alkoro 676 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 2 hours ago, MarkoP said: Ob najavi W13 na prvi strani portala piše, da se upoštevajo: "Remember that official series impact both Safety Rating and iRating while unofficial series do not." W13 je namenjen ravno zviševanju SR, da prideš do promocije. Lahko pa si lump, poslabšaš svoj SR in ti licenco vzamejo. Lahko pa kdo izgubi nadzor in ti naredi tako lep pit manever da takoj pokasiraš 10 warning-ov (cca -0,25 na A licenci). Res bi morali izboljšat zaznavo trkov. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Zvečer greš v kakšnega Skipa, kjer vedo kaj delajo. Sicer "se" boš sprijaznil z izgubo IR najbrž, ker so profiji. Sploh ti bi moral priti v tako visoke splite, da se ni za bat za take manevre Jaz sem prejšnjo sezono tako rešil B licenco. Na zaznavi trkov se pa da veliko naredit in se ne premaknejo z njihovih stališč . Jaz bi negativne točke dodal ob koncu dirke oz. jih obravnaval še 1x. Tam lahko na podlagi tvojih časov in časov drugih udeležencev veliko razumeš zakaj je prišlo do trka. Celo statistiko trajektorij lahko izračunaš in na podlagi tega razumeš kdo se je zmotil. Lahko opazuješ komu so gume drsele,.... Veliko se da zboljšat - sky is the limit. Ne bo pa nikoli 100%, lahko pa je 85% komot. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 To je res fail, da si kaznovan ker so drugi nesposobni. Mislm da res ne bi bil tak problem naredit sistem ki bi v dosti primerih sam pogruntal kdo je kriv. In ne samo dotik, posledično dobiš še off road pa lost control. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 V višjih splitih se to samo po sebi reši ponavadi. Moreš pa znat popustit, ko je treba. Kdaj celo popravit napako drugega. Sploh, ko vidiš da bo dive bombal. Je pa res. Da se izboljšat in to precej. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Shinya Michimi o Formula R2.0: They messed it up. Turnin is too sharp. In the real one you have to trailbrake the shit out of it to get it to turn. Braking feel is nice though. Sem ga vprašal če so ga kaj vprašali za pomoč in so odklonili. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 (urejeno) Jaz tudi čakam en feedback od RL voznika. Upam ,da bo pozitiven. Update je pa velik. Tudi večino prog so neki tikali... EDIT: poglejte release note kaj so vse dodali. Bravo. Uredil March 8, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Ampak ob tej ceni špila bi pa ta njihova stran lahko mal hitreje delala ane... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Popravek FR 2.0 na vidiku ?! http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3467852.page Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Upam,da bo še več popravkov,kajti VR ne deluje. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Kje vidiš, s katerimi dirkami nabiraš SR itd. in katerimi ne? Pod official je sedaj FR2.0 na BH, pa ne dobivaš? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Zgoraj tam ko je avto je zraven rdečo ali pa zeleno. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Torej, če je rdeče ne dobivaš SR? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 SR dobivaš,samo z tem avtom ne boš mogel napredovati v licenci. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Ne štekam Če dobivam SR, potem lahko napredujem do 3.00 in dobim licenco? Al kaj, res ne štekam. Z FR2.0 sem peljal prej pa se ni nič spremenilo Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 (urejeno) Za pridobit licenco rabiš dvoje. SR in t.i MPR (minimum partecipation requirements http://faq.iracing.com/article.php?id=113). Top omeni, da moraš dirkat v klasi, ki ti omogoči napredovanje določeno število dirk. @skopusnik, kako se ti pelje FR2.0 ? Še nisem imel možnosti zalaufat. EDIT: LOL v release note-ih piše: - SURPRISE! You found the secret update! Fireworks have been added to all night races to celebrate the winner. Enjoy the show! Uredil March 8, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
Recommended Posts