Skoči na vsebino

Sezona 1 [2011]

Recommended Posts

Čakejte mal - a moram res s Cup izvedbo vozit?

Pred parimi meseci je bil update za iRacing, ki naj bi vozili izenačil... Dajte prosim čimprej povedat, da ne bom zdej cel dan po mal vozil z Roadsterjem, potem se pa na dirki zašaltal in skuril mašino...

• Odgovori 318
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma pozabite že na te avtke. Če se že organizira prvenstvo, naj to bo Prvenstvo. To pomeni spodobni dirkalniki. Sem že pred časom rekel, da se bo folk naveličal teh nezanimivih avtekov, no vsaj jaz sem

Ne vem, dirkanje je dirkanje in tudi ce si krog zaostal... jaz se nikjer v življenju nisem videl pravila da zaostankar ne sme dirkat z voznikom pred seboj če je hitrejši... Po tej logiki v Le Mansu 24

Če ti ne predstavljajo nobenega izziva, kako to, da nisi zmagal nobene dirke? . Sicer pa bolj kot je osnovno, bolj smo si dirkači blizu in bolj zanimivo je vozit. Meni je lepo, če dirkam z avtom, ki g

Fantje, tesna bo...

Zdajle sem odpeljal 40 krogov s Cup varianto in nisem niti blizu roadsterju. 59.574 je bilo vse, kar sem lahko spravil skupaj, pa po 10 krogih nimam šans, da se peljem pod minuto.

Matjaž, čestitke za zmago kar umakni, ker bo težka.

Edgeslo - hvala, ker si me opozoril na napako. Sem 100%, da ne bi imel šans za zmago, ker sem šel v precej ovinkih off-track (ker je pač volan na drugi strani) in bi po mojem dobil na koncu časovni pribitek zaradi incidentov :).

Se mi je zdelo mal sumljivo vse skupaj, dokler nisem videl tega o Cup izvedbi.

Se vidmo zvečer.

Dajte me malo izobrazit... v hosted session se da tudi priključit med Q? Ker izkoriščam kolega (perverzneži mir :D), bom morda lahko prišel komaj po 20:30 na server.

Hmm mislim da ne.. practice se da, ostalo moraš bit on time registriran, tako kot je na official serverjih. Sej zdi se mi da je tako .

Ja Cup je dosti počasnejši. Marko, mislim da se bo dalo joinat, v nastavitvah nikjer ni ničesar za nastavljat... Verjetno moraš samo geslo poznat, ki pa je na prvi strani. Tomaž, za Q pa ne vem, če se da vmes joinat. Mislim da ne. Sej pravim, nobenih izkušenj s hosted racing nimam, tko da držim pesti, da ne pride do kakšnih komplikacij.

Jaz sem zdajle ugotovil, da bomo verjetno imeli eno težavo. Baseline.sto fiksni setup ima 20litrov benza. A bo to dovolj za 30 minutno dirko, torej cca. 29-31 krogov?

Uredil - Matjaž Murn

Sem popravil fixed setup. Še vedno je isti kot baseline.sto, vendar je sedaj 36L bencina. Tako da s tem ne bo težav.

P.S.: Je kje kakšen kandidat, da Papsu sabotira avto? :twisted:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...