B_U_R_I 3 290 Napisano November 28, 2011 Avtor Share Napisano November 28, 2011 Ja, fun z mazdo ni lih najboljša opcija No, vsaj ne vedno... Bomo se sproti dogovarjal kaj in kako. Predlogi so seveda zaželjeni, jih bomo dali na glasovanje in se skupaj odločili za event... Link to post
FBR18 112 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 No tako, pa se lahko potem tudi te fun dirke v skupnem seštevku štejejo za neko stransko prvenstvo, vključno z dirkami ki so že bile odpeljane v mazdi... npr. Mixed car Link to post
Aggressor 20 Napisano December 1, 2011 Share Napisano December 1, 2011 Če se prvenstvo nadaljuje, sem spet in.. iRacing je začel delovat! Nisem 100%, ampak mislim, da je crknil zarad modov za Skyrim (FXAA Injector)!!! Svašta.. Link to post
Killer_B 87 Napisano December 1, 2011 Share Napisano December 1, 2011 Hacker!! Jst se vam bom tudi pridružil....so me klicali, da je volan popravljen. Zdej je treba sam cajt še najdt, da ga grem iskat. Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Ma pozabite že na te avtke. Če se že organizira prvenstvo, naj to bo Prvenstvo. To pomeni spodobni dirkalniki. Sem že pred časom rekel, da se bo folk naveličal teh nezanimivih avtekov, no vsaj jaz sem se jih že preč časom (sem jih pač vozil, ker je bilo največ folka). Ampak pošteno povedano, meni osebno ne rpredstavljajo čisto nobenega izziva. Zato če bi šli npr. na Skip Barber bi bilo že malce bolje, še več pa na Formulo Mazda ali kaj podobnega. 1 3 Link to post
MatejMejak 11 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Če ti ne predstavljajo nobenega izziva, kako to, da nisi zmagal nobene dirke? . Sicer pa bolj kot je osnovno, bolj smo si dirkači blizu in bolj zanimivo je vozit. Meni je lepo, če dirkam z avtom, ki ga kolkor toliko obvladam in se lahko posvetim dirkanju z ostalimi, ne pa da se trudim samo na progi ostat. Z open-wheelerji bi pomoje prišlo do dosti večjih razlik in Formulo Mazda nimajo vsi :wink: 3 Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Zakaj nisem zmagal nobene dirke? Zato ker mi ni noben izziv to vozit, zato je pomanjkanje treninga in zato ni dovolj vloženega truda. Je jasno zakaj? Saj to je logično, ne? Link to post
Aggressor 20 Napisano December 2, 2011 Share Napisano December 2, 2011 Glede na to da je tole prvo iRacing prvenstvo SloRacinga, ter glede na to da je bil za tekmovanje zadosti že "starter pack" iRacinga, so tako proge kot avto po mojem mnenju odlična izbira. iRacing sem sprobal pred kakšnim letom, pa mi sploh ni bil všeč.. kasneje, torej ko se je Matjaž odločil da bi organiziral prvenstvo, sem si zgolj zaradi tega spet nabavil iRacing (raje sem dal denar za to kot za WTCC2010), mislim da celo na zadnji dan kar se prijav tiče- in tokrat me je zagrabu. Osebno nisem požel uspehov v tem prvenstvu, sem pa dobil novo veselje oz khm, ljubezen v iRacingu. Tko da Matjaž, tnx Če ti pa ni izziv vozit tok počasnega avta, pa to valda veš še predn ga greš vozit?! Mislm ne vem, če jaz vozim F1, ne bom valda takoj za tem šel na Minija ter jokal, da nikamor ne gre? in da zarad tega ne morem zmagat 2 Link to post
Killer_B 87 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Upam, da Murn ne bo zameril, ker sm odprl novo temo. Ti kr zeditiraj ta post ali ga pa zbriši pa dodej svojga z osnovnimi podatki. U glavnem....kolk vas namerava pridt danes na dirko? Dejmo se zbrat za to dirko in če nas bo dovolj bom naredil en video.....zihr bo zanimiva dirka. Vsaj 10 naj se nas nabere. Link to post
Aggressor 20 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Jaz sem za.. sicer proge še niti videl nisem, ampak bomo že Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Jaz tudi lahko pridem Link to post
Killer_B 87 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 No supr....neki se nas je že nabral.....mene sam skrbi, da dirke sploh ne bo, ker se Murn še ni nč javil. Upam, da se ne bo v kakšni zidanci zadržal Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Pripravljen je event na šlajfi. Če ne bo iracinga, vas vabim tja, v nasprotnem primeru se pridružim tu Link to post
Recommended Posts