Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Pred 4 urami , mancSLO je napisal:

Evo. Danes ob 20h. Caa 2,5h.

Sem vozil včerajšnjo fixed varianto. 13 splitov po 31/32 voznikov. V 5. splitu  startal iz 3. pozicije in kmalu prišel na 2. potem pa dobro sodeloval z vodilnim. Po prvih green flag postankih sva imela tudi že 10+ sec prednosti. Potem fcy (full course yellow) a vseeno ostala spredaj vendar naredila napako-menjala samo zunanji gumi. Avto je postal nevozen že po par krogih in sva padla malo nazaj na 8-9. mesto. Potem pa je tega k sva sodelovala zahaklal eden izmed zaostalih, fcy ni bilo jaz pa sem v trenutku malo zaostal za vodilnimi in so se odpeljali. 

Nato pa težave z povezavo in padel z 13 krogi zaostanka na 21. mesto. Pred koncem še nekaj fcy, kjer sem se srečno izmikal nesrečam pred mano. Tako sem prišel v cilj kot 9. z 13 krogi zaostanka in 0 incidenti :lol:

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Pred 1 uro , silicijeva dolina je napisal:

Tudi meni nekaj ni jasno. Odpeljal sem 2x TT(Time Trial) in ko sem končal sem opazil,da mi je iRating padel. Kaj v TT ti tudi šteje,če imaš dotik,izlet iz ceste ali kako?

Safety rating ti pade med TT ja. Vendar ne toliko kot na dirki. 

Ja,sem sedaj hitro popravil zadevo :D  Ugotovil sem tudi,da šteje čiste kroge in sešteva najhitrejše,kar pripomore k Safety ratingu (vsaj tako si mislim). Ker si na Panorami ne upam tvegati z Cadillacom raje nabijam kroge,izpilim idealno linijo in spoznavam progo,ter njene pasti. Cadillac zna biti na tem dirkališču zelo....nesramen,saj ga nikakor ne moreš prečitati kdaj mu bo zmanjkalo oprijema in že si v steni :D  Raje se pripravim za skip-a,ki bo prav kmalu na tem dirkališču.

200 krogov, 3 ure, 5 postankov se mi zdi, 6 mesto od 25. Imel 2 dotika in crash v zadnjem 200 krogu. Noroooo. Bom en video naredu. Pa ne bo 3 ure :P.

Ne vem, če tole dela:

http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=16067006&custid=20390

Uredil - mancSLO
Pred 7 urami , mancSLO je napisal:

200 krogov, 3 ure, 5 postankov se mi zdi, 6 mesto od 25. Imel 2 dotika in crash v zadnjem 200 krogu. Noroooo. Bom en video naredu. Pa ne bo 3 ure :P.

Ne vem, če tole dela:

http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=16067006&custid=20390

Super! :D Vidim da si vozil open serijo. Setup si kaj nastavljal ali kar z basic? 

Pred eno uro, urhpi je napisal:

Super! :D Vidim da si vozil open serijo. Setup si kaj nastavljal ali kar z basic? 

Setup sem si "sposodil" na setupsync, kot je predlagal @MarkoP. Malo sem se bal za temp. vode (do 100 je prilezlo), ampak je šlo.

Na koncu malo zmede, ko mi z gorivom nikakor ni šlo skozi in sem varčeval zadnjih 25 krogov. Ko sem uštekal, da se dirka konča, ko leed prevozi 200 krogov, mi je odleglo, saj mi je v cilju kazalo, da imam še za 1,4 kroga goriva.

Presenečen sem nad tem, da je bila rumena zastava samo dvakrat. Z postanki sem lepo opravil brez penaltyjev ipd. (enkrat 30 sec. popravilo). Prva rumena je bila po caa. 25 krogih, ko sem reskiral in nisem šel v box kot večina. Tu sem overall pridelal lap down verjetno.

Naj pa povem, da je 3 ure minilo kot keks, saj je vzdušje fenomenalno.

Pred 4 urami , mancSLO je napisal:

Setup sem si "sposodil" na setupsync, kot je predlagal @MarkoP. Malo sem se bal za temp. vode (do 100 je prilezlo), ampak je šlo.

Na koncu malo zmede, ko mi z gorivom nikakor ni šlo skozi in sem varčeval zadnjih 25 krogov. Ko sem uštekal, da se dirka konča, ko leed prevozi 200 krogov, mi je odleglo, saj mi je v cilju kazalo, da imam še za 1,4 kroga goriva.

Presenečen sem nad tem, da je bila rumena zastava samo dvakrat. Z postanki sem lepo opravil brez penaltyjev ipd. (enkrat 30 sec. popravilo). Prva rumena je bila po caa. 25 krogih, ko sem reskiral in nisem šel v box kot večina. Tu sem overall pridelal lap down verjetno.

Naj pa povem, da je 3 ure minilo kot keks, saj je vzdušje fenomenalno.

Je začel števec za vodo že rdeče utripat? Meni je zadnjič utripalo, ker sem preveč porival onega spredaj :oops: 

Rumene zastave so na teh 'plate' dirkališčoh kar redke, čeprav v našem splitu jih je bilo mislim da 5.

Kako pa se je obnašal avto po 15 krogih? je bilo potrebno spuščati gas? Do rumene si z lahkoto držal grupo s tem setupom? Verjetno si ostal sam po postanku, potem pa si veliko počasnejši kot grupa...