Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Ooops a ti si :D Oprosti,sem čisto pozabil [Joj]

Eno vprašanje: Sedaj,ko imam C licenco in,če vozim Time Trial z Cadillacom ali si lahko z njim pridobim še večjo licenco? Ker tam imam sedaj obarvano rdeče. Piše mi tudi,da ta serija ne šteje za povečanje licence. Ampak vem,da ko sem dobil novo licenco sem imel 3.45 in sem odpeljal še en Time Trial  in imam sedaj 3.57. Ali se še prej ni stran posodobila ali kako je z tem?

Uredil - silicijeva dolina
  • Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Pred 17 urami , urhpi je napisal:

Je začel števec za vodo že rdeče utripat? Meni je zadnjič utripalo, ker sem preveč porival onega spredaj :oops:

Kakšen je v rl pravzaprav status tega porivanja. Še sme, ne sme, zaželjeno, nezaželjeno, med kolegi, overal?

Mislim da zadnji 2 leti ni dovoljeno porivanje, prej pa so vozili v parih in se izmenjevali vsaka 2-3kroge (zaradi pregrevanja). Enako je bilo lanski iracing Daytoni 500, ko si nonstop porival onega spredaj, sedaj pa samo malo na ravninah ko prideš blizu, če si v grupi pa še to ne.

Pred 10 urami , silicijeva dolina je napisal:

Ooops a ti si :D Oprosti,sem čisto pozabil [Joj]

Eno vprašanje: Sedaj,ko imam C licenco in,če vozim Time Trial z Cadillacom ali si lahko z njim pridobim še večjo licenco? Ker tam imam sedaj obarvano rdeče. Piše mi tudi,da ta serija ne šteje za povečanje licence. Ampak vem,da ko sem dobil novo licenco sem imel 3.45 in sem odpeljal še en Time Trial  in imam sedaj 3.57. Ali se še prej ni stran posodobila ali kako je z tem?

Šteje ti vseeno iRating in SafetyRating, ne moreš pa dobiti naslednje licence, če ne odpelješ 4 dirke/ 8 TT v tisti seriji v kateri imaš licenco.

Ker je Cadillac D serija, z njim ne moreš pridobiti B licence, moraš npr. voziti Ruf (ali katero koli drugo), ki je C, da pridobiš B itd.

Saj tako sem nekako predvideval. Recimo za 3 urno dirko trije dirkači. Seveda pa je tudi pomembno,da so vsi dirkači v ekipi vešči dirkalnika z katerim se nastopi in tudi navajeni skupnega setup-a. Sedaj kako poteka menjava voznikov med dirko sem že videl na posnetkih,zanima pa me,če je dejansko enak avto in setup za vse voznike v ekipi ali ima vsak svoj setup?

Torej Nurburgring GP je naslednja dirka. Tudi jaz mislim,da ne bo še novih dirkalnikov do takrat. Jaz kolebam med Mclarnom in BMW-jem. Naj nekdo napiše kako se kaj vozita ta dva. Če je vsaj približno tako kot v AC potem mi je vseeno katerega kupim.

Uredil - silicijeva dolina

Tudi jaz bolj navijam za BMW-ja. Torej na iR sem naredil  ekipo Slo-racing Team in bolj kot ne,bi bilo naše poslanstvo "važno je sodelovati in ne zmagovati" :D Torej brez nekih velikih pritiskov ;) Poslal sem vabila in Uroš se je že priključil ekipi. Če še kdo meni,da bi se pridržil je dobrodošel.

Predlagal bi,da se recimo na skin prilepi še kakšen logo našega portala.