edgeslo 1 162 Napisano April 24, 2016 Share Napisano April 24, 2016 Takole gre... menjava voznikov traja 30 sec, če menjaš gume ali popravljaš avto in to traja dlje kot 30 sec se vmes naredi tudi driver swap. Dolžina postanka je odvisna od količine goriva, koliko gum menjaš, damage avta, včasih vem da se je govorilo da še od tega kako prav se ustaviš v boksih, potem da je tudi nek algoritem, ki naredi malo dinamike pri času potrebnem za pit stop..... Jaz kakšnih uradnih pojasnil iz strani IR nisem našel, pa sem tudi skoraj prepričan da ne obstajo... Čas bi že bil da IR naredi neko uradno dokumentacijo vseh features ki jih ima namesto non stop nekih novih avtov Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 24, 2016 Share Napisano April 24, 2016 Ja, optional repair je že part of that, pa čiščenje stekl. Pri zaviranju pred pitom sem tudi že marsikdaj pustil kako sec. Če pa zgrešiš pa tri... Včasih menjajo samo levi ali desni par gum. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano April 24, 2016 Share Napisano April 24, 2016 Driver swap se naredi med dolivanjem goriva. Če natočiš cel tank (120l), narediš driver swap prej, kakor je dolito gorivo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 24, 2016 Share Napisano April 24, 2016 Tudi jaz odpeljal super napeto dirko v Monzi. Kvalificiral sem z P11. Dirka pa nepričakovano P8 v 2/7 splitu in to z Z4, ki tukaj ni najbolj konkurenčen. V bistvu skozi braniš pozicijo. Končal bi tudi P7, vendar so nekomu v zadnjem krogu popustili živci... Avta nisem hotel menjat, ker sem se odločil, da bom sezono odpeljal z Z4 in pridejo dirke, ko moreš pač omejit škodo, če temu lahko tako rečem. 3 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano April 25, 2016 Share Napisano April 25, 2016 (urejeno) Ker sem imel dokaj OK setup za Audija sem se določil, da na zadnji dan Monze odpeljem eno BSS dirko. Q: Občutek kar v vredu, stabilen setup ni bi pa najhitrejši (premalo psi). P11, pred mano 9 Mclarnov in en Porsche o.O R: Previden v prvi ovinek kjer so se razsuli trije McLarni. Tu se vidi da gredo vozniki veliko bolj na nož. Po prvem krogu P8, prehitim enega McLarna, potem pa se je začel draft vlak P4-P7. Skoraj celotno dirko vozil zadaj, ker ni bilo pogojev, da prehitim McLarna. Po ravnini gre brez zavetrja enako hitro kakor Audi z. Na koncu je spet do izraza prišel nežen setup do gum, saj sem imel boljše izhode in zaviralne poti kot McLaren pred mano (Ostalo je še 89% gume na najbolj obrabljeni gumi spredaj levo). Tri kroge pred koncem enega od njih zanese v Parabolici. Naslednji krog naredim potezo na Mclarna, ki me je spet zadel v zadek kakor že enkrat pred tem, s to razliko, da je dobil bug in njegov avto je obrnilo na streho . Predzadnji krog vozim za Porschejem, ki me je preskočil v boksih. Zakaj je kmalu postalo jasno saj je moral spet doliti gorivo . Zadnji krog na veliko dohiteval P3, ki je očitno imel fuel save mode. Tako da spet P4. Najboljši od ne McLarnov Uredil April 25, 2016 - alkoro 4 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 Evo, sem ravno imel čast dirkat z Rubens-om. Žal ga je en zbil na rumenih zastavah, ker se mu je zdelo fanj, da vsi zaviramo. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 Najbrž z sinom Več ali manj sin vozi IR, folk pa mu skoraj vsakič teži na Twiterju če je bil on Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 Menda oba vozita. Je pa IR potrdil, da je res on in res vozi. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 Tolk o tem kako account kao ni prenosljiv in se ga ne sme posojat Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 A sin nima svojga? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 Ne morejo si privoščit doma. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 (urejeno) Očitno ima Poleg tega je nekajkrat zmagal v FR2.0 in dvomim, da bi njegov 10letni sin zmagal fackote z IR 4000+ Uredil May 2, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 Očitno sin nima svojega accounta. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 (urejeno) Kaj po dirki z njim doživljate erekcije? Pozabil sem dat smeškota.... Uredil May 2, 2016 - silicijeva dolina 5 Citiraj Link to post
Recommended Posts