Skoči na vsebino

Sezona 1 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 318
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma pozabite že na te avtke. Če se že organizira prvenstvo, naj to bo Prvenstvo. To pomeni spodobni dirkalniki. Sem že pred časom rekel, da se bo folk naveličal teh nezanimivih avtekov, no vsaj jaz sem

Ne vem, dirkanje je dirkanje in tudi ce si krog zaostal... jaz se nikjer v življenju nisem videl pravila da zaostankar ne sme dirkat z voznikom pred seboj če je hitrejši... Po tej logiki v Le Mansu 24

Če ti ne predstavljajo nobenega izziva, kako to, da nisi zmagal nobene dirke? . Sicer pa bolj kot je osnovno, bolj smo si dirkači blizu in bolj zanimivo je vozit. Meni je lepo, če dirkam z avtom, ki g

Meni je prej žrlo cca 0,5l na krog kolkr sem prejle gledal ene 5 krogov... se pravi bi rabil za 30krogov ene 15 litrov :P že ko štartaš z 20L napiše da je za cca 40-50 krogov

Pa sej mislim da tud če je fixed setup gorivo dovoli spreminjat.. tako da ni panike, itaq pa lahko med practice mislim da stisneš F4 pa ti pokaže za kolk krogov mas goriva .

Jaz sam upam, da se bom znal joinat. Še nisem nikdar vozil teh hosted dirk...razen takrat, ko smo mel testno v Okayami, sam sem že pozabil... :oops:

EDIT: Aja, kako se replay shrani?

Uredil - Ale

Na hosted dirko enostavno joinaš. Greš pod Hosted - Join a Race in potem na seznamu poiščeš naše prvenstvo in se joinaš.

Replay shrani na koncu dirke, ko greš že v garažo.

save-replay.png

EDIT: V vednost: V fiksnem setupu (ki ga nastavi tisti, ki hosta session) je 36L goriva in mislim, da se ga ne bo dalo spreminjat...

Uredil - Matjaž Murn

Ne bo panike z gorivom. 0,46l na krog je poraba. Tank 20l kot je v basline.sto

Naložte si ta program: http://members.iraci...st/1483743.page

Dela super.

Za 35 krogov se rabi približno 16l goriva.

Za 44 krogov se rabi približno 20l goriva.

Thank's za tole [ok]

Tukaj najbrž ne bom nucal , pri V8 za endurance race pa sigurno.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...