Skoči na vsebino

Sezona 1 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 318
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma pozabite že na te avtke. Če se že organizira prvenstvo, naj to bo Prvenstvo. To pomeni spodobni dirkalniki. Sem že pred časom rekel, da se bo folk naveličal teh nezanimivih avtekov, no vsaj jaz sem

Ne vem, dirkanje je dirkanje in tudi ce si krog zaostal... jaz se nikjer v življenju nisem videl pravila da zaostankar ne sme dirkat z voznikom pred seboj če je hitrejši... Po tej logiki v Le Mansu 24

Če ti ne predstavljajo nobenega izziva, kako to, da nisi zmagal nobene dirke? . Sicer pa bolj kot je osnovno, bolj smo si dirkači blizu in bolj zanimivo je vozit. Meni je lepo, če dirkam z avtom, ki g

Danes pa ni in ni šlo, da bi odpeljal hiter krog... optimalnega sem spravil na 1:05.4xx, prišel sem samo na 0.7s zraven.

Q: Komaj spravil do 1:06.1, P3

R: Dober štart, dohitevam Evgena po desni, nato pa ne vem točno kam sem gledal, bremzam malenkost prepozno, se ga dotaknem in seveda zrinem na travo (skupaj s sabo). Počakam, da gre nazaj pred mene, a vem da sem mu verjetno uničil dirko... res se opravičujem. Nadaljujem z zadnjega mesta in zaradi napak drugih hitro pridem na P3. Nato krajši dvoboj s Kurentom, ki se je tudi odločil narediti napako in potem še do Mejaka, ki je imel 10s prednosti, a se je tudi on odločil to izničiti. Za malenkost se zrinem naprej, nato par krogov napada, a se začuda ubranim.

Razen na prvem bremzanju prvega kroga nisem naredil nobene večje napake, kar me je pripeljalo do zmage. Luštna dirka :)

Jaz se opravičujem, ampak zaradi gužve na cesti Logatec - Ljubljana nisem uspel priti pravočasno, vozil sem se skoraj 3 ure!! Peš bi sigurno prišel prej. Smola.

Pa še nekaj je, pomoje je razlog za slabo udeležbo (ki bo pomoje vedno slabša) v nezanimivem dirkanju. Tile avteki res niso primerni za ligaško dirkanje. Ko bi vsak kakšno Formulo Mazda vozili ali kaj podobnega. V vsakem primeru pa nekaj kar ni podobno navadnemu avtu - teh imam(o) dovolj že vsak dan, ko se z njmi vozimo. Lahko se motim, ampak to je pomoje razlog.

Jaz osebno ne vem če bom še nadaljeval z dirkanjem teh avtekov, kot povedano, je kar malce brezveze.

Če nas je lahko 6-7 po času v pol sekunde razlike, je težko brezveze. Pri hitrejših avtih bi samo prihajalo do večjih razlik in dvomim, da bi kdo hotel nabirat 2-3s zaostanka na krog... tu smo pa takoj skupaj. Moja zmaga včeraj je to dokazala, saj sem iz prvega ovinka šel zadnji s kar velikim zaostankom.

18 prijavljenih, recimo da nas prihaja 10+, potem je ok. Če pa ne bo gužve, pač ne bo dvobojev. Pri hitrejših avtih bo to po moje samo bolj očitno.

Res pa je, da je to samo moje mnenje :)

• Upvote 1

Mogoče Skip Barber (formulca) bi bila dosti boljša opicja. Je vsaj podobno malce dirkanju...

Samo tako vprašam... si probal mx5 z NTM? Meni se zdi še kako zanimiva za vozit... pred časom sem kar nekaj krogov odpeljal s skippyjem na tej progi in me zdaj mazdica kar lepo spominja na formulco. Ni več vožnja po tirih, ampak moraš bit zelo previden pri vožnji na meji.

Pa še ena kar se mene tiče... moj volan enostavno ne zmore ekstremnih situacij v iracingu, kar sem lepo videl, ko sem vozil Lotusa 79 z G25. Tam ga je bilo užitek lovit iz ovinkov, z mojim je pa to pravi teror, saj samo čakam kdaj bo rit šla naprej :)

Po moje je največji problem, da iracing ne odpušča napak na progi... brez napak je pa itak skoraj nemogoče vozit, sploh s 5 isto hitrimi vozniki na kupu. Je pa fun :D

Mitja, tuki si pa čist mimo udaril! OK...če ti nimaš motivacije, pol te razumem. Se mi pa zdi, da se ti veliko prehitro razpizdiš, če ti ne gre po planu. še posebej, če je nekdo drug kriv. Mislim, da si ti bolj: win or nothing... :wink:

Pa še ena stvar. Mislim, da je bila izbira avta taka tut zato, ker je ta Mazda v osnovnem paketu...

• Upvote 3
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...