Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Kaj pa vem, neke mikro spremembe na stezi so se spravili delat, katere v 99% dirke sploh ne boš čutil, razen če bodo pretiraval z efektom.  Jaz sem bolj upal na trancizije dan/noč , čas bi bil tudi že za kakšen dež....sej bo, najbrž  #Soon™ :D

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Če bi bilo od mene odvisno, bi tudi jaz raje videl noč in dež. To uporabniku prosijo že nekaj časa. Sicer pa, kot pravi silicij. To znajo biti kar konkretne spremembe, če ti na breaking pointu nanese gor zemljo in se moraš v par krogih prilagodit. Bomo vidli, kako bo to čutit izza virtualnega volana.

Ravkar sem zasledil eno majno novost, ki bo imela velik vpliv na drikanje v GT3 sprint seriji. Gorivo so omejili na 40%. Hehe. Pa dejmo pogledat kaj to pomeni za BMW-Z4 in vzenimo Philip Siland za primer.

Skupno sem porabil 52,9 + 25l =  77,9l goriva. To se sicer lahko poljubno razdeli skozi dirko v smilsu na štartaš z manj goriva in pol greš prej v boks ali pa štartaš s polnim in greš kasneje v boks. Izkaže se, da je bolje štartat s polnim, ker imaš pol za natočit manj goriva in točenje goriva vzame čas odvisno od količine.

S tem, ko s orezervoar omejili na 40% so v pol rezervoar omejili na 35l goriva. To pomeni, da se vsaj za Phili Island in za BMW Z4 ne izzide z 1 pit stopom in odpira možnosti za različne kombinacije glede štartne količine goriva.

Zanimivo bo. Danes se končuje GT3 S2 sezona in se pridružujem splošnemu mnenju, da je bila to verjetno najbolj kompetitivna sezona in daleč najbolj obiskana sezona GT3 v IR. Verjetno tudi najboljša serija neglede na sim. Nemalokrat se je zgodilo, da je bil grid znotraj 1s na štartu. Redno pa se zgodi, da je vse do ~P6 znotraj pol sekunde.

Uredil - MarkoP

Jaz bom najbrž GT3 ,razen če se mi uresničijo mokre sanje in se začnejo redno v EU časih začnejo vozit V8. :)

P.S: Vse pisne napake oproščene, po ducat pirih bolje ne znam napisat :D Sem se pa dolg matral da sem tole napisal :D [owje]

Danes sem na test serverju probal vse GT3 avte. Tudi forda. Zelo različno se vozijo. Ford mi je všeč, ampak kaj ko je grd :) IR je tole dobro zrihtal in se znebil tistega DNK simulacije tako, da se ne vozijo vsi avti enako. Engine je zgleda zelo fleksibilen. Sploh recimo L49, bi rekel, da sploh ne vozim IR ampak kej drugega. 

Boste kej Imolo nabavljali ? Naredimo en GT3 fun event konc tedna ?

Ne, na testdrive testiraš kar imaš takrat lokalno na PC-u. Bo treba do večera počakat. Sem tudi sam mislil, da je že online, ker je vse skupaj delovalo. Zdaj se bodo počasi čel lužo zbudili in začeli nalagat zadeve na serverje. Novega contenta za zdaj še ni. Kaj so pa delali z V8 ?

Nov tyre model, nov zvok, nov PBR shader, skratka kar veliko stvari... Bomo videl, upam da bo top in da se bodo našle kakšne dirke za nas evropejce :)

Zdaj vidim. V8 gredo šele zdaj v V6 tyre model. Nisem vedel. Ti bo všeč boš videl. Edino kar ne štima je da so preveč občutljive na spremembo temperature asfalta. To naj bi V7 poštelal; S1/2017 ?