silicijeva dolina 1 254 Napisano July 11, 2016 Share Napisano July 11, 2016 Pa torzijo majo porihtano. 2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano July 11, 2016 Share Napisano July 11, 2016 Ali pa je prva iz 0 do 150km/h Je že res nekaj časa nisem vozil, samo kolikor se spomnim je v 1. zlahka zavrtela v prazno... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 11, 2016 Share Napisano July 11, 2016 Jaz sem samo poskusil Dallara DW12 in lahko rečem,da moraš biti presneto previden z stopalko za plin. Prav tako Mclaren MP4-30. Je pa res,da ste vi proji, ki to redno vozite pač navajeni na te dirkalnike. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 11, 2016 Share Napisano July 11, 2016 Ful ima veze pro al pa ne, če avto ne zavrti v prazno ko spelješ ja. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano July 11, 2016 Share Napisano July 11, 2016 (urejeno) On 10/07/2016 at 8:55 PM, edgeslo said: Hmm , mislim da si se mal uštel pri številu Pro-jev tukaj. @Marin Colak, @Konami(MNE) , Mislim da je bil @Paps tudi nosilec pro licence ... pa ziher sem se kakšnega pozabil Jaz sem imel Pro licenco 2010 Sicer pa na avto se ni težko navaditi. Težko je potem z avtom biti konkurenčen, posledično hiter. Uredil July 11, 2016 - Paps Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 11, 2016 Share Napisano July 11, 2016 (urejeno) Pred eno uro, skopusnik je napisal: Ful ima veze pro al pa ne, če avto ne zavrti v prazno ko spelješ ja. Saj nisem mislil tebe pred 23 minutami, Paps je napisal: Jaz sem imel Pro licenco 2010 Sicer pa na avto se ni težko navaditi. Težko je potem z avtom biti konkurenčen, posledično hiter. Paps še furaš kaj? Zakaj ne furaš več? Uredil July 11, 2016 - silicijeva dolina 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano July 11, 2016 Share Napisano July 11, 2016 Ker se mi ne da in je prevroče. 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano July 11, 2016 Share Napisano July 11, 2016 Tipu je od leta 2010 prevroče. 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 12, 2016 Share Napisano July 12, 2016 Pred 18 urami , Paps je napisal: Jaz sem imel Pro licenco 2010 Sicer pa na avto se ni težko navaditi. Težko je potem z avtom biti konkurenčen, posledično hiter. Saj zato sem jaz samo Patrika omenil. Ko smo že pri dogajanju tam gori v PRO sferah, je verjetno potrebno kaj več kot znanje. Zavezništva, branjenje frendov.... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano July 12, 2016 Share Napisano July 12, 2016 (urejeno) Jo,se spomnim da je takrat @Paps s tankom okol hodil Ehh, to so samo tolažbe, največ je treninga ,razumevanja kako treba peljat, talent pa samo mal pripomore da si prej tam. Uredil July 12, 2016 - edgeslo 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 12, 2016 Share Napisano July 12, 2016 Ah ne vem, no. Ko @terga npr. komentira sceno IR npr, lahko jaz samo prislonim lonček da bi od profijev izvedel, kaj se tam gori dogaja. Toliko sem že v simih, da približno vem, kdo je kdo in koliko "vaga". Zato lahko vsaj vprašam, kakšne so scene potem na PRO nivoju. Morda mi bo kak PRO tudi kdaj kaj zanimivega povedal... Samo trening je mnogo premalo za kaj resnejšega. Talent in znanje nastavlja dirkalnikov je prvo, nato pa tudi trening seveda. Vem, da je to težko sprejemljivo, ampak moj pogled je pač tak. Kar pa ne pomeni, da ni v rangu kjer sem jaz tudi zanimivo in tudi full dogaja. Že v Makomi sem razglašal, da ne kar bežat proč, če morda nisi takoj top 5, kot so to storili tudi nekateri organizatorji slo-racinga. Smo imeli zadaj za 10 mesto tudi hude fajte in jaz z tem nimam težav. 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano July 12, 2016 Share Napisano July 12, 2016 (urejeno) Ne vem, sam kolikor jaz poznam te ljudi večinoma drgnejo po cele dneve, ne morem pa reči da so vsi enaki. Magičnih trikov ni,hard work in želja pa se jim 90% "navadnih" dirkačev lahko pridruži v pro "klubu"... P.S. če treniras veliko pa ni rezultatov se ne pomeni da trening ne nuca,mogoce treniras narobe ... Uredil July 12, 2016 - edgeslo Skleroza 1 Citiraj Link to post
Patrik Flis 28 Napisano July 12, 2016 Share Napisano July 12, 2016 Js nimam pro licence, niti ne čutim potrebe da bi jo mogu met, ker igram za užitek pa čeprav rad zmagam seveda.. poleg tega mi pa "push buttons to go faster" avto (F1) ni všeč, tak da hvala lepa Drugače pa za dirkanje v ospredju ne mislit, da je veliko boljše ko v sredini ali ozadju, ravno tako se najdejo mojstri, ki te "ubijejo". Znajo iti hitro, ne znajo dirkat tisti ki pa znajo je pa pravi užitek ja bom zdajle delil video na "video topic" ko sma z streamerjem (Showdown1983 na twitchu) dirkala mustange na bathurst in v 10. krogu sma se peljala drug ob drugem od najvišjega dela gore pa vse do zadnjega ovinka na gori (drugače je bila pa cela dirka odlična, če ma kdo več časa za pogledat ) 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts