Skoči na vsebino

Sezona 1 [2011]

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odgovori 318
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma pozabite že na te avtke. Če se že organizira prvenstvo, naj to bo Prvenstvo. To pomeni spodobni dirkalniki. Sem že pred časom rekel, da se bo folk naveličal teh nezanimivih avtekov, no vsaj jaz sem

Ne vem, dirkanje je dirkanje in tudi ce si krog zaostal... jaz se nikjer v življenju nisem videl pravila da zaostankar ne sme dirkat z voznikom pred seboj če je hitrejši... Po tej logiki v Le Mansu 24

Če ti ne predstavljajo nobenega izziva, kako to, da nisi zmagal nobene dirke? . Sicer pa bolj kot je osnovno, bolj smo si dirkači blizu in bolj zanimivo je vozit. Meni je lepo, če dirkam z avtom, ki g

lrpark.png

Datum dirke: 16.10.2011

Potek dirke:

19:30 - Trening (60 min)

20:30 - Kvalifikacije (30 min)

21:00 – Dirka 1 (30 min)

21:40 – Dirka 2 (30 min)

Fixed setup: baseline

Pomoči: Ničesar razen clutch assist.

Fast tow: 1

Ime strežnika: slo-racing.com Mazda MX-5 Cup prvenstvo

Geslo: sloracingmx5

lrpark.png

Uredil - Matjaž Murn
  • Upvote 1

Ne pozabite shraniti replaya, saj ga simulacija ne shranjuje samodejno. Sploh, če boste želeli po dirki še kaj pogledati oz. prijaviti kakšen incident. Replay shranite že po prvi dirki, saj bo za drugo dirko ločen hosted session...

P.S.: En hiter krog za ogled :)

• Upvote 1

Res je, moraš it na forum in si nastavit, da dobiš obvestilo na mail, ko ti nekdo napiše private message.... Po mojem bi to moral bit default, pa si ugasneš, če nisi za to...

Jah...to majo na iracingu malce čudno poštimano. Normalno bi bilo, da če ti kdo pošlje zasebno sporočilo, da dobiš zadevo na mail.

Mene je bilo že kar strah, da na prvo dirko ne bom mogel prit... zdaj sem se pa s kolegom zmenil, da mi da v uporabo svoj pc, prinesem samo volan.

Postane kar problem, ko se odseliš od doma in ostane računalnik, ki gladko poganja samo nfs2 :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...