silicijeva dolina 1 254 Napisano January 20, 2016 Share Napisano January 20, 2016 Ne vem,če bom imel kaj več sreče. Vem,da mi odstranitev antivirusnega programa ne bo pomagalo,da bi se pravilno namestila datoteka,ki jo moram dobiti iz njihove strani. No,jaz sem vseeno poslušal nasvet strokovnjakinje in zbrisal AV,Adblock in restartal OS,apak težava še vedno ostaja. Zbrisal sem vse proge,ki sem jih kupil in pri ponovni namestitvi se vse proge normalno prenesejo le Nurburgring ni popoln. Še vedno sem mnenja,da je nekaj narobe na njihovi strani. Edina rešitev,ki je včeraj nisva izpeljala do konca je,da mi dajo to datoteko,ki mi manjka. Samo ne vem kako bo,ko bodo spet kaj posodabljali,kajti takrat bom spet kratko potegnil. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 20, 2016 Share Napisano January 20, 2016 Reci ji, da se boš odjavil iz iracinga in še 100 kolegov, ki te podpirajo. Povej, da boš o odnosu obvestil Steam in vse vodilne igračkarske portale. Reci, da boš tudi Mramorju povedal o tem. Boš videl, da ko jim bodo dolarčki zašumeli pred očmi, se bodo zganili. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano January 20, 2016 Share Napisano January 20, 2016 Vsak dan jim teži...Oni so dolžni ti to porihtat. Plačaš, moraš met. Makar 5x na dan jim pošlji mail. Jaz imam problem pri nekaterih nastavitvah,...ko shranim določene parametre na serverju, mi jih ne shranjuje. Vsakič, ko se povežem na server, morm vse ponovno nastavit (FOV, SOUND, nekatere nastavitve v avtu....), skratka nič hudega, mi pa niso znali rešit problema, pa je 3 ure šarala po majem PC-ju. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 20, 2016 Share Napisano January 20, 2016 Ne štejem več mail-ov,ki sem jih poslal Mislim,da so ti problemi zaradi teh nadgradenj,ki jih izvajajo. Stran je skoraj vsak dan down in po mojem je tukaj problem. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 20, 2016 Share Napisano January 20, 2016 (urejeno) Pred eno uro, mancSLO je napisal: Reci ji, da se boš odjavil iz iracinga in še 100 kolegov, ki te podpirajo. Povej, da boš o odnosu obvestil Steam in vse vodilne igračkarske portale. Reci, da boš tudi Mramorju povedal o tem. Boš videl, da ko jim bodo dolarčki zašumeli pred očmi, se bodo zganili. Če bi to bili neki Italjančki,ki ne vedo točno kaj počnejo bi jim že zdavnaj je*al mamino luknjo,tako pa jim še za 1x zelo zaupam in verjamem,da bodo zadevo rešili in tako mi je včeraj tudi Susan garantirala. Uredil January 20, 2016 - silicijeva dolina 1 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 (urejeno) Tako,včeraj sem res napisal,kar sta mi svetovala @mancSLO in @Danjel T. in sedaj že prejemam datoteko Dejala mi je,da sem edini takšen primer do sedaj. No,da ne bo pomote,saj so mi že prej hoteli poslati to datoteko samo so se želeli prepričati,da ni morda kriv AV. Jaz sem celo zbrisal iR in ga ponovno inštaliral ter naredil posodobitve dirkališč in vsa so se normalno posodobila le Nur ne. Sedaj še nekaj drugega poskuša in poročam. Zgleda zanimivo Edit: Kako je rešila težavo: Naložila je 14,95$ kredita na moj račun in še 1x kupila progo in zadeva sedaj deluje. Torej se je nekje zalomilo,ko sem kupil progo so ravno tedaj posodabljali podatkovno bazo na iR strani oz.nekaj v tem stilu. No glavno je,da sedaj deluje Uredil January 22, 2016 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 Reči jim tudi da je vse to testiranje na tvojem pc-ju ter tvoj čas vredno letne naročnine. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 Mislim,da sem jim poslal vsega skupaj 36 mail-ov Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 Veliko ljudi ima problem z Nurburgring progo. Nekaterim ful šteka. Zadevo rihtajo baje. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 Kar sem opazil z Nurburgring, sploh z šlajfo, da je veliko detaljev v FFB. Veliko bolj živahno je vse skupaj. Zgleda, da je proga detaljno narejena in PCji kar gagajo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 Ja,malo jih zeza optimizacija proge. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 3 hours ago, silicijeva dolina said: Edit: Kako je rešila težavo: Naložila je 14,95$ kredita na moj račun in še 1x kupila progo in zadeva sedaj deluje. Torej se je nekje zalomilo,ko sem kupil progo so ravno tedaj posodabljali podatkovno bazo na iR strani oz.nekaj v tem stilu. No glavno je,da sedaj deluje LOL. Se pravi se je serverju nekako zdelo, da si progo ukradel. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 (urejeno) Ne,saj je bilo vse črno na belem. Pri vseh teh popravkih,ki so jih izvajali sem jaz ravno kupoval progo. Pred kratkim(nisem ziher,menda dva dni nazaj) so popravljali neke error-je na strani in lahko,da je bil ta med njimi in ko je ona kupila progo jo je sedaj lepo preneslo. Nek bug je moral biti na strani. Tudi z samimi nakupi sem imel velikanske probleme,saj nikakor ni javilo,da sem zadevo kupil in sem moral venomer kontaktirati suport team,da so mi zadevo ročno izpeljali. 1x sem moral tudi dokazovati,da sem zadevo resnično plačal. Klicati sem moral na Visa suport,kjer so mi dali kodo,da je bila zadeva resnično plačana in še le na to so mi dali progo ali pa avto. Uredil January 22, 2016 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 Huh. Sliši se slabo. Jaz delam preko PayPal-a in gre vse gladko in hitro. Sploh ne opaziš in si že -14$ Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2016 Share Napisano January 22, 2016 Saj jaz bom sedaj tudi preko paypal-a kupoval. Je še najbolj ziher. Samo moram še pogruntati kako se poveže račun in vse ostalo,ker je že zelo dolgo od tega,ko sem nazadnje plačeval Citiraj Link to post
Recommended Posts