Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Pred 1 uro , alkoro je napisal:

S tole kodo dobite iRacing za 3 mesece brezplačno (velja samo za nove) : PR-RINGEXPO2015

Tako,sedaj sem po tvoji zaslugi 3 mesece podnajemnik iR simulacije. Ko dam denar na Viso pa nabavim še dirkalnik in seveda šlajfo ;) Me pa zanima nekaj,če jaz sedaj dokupim še za 3 mesece ali se mi bo prištelo k tem trem,ki sem jih dobil brezplačno? Zanima me tudi,če recimo ne uporabljam in podaljšam naročnine ali avti,ki sem jih kupil vseeno ostanejo do takrat,ko spet plačam naročnino?

pred 37 minutami, Robert_S je napisal:

A spil se zmeraj forsira samo kokpit pogled ?

pred 6 minutami, Paps je napisal:

Ja. Kar je IMHO pravilno

Ja,to bi za moje pojme moralo biti pri simulacijah ena in edina opcija.

Ja s temi akcijami lahko podaljšaš časovno. Content ti ostane za vedno.
Ravno prejšni teden je bila akcija kjer si lahko 5x kupil enoletno naročnino za 49 USD, se pravi za 5 let v naprej.

Obstajajo pa tri vrste kod:
-Kode za nove člane, teh je največ skoraj, jih ne moreš zgrešiti.
-Kode za obstoječe člane, dokaj redke 1-2 letno ali ob posebnih priložnostih.
-Kode za pretečene račune, dobiš kodo v roku enega meseca ko ti preteče račun. (15 USD za 3 mesece)

Obilo užitkov v novi simulaciji [ok]

Uredil - alkoro

Kaj naj rečem...občutki so fenomenalni :)  Prej sem vozil Mazdo in je zares dobra za vozit. Tudi sam sistem simulacije kot takšne je zelo lepo zasnovan,kajti takoj lahko najdem dirko,kjer je cca 25 voznikov,pa imam osnovno verzijo,kar je šokantno. Zares me je očaral ta iR.

Torej v kateri seriji bi naredili to našo dirko ali prvenstvo? Moram vedeti kateri avto vzet na leasing :D 

Ps: Kaj vse te proge,ki so za kupiti v iR so lasersko skenirane? In kaj pomeni Tech tracks ?

Uredil - silicijeva dolina

Če bi, bi verjetno nekaj z GT3. Fajn je tudi to, da ne rabiš vseh dirkalnikov kupit - samo tiste, ki jih boš vozil. Torej, če jih drugi furajo na dirki, si jih ti ne rabiš lastit.

Vse proge so lasersko skenirane. Tiste, ki so tech so ponavadi nedokončane, ampak so jih iz različnih razlogov dali vseeno ven. Npr. dirkaška površina je dokončana, manjka pa okolica.

Serij je kar nekaj.

Opcije so lahko:

- Skip Barber (učna formula)

- Ruf Cup

- GT3

- Caddilac (zastonj)

Dejmo za začetek malo počakat, da vidimo koliko je navdušencev in pol eno fun dirko naredimo. SPA ponoči :) Šalo na stran. Laguna ali Okayama, ker so free.

Še to.

Svetujem obisk foruma za nastavitev grafike in volana.

Za tistega, ki zeli na jsi naredi account na TradingPaints. Tam je ogromno skinov kot tudi template. Skini se distibuirajo ostalim preko tega portala avtomatsko.

Jaz se vam bom prilagodil. Kupljenega imam seveda Mclarna in pa Nascar sprint cup zverine.

Notri je tudi nek sistem najetja serverja. Ne štekam točno načina plačevanja (na dirko, na časovno obdobje). Ja, tudi hostanje stane[Jaoo]. Tam ne bo toliko mancSLO serverjev očitno.

Meni sicer trenutno ne deluje vse skupaj najbolje. Glede na ceno in glede na to, kako znamo italjane kritizirat, smo tule presenetljivo spravni.

Trenutno res ne dela, je pa to res izjema verjami.

Hostanje stane 0.5$ na uro.

Jaz sem za kej drugega kot mazda. Caddilac je tudi free in je nek GT3 varianta. Dobra zadeva. Če hočemo obilo zabave pa njabrž Skip.

Zdle grem pa js v FULL RAGE MODE!!!! J************************************* m**************************************** iracing...dam promocijsko kodo da dobim 3 mesca za 15$ dolarjev piše da zagrabi in pol ko grem na plačilo mi trgajo 30 $ [Jaoo][Jaoo][Jaoo]

pred 31 minutami, MarkoP je napisal:

Trenutno res ne dela, je pa to res izjema verjami.

Hostanje stane 0.5$ na uro.

Jaz sem za kej drugega kot mazda. Caddilac je tudi free in je nek GT3 varianta. Dobra zadeva. Če hočemo obilo zabave pa njabrž Skip.

Pa še TS ne rabimo, ker je chat že notri.

Jest bom v AC še naprej serverje delal, ti pa tle, pa sva si kvit.:P 

Če se nas pa nabere in bo potreben kak donation za naš server, bomo pa možičke ujagal. Za kako 200 krogov Talladego@Nascar sprint cup častim jaz, samo tle ste bol road maherji.