Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Ne vem,če bom imel kaj več sreče. Vem,da mi odstranitev antivirusnega programa ne bo pomagalo,da bi se pravilno namestila datoteka,ki jo moram dobiti iz njihove strani. No,jaz sem vseeno poslušal nasvet strokovnjakinje in zbrisal AV,Adblock in restartal OS,apak težava še vedno ostaja. Zbrisal sem vse proge,ki sem jih kupil in pri ponovni namestitvi se vse proge normalno prenesejo le Nurburgring ni popoln. Še vedno sem mnenja,da je nekaj narobe na njihovi strani. Edina rešitev,ki je včeraj nisva izpeljala do konca je,da mi dajo to datoteko,ki mi manjka. Samo ne vem kako bo,ko bodo spet kaj posodabljali,kajti takrat bom spet kratko potegnil.

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Reci ji, da se boš odjavil iz iracinga in še 100 kolegov, ki te podpirajo.  Povej, da boš o odnosu obvestil Steam in vse vodilne igračkarske portale. Reci, da boš tudi Mramorju povedal o tem.

Boš videl, da ko jim bodo dolarčki zašumeli pred očmi, se bodo zganili.

Vsak dan jim teži...Oni so dolžni ti to porihtat. Plačaš, moraš met. Makar 5x na dan jim pošlji mail. ;) Jaz imam problem pri nekaterih nastavitvah,...ko shranim določene parametre na serverju, mi jih ne shranjuje. Vsakič, ko se povežem na server, morm vse ponovno nastavit (FOV, SOUND, nekatere nastavitve v avtu....), skratka nič hudega, mi pa niso znali rešit problema, pa je 3 ure šarala po majem PC-ju. :S

Pred eno uro, mancSLO je napisal:

Reci ji, da se boš odjavil iz iracinga in še 100 kolegov, ki te podpirajo.  Povej, da boš o odnosu obvestil Steam in vse vodilne igračkarske portale. Reci, da boš tudi Mramorju povedal o tem.

Boš videl, da ko jim bodo dolarčki zašumeli pred očmi, se bodo zganili.

Če bi to bili neki Italjančki,ki ne vedo točno kaj počnejo bi jim že zdavnaj je*al mamino luknjo,tako pa jim še za 1x zelo zaupam in verjamem,da bodo zadevo rešili in tako mi je včeraj tudi Susan garantirala.

Uredil - silicijeva dolina
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Tako,včeraj sem res napisal,kar sta mi svetovala @mancSLO in @Danjel T. in sedaj že prejemam datoteko :D Dejala mi je,da sem edini takšen primer do sedaj. No,da ne bo pomote,saj so mi že prej hoteli poslati to datoteko samo so se želeli prepričati,da ni morda kriv AV. Jaz sem celo zbrisal iR in ga ponovno inštaliral ter naredil posodobitve dirkališč in vsa so se normalno posodobila le Nur ne. Sedaj še nekaj drugega poskuša in poročam. Zgleda zanimivo ;)

Edit: Kako je rešila težavo: Naložila je 14,95$ kredita na moj račun in še 1x kupila progo in zadeva sedaj deluje. Torej se je nekje zalomilo,ko sem kupil progo so ravno tedaj posodabljali podatkovno bazo na iR strani oz.nekaj v tem stilu. No glavno je,da sedaj deluje :) 

3 hours ago, silicijeva dolina said:

Edit: Kako je rešila težavo: Naložila je 14,95$ kredita na moj račun in še 1x kupila progo in zadeva sedaj deluje. Torej se je nekje zalomilo,ko sem kupil progo so ravno tedaj posodabljali podatkovno bazo na iR strani oz.nekaj v tem stilu. No glavno je,da sedaj deluje :) 

LOL. Se pravi se je serverju nekako zdelo, da si progo ukradel.

Ne,saj je bilo vse črno na belem. Pri vseh teh popravkih,ki so jih izvajali sem jaz ravno kupoval progo. Pred kratkim(nisem ziher,menda dva dni nazaj) so popravljali neke error-je na strani in lahko,da je bil ta med njimi in ko je ona kupila progo jo je sedaj lepo preneslo. Nek bug je moral biti na strani. Tudi z samimi nakupi sem imel velikanske probleme,saj nikakor ni javilo,da sem zadevo kupil in sem moral venomer kontaktirati suport team,da so mi zadevo ročno izpeljali. 1x sem moral tudi dokazovati,da sem zadevo resnično plačal. Klicati sem moral na Visa suport,kjer so mi dali kodo,da je bila zadeva resnično plačana in še le na to so mi dali progo ali pa avto.