Skoči na vsebino

Sezona 1 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 318
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma pozabite že na te avtke. Če se že organizira prvenstvo, naj to bo Prvenstvo. To pomeni spodobni dirkalniki. Sem že pred časom rekel, da se bo folk naveličal teh nezanimivih avtekov, no vsaj jaz sem

Ne vem, dirkanje je dirkanje in tudi ce si krog zaostal... jaz se nikjer v življenju nisem videl pravila da zaostankar ne sme dirkat z voznikom pred seboj če je hitrejši... Po tej logiki v Le Mansu 24

Če ti ne predstavljajo nobenega izziva, kako to, da nisi zmagal nobene dirke? . Sicer pa bolj kot je osnovno, bolj smo si dirkači blizu in bolj zanimivo je vozit. Meni je lepo, če dirkam z avtom, ki g

summit-point.png

Datum dirke: 13.11.2011

Potek dirke:

19:30 - Trening (60 min)

20:30 - Kvalifikacije (30 min)

21:00 – Dirka 1 (30 min)

21:50 – Dirka 2 (30 min)

Fixed setup: baseline

Pomoči: Ničesar razen clutch assist.

Fast tow: 1

Ime strežnika: slo-racing.com Mazda MX-5 Cup prvenstvo

Geslo: sloracingmx5

summit-point-short.png

Naj še opozorim, da bodo od sedaj naprej druga dirka malenkost kasneje. Potrebna je konfiguracija strežnika (20:35-20:40) + 10 min practice pred drugo dirko, začetek druge dirke ob 21:50.

Pred naslednjo dirko bi rad organiziral še eno testno, da vidimo, če se bo vse klapalo ali bo treba za pomoč ponovno poprositi iRacing staff. Sporočite mi kdaj imate največ časa pa se bomo zmenili...

Aja še to: upam, da naslednjo nedeljo pridete delat konkurenco, da ne bo Novak sam vozil, če bo že dobil volan.

Hmm. sem šenkrat pogledal. Sem vozu en Fixed setup in ne vem kaj je to zaen... Baseline ma na 80. Sprobaj baseline, Če bo nestabilen pri zaviranju dodaj ma bias, Sam mislm da ne bo treba.

Bom preveru, sam mislim, da bo kar tisti baseline, ki ga imamo vsi, da ne bo za koga kaj nepravično. Tko da bo pač za vse enako. Če bo pa res preveč nestabilen, se bomo pa skupaj zmenil ali popravimo ali ne ...

Evo, odpeljal par krogov za lušte tudi na tej progi...

Po nekaj krogih sem se že zelo poredko zavrtel, je pa kar težko zadet vhod v ovinek in gume se zelo obrabljajo. Najprej sem vztrajal kar 10 ali celo 15 krogov in treniral linijo. Nato v boks in takoj skoraj sekundo boljše.

šlo je pod 1:06, bomo videli koliko velja ta čas :)

edit: lol, zdaj mi pa z veliko noče š napisat... zakon :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...