročnina, bi mi vsako mnenje pomagalo LP Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Jst sem probal 3 mesece, pa sem odnehal, kljub nekaj € zapravljenim. Nimam živcev da bi vozil mesece da pridem na dovolj visok rating in licenco, ker so me vsako dirko zbili, in tako težko kam prideš. No, videno nekaj postov gor včasih tudi "pri vrhu" ni vse kot bi moralo biti. Sicer ni slaba simulacija, ampak me ni toliko not potegnila Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Odvisno koliko si pripravljen vlagat. Ne mislim tukaj samo denarja, ampak tudi na svoj čas. iRacing je najboljši za tiste, ki se hočejo res poglobit ter za tiste, ki se hočejo samo vsest v avto in peljat. Najslabše se mi zdi, da je za tiste vmes. iRacing ima fajn globino, saj simulira res vse malenkosti in moraš paziti na vse podrobnosti, če se želiš uvrščati konstantno na vrh. To ti lahko daje še leta in leta zagon, saj se vsake tri mesece simulacija posodobi in je vedno kaj novega. Po drugi strani pa je fajn za tiste, ki se jim s tem ne da ubadat. Pogledajo kje je kakšna dirka frej, se usedejo v dirkalnik in že so "poparčkani" z drugimi dirkači, ki so nekje primerljivi po hitrosti in dirkanje je lahko hitro zabavno, če ne pride do crashev, ki jih opisuje @skopusnik ter nekaj postov višje @alkoro Meni je največji minus to, da se ne moremo Slovenci zment in organizirat enga prvenstva. Ni mi zanimivo dirkati z nekimi tujci. Pa če bi dirkal vsakič z istimi, bi še bilo nekako, tako pa vsakič dirkaš z drugimi - s popolnimi neznanci. Če to tudi tebe moti, se mogoče splača včlanit v kakšno organizirano ligo. 1 Citiraj Link to post
rpx 3 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Hvala. Pa je dosti slovencev prisotnih? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Nekaj nas je Samo po moje manj kot 10 res aktivnih. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Pa še teh 10 v različnih serijah . Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Tudi to je res Citiraj Link to post
rpx 3 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 To pa ni dobro Ma fora je v tem, da mam po dolgih letih spet precej časa za virtualno dirkanje in iščem nekaj kvalitetnega in aktivnega. So kakšne druge igre, ki so v primeru Slovencev bolj aktivne? Denar ni problem. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Žal tako mala populacija s takim standardom kot ga ima ne more dati kaj več kot kakšnih 100 sim racer-jev. Če teh 100 razmečeš med AC in IR na online platformi ne ostane skoraj nič... pardon,jih je še kakšnih par v DIRT. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 (urejeno) V Assetto Corsi ravnokar potega GT3 prvenstvo, rallyjaši so tudi aktivni in imajo kar močan oddelek tule na slo-racingu. Ostali se malo skrivamo tudi po drugih serijah (Nascar ) in igrah (glej podforum igre) , ampak to je bolj eden, dva... Glede tega, da bi se nekje enkrat nekoliko bolj množično zbrali, so že padali predlogi (official slo-racing vstopno prvenstvo), ampak iz slovencem bolj ali manj znanih razlogov, do tega ne pride in niti ni posebne volje za to. Uredil November 16, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
rpx 3 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 Škoda. Par let nazaj je bilo na tem portalu kar ogromno vsega, F1 prvenstvo nabito, tudi na RaceON in podobnih stvareh vse polno, zdaj pa vidim da F1 že par let ni, pa tudi vse ostalo je potihnilo Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 (urejeno) Tule ni tako tiho... Če se hitro aganžiraš ob 40kg ballasta za prepozno prijavo v nedeljo v Monzi, boš imel pozimi kaj početi ... Uredil November 16, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 16, 2016 Share Napisano November 16, 2016 @rpx Ja, časi se spreminjajo. Od tega, da je bilo včasih več ljudi vpletenih v organizacijo, do tega, da so bile simulacije lažje za vozit, oprema in igre cenejše, folk pa manj obremenjen z vsemi pravili in je prišel predvsem uživat, F1 klapa pa se je preselila na svoj forum - kaj tam organizirajo, lahko @DDF1 kaj več pove - mislim, da je rF2. Pohiti in se nam pridruži v GT3 prvenstvu, če boš pa še malo počakal se pa čez kakšen mesec prične še eno krajše prvenstvo, ki bo malo manj resno, z bolj enostavnimi dirkalniki in bo namenjeno bolj zabavi. Citiraj Link to post
Recommended Posts