Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Od zanesljivega vira sem izvedel, da je Audi R8 GT3 zelo dobro vodljiv, stabilen. Ni kake pretirane dramatike. To lahko tudi potrdim za FR2.0, ki naj bi bila odlična za tesne in razburljive dirke. Veliko boljša kot Star Mazda. Mercedes GT je malenkost bolj živčen kot Z4, Pa že Z4 je kar stabilen.

Uredil - Paps
  • Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Najprej rabiš A licenco in F1 avto. Nato rabiš vsaj 4500-5000 iRatinga da ziher prideš v top SoF dirke. Odvoziš prvo sezono (možno da lahko tudi v sezoni 2, nisem pa ziher) po novem letu, ko so kvalifikacije in moraš biti med top 15??? po končani sezoni. Tako dobiš PRO licenco. Nato pride konec leta (mislim da od septembra naprej) vsak teden ena dirka, krej nastopajo kvalifikanti iz A serij ter tisti, ki so izpadli iz WCS. Borijo se za 20 mest, ki vodijo v WCS.

To mislim da je pravilno. Zmeraj neki spremenijo. Če se motim, naj me kdo popravi.

Uredil - Paps

Lapsus. Ob najavi je Steve Mayers pripisal še :

Attached is the 2016 Season 2 schedule. Some highlights. 

the 2016 Mazda MX-5 Cup car will replace the current MX-5 in all official series. This includes the Mazda Cup, Advanced Mazda Cup, and the Production Car Challenge. 
The Formula Renault 2.0 car will be released and will have an official season at Class C. 
The Industriefahrten Fun series will move to using the Riley DP, Ruf RWD, and Ford GT3. 
The Blancpain Sprint and Endurance series will use the McLaren, BMW, Ruf, Audi, and Mercedes. 
The Super Late Model Series will now move to odd hours opposite of the Late Model schedule. 

Ta opcija res manjka. Ampak avti so itak zelo identični AC dirkalnikom in za to sem se odločil za BMW-ja,ker mi je najljubši. Bom pa ziher še vzel to novo Formulo Renault,da ne bom samo Skipa fural :D 

pred 9 minutami, MarkoP je napisal:

Novi build pride naslednji torek. To je week 13. Vsi avti bodo takrat na voljo.

Trying before you buy pa res manjka.

Kaj takrat bo že tudi Dx11 na voljo?

Uredil - silicijeva dolina
pred 21 minutami, mancSLO je napisal:

Danes smo pa polni pregovorov:|. "Try befre you buy" pri iracingu ne gre.

Torej: stestiraj, po tem pa dirkaj. Irating, saj razumeš.

Dejansko ne razumem. Kaj ima tukaj iRating veze? Kakšen "Try before you buy"? 

Torej: S2 je pred vrati. S2 schedule za vse dirkaške serije so objavili. Niso pa napisali, da bo ta dva dirkalnika možno peljati v katerikoli dirkaški seriji. In ker so jasno oznanili, da bosta ta dva dirkalnika tudi na voljo pred začetkom S2, torej z novim S2 buildom iRacinga, bi človek lahko sklepal, da ju potem ne boš mogel voziti v njihovih official serijah. Ni neke logike, kajne?