markop 702 Napisano March 30, 2016 Share Napisano March 30, 2016 So ga spet prestavili. Najprej so ga najavili nato pa v roku nekaj minut spremenili samo na "database maintenance". Sem pa nekje prebral, da menda zanesljivi viri trdijo, da bodo izdali tudi "dirt" skupaj z patchom. Razumem, da se bo sedaj zamlja, pesek, trava in osatle stvari osatle na stezi, če jih bo guma nanasla na stezo. Patch pa naj bi imel: - BOP, se pravi izenačitev GT3 avtov - DX11 fikse - CPU "core 0" fix oz. poravek za stutter, ki so ga uvedli z PopcornFX. - še kaj ? Malo že spominja na 1. aprilsko šalo to prestavljanje.... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 31, 2016 Share Napisano March 31, 2016 (urejeno) Patch je zunaj ! http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3475004.page EDIT: Zadnjič mi je moj Z4 zaribal v boksih. Dalj časa sem bil parkiran z delujočim motorjem in se zgleda ni dovolj hladil. Uredil April 1, 2016 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 (urejeno) Se da še kako pridobiti iRating, razen z uradnimi dirkami? Da ne zgubim prej živcev Uredil April 1, 2016 - skopusnik Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 Samo v dirkah lahko dobiš. Kje to dirkaš, da je tako hudo ? Mogoče štartaj res easy in pol skušaj prit tam do 10 mesta. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 Če vodim 10sec pred drugim, pa en debil cikcak vozi, ko zaostaja dva kroga. Saj ne bi blo hudo, če se mi ne bi tadrugi ki zaostaja za krog na polno v rit zabil ob tem. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 Na tipko na volanu si nastavi: "You have the blue flag, please let me pass!" Resno. Pomaga. In če vodiš 10s si izberi primerno mesto kej takega prehitet. Resno, kje voziš s takimi ? Moje izkušnje so fenomenalne. Včeraj zvečer smo šli v vlakcu 2x 2-wide v Eau Rouge na SPA brez dotika. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 Povej mi kako naj izberem primerno mesto, če se tip dva ovinka prej zavrti oz. nekoga spravi iz ceste, potem ga pa ujamem pred naslednjim ovinkom, kjer nekaj cikcaka. Saj jaz sem zbremzal za njim, ampak se je drug padalc zaletel meni v rit Ne vem, zakaj je za licenco potreben samo SR. Jaz bi uvedel še minimalen iR. Potem imajo pa tipi licence A, B, iRating pa pod 1300. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 I hear you Mogoče si izbral napačno serijo FR2.0. Jaz sem IR višal v RUF in Caddy. Easy in počasi naprej. Raje izgubi mesto, kot 10. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 Čim bolje se kvalificiraj. Štartaj med prvimi in bo vse veliko lažje. Kak drug nasvet niti ne pride v upoštev. Večkrat, ko boš končal med prvimi 3, hitreje boš napredoval. Pa saj to je logično, a ni? Moraš vedeti, da ko je iRating voznikov 2000 ali manj, dirkanje ne bo prav varno. Ne rečem, da je pri višjih iRating dirkačih drugače, ampak razlika je očitna. Če vozite FR2.0, bom vsak teden dal setup v tisto temo, da vam malo pomagam. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 Vozim samo FR2.0 trenutno, tako da lepo prosim za kak napotek in setup Sicer pa štartam precej spredaj, ampak kot rečeno, vedno se najde nek padalc, pa naj si bo eden od spredaj ali pa tisti ki zaostajajo za krog. Grem probat še enkrat :)) Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 Tale 1. april je res beden... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 1, 2016 Share Napisano April 1, 2016 O šit, saj res. Sem se pa že ustrašil . Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano April 2, 2016 Share Napisano April 2, 2016 GT3 serija je vedno bolj zanimiva. Dirkalniki so precej izenačeni, tako da dosti vplivajo nastavitve. Pridno treniramo SPA in rezultati so zadovoljivi, glede na vremenske pogoje. 3 Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano April 2, 2016 Share Napisano April 2, 2016 Bravo, bravo. Danes grem tudi jaz na dirko. Citiraj Link to post
Recommended Posts