skopusnik 1 374 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Okej, torej dovolj dirk z dirkalnikom s katerim lahko dobivaš MPR, ostale lahko z drugimi, da dvignem še SR. Torej, te dirke sedaj so "neuradne" in ne dobivam SR? Ker če grem pod rezultate, je ta dirka z FR2.0 pod Unofficial. Dobr, nč presenetljivega. Malo setup poštelat ker je dost understeera (vsaj meni se zdi), pa moram si pogled dvignit ker je tista izboklina pred volanom in občasno malo zakriva pogled na dirkalnik, ki je malo naprej Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 SR si lahko dvigneš z katerikolim dirkalnikom,katere koli klase,ker to je odvisno od tvoje vožnje. Torej med Q,dirko in TT čim manj iz ceste,med dirko nobenih dotikov,.... kar ti bo prineslo večji SR. MPR pa si dviguješ samo z dirkalnikom,ki je pač predviden za določeno napredovanje v licenci. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 (urejeno) Štekam. Ne štekam, zakaj nisem dobil ali izgubil nič SR. Gledam rezultate, tud noben drug dirki ne. Ni se spremenil SR (license), ni se spremenil iRating. Dirka je očitno Unofficial. Bodo ta teden vse unofficial? EDIT: Nevermind; Official series: · Spec Racer Ford Challenge · Street Stocks · NASCAR iRacing Series Open Setup @ Phoenix · NASCAR iRacing Series Fixed Setup @ Phoenix · NASCAR Class B Open Setup @ Phoenix · NASCAR Class C Open Setup @ Phoenix · Nordschleife Toursit Hot Lap Competition - Mercedes AMG GT3 and Audi R8 LMS · 12 Hours of Sebring Unofficial Series: · Carb Cup @ Talladega · Dallara Dash @ Daytona (circa 2007) · Industriefahrten Fun - Mustang FR500S, Kia Optima and MX5 circa 2015 · World Series of Renault – Formula Renault 2.0 · Figure gr8t – Ruf RWD · 2016 Mazda MX-5 Shakedown Remember that official series impact both Safety Rating and iRating while unofficial series do not. Uredil March 8, 2016 - skopusnik Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 DX 11. Kje to vidiš, da je. V nastavitvah je dx10 optimizer za odkljukat, sicer je dx9 ali kako? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 iR strani daš settings pa označiš DX11 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 FR2.0 je meni super. Manjka ji par konjev, ker motor poje v ozkem režimu. In teh 7 brzin moraš res gnat. Je pa super za borbe zgleda. Se ns je zdaj nekaj (30) gnalo po SPA. Dim izpod gum je super dodatek. DX11 mi dela odlično za enkrat. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Evo. Unovčil bonus, ki so mi ga danes "podarili" 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 @silicijeva dolina: si probal BMWja ? Super so dodelali zvok motorja. Tudi gume zvenijo drugače. Kot bi dodali rahlo cviljenje, ko si na limitu. Bolj definirano je. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 9, 2016 Share Napisano March 9, 2016 (urejeno) dobr so optimiziral, vsaj FPS je boljši, ostalo je itak enako (in dovolj dobro za simracing) Uredil March 9, 2016 - PEK Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 9, 2016 Share Napisano March 9, 2016 Za enkrat Janko. Bonbončke bodo implementirali postopoma... Ne štekam čisto, kako oziroma na račun česa pCars lahko npr. lahko simulira dež in celo vremenske prehode, AC pa iRacing pa ne. Pa sta bolj hardcore sim? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 9, 2016 Share Napisano March 9, 2016 (urejeno) @mancSLO: Dokaj preprost odgovor. Eno je visualizacija dežja in drugo je simuliranje dežja. Za slednje je predpogoj dynamic track in dynamic weather, ki delujeta v tandemu. Ko imaš to moraš imeti model gum za dež. In tle je prostora za interpretacijo vsega skupaj veliko. Ogromno. Pri IR pa pri standardih implemementacije ne popuščajo. Drugje pa ne morem sodit Kaplljice na enkranu in vodo v zraku je še najlažje izrisat. Kar se spodaj dogaja je problem. Recimo avto pred teboj čisti vodo z asfalta. Ne vem, če bodo drugi to upoštevali in do kakšne mere bodo šli v detalje, nekako pa zaupam IR da bodo naredili "zaprav". Uredil March 9, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 9, 2016 Share Napisano March 9, 2016 Test drive spet ne dela? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 9, 2016 Share Napisano March 9, 2016 (urejeno) Test drive server dela, ko najavijo da bo delal in to je, ko oni najvijo downtime oz. ko imajo neke težave. Test drive ne bo delal vedno, kakor jaz razumem. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3465992.page "Once we have completed our maintenance this new testing will no longer be available, you will need to login to your member account as usual." EDIT: na DX9 si lahko za NVIDIO tweakal driver in je bil rendering dosti boljši kar se tiče AA in drugih nastavitev. Razlika je bila očitna v detaljih, robovih,.... DX11 pa ne pusti več tega nekako. Sem tudi na AC isto opazil od nekega release naprej. Hum. Kdo ve za kaj se gre ? Uredil March 9, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 9, 2016 Share Napisano March 9, 2016 Matr, ta teden ne morem praktično nič vozit, same proge ki jih nimam. Ajde, če bo kdo kej hotlapal z FR2.0, eno standard progo (Okayama, Laguna Seca, Lime Rock), vreme iR standard, pa prilepite svoje najboljše kroge Da vidim kolk sem počasen Citiraj Link to post
Recommended Posts