B_U_R_I 3 290 Napisano August 8, 2011 Avtor Share Napisano August 8, 2011 Mislim, da je minimum vsaj 10, pobožne želje pa 15 Pa kolikor vem, je kar nekaj Slovencev na iRacingu... EDIT: Samo jst jih mam tokle na studied/friends list: Tomaz Selcan Ale Kurent Ales Papler Jure Pancur Joze Rozman Jernej Zorec Marko Novak Saso Prosen Tomaz Erzen2 Simon Bevcic Janko Glavac Te sem pa tko najdu med memberji: Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Sej če ne drugače se lahko tud na forumu od iracing za central eu napiše, pa bo ziher še kakšen jodlar al pa makaronar prišel vozit z nami Link to post
Killer_B 87 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Na srečo s(m)o iracing vozniki malo bolj resni in upam, da se bo to tudi pokazalo na dirkah. Link to post
PEK 2 291 Napisano August 9, 2011 Share Napisano August 9, 2011 na Okayami ste se mi zdeli v 3. ovinku zlo neresni. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 9, 2011 Share Napisano August 9, 2011 na Okayami ste se mi zdeli v 3. ovinku zlo neresni. Hehe... najbrž zato ker se niso štel incidenti v SF Link to post
Gapi 111 Napisano August 9, 2011 Share Napisano August 9, 2011 Definitivno sem za, imam pa sledeče avte in proge Črno = oval Rdeče = road Modro = oval+road Avti: HPD ARX-01C CHEVROLET CORVETTE C6.R CHEVROLET IMPALA CLASSA CHEVROLET SILVERADO DALLARA INDYCAR FORD V8 SUPERCAR FORD GT FORD MUSTANG FR500S LEGENDS FORD 34 COUPE LOTUS 79 MX5 CUP/ROADSTER PONTIAC SOLSTICE RADICAL SR8 RILEY PROTOTYPE SKIP BARBER FORMULA 2000 STAR MAZDA STREET STOCK VOLKSWAGEN JETTA TDI CUP WILLIAMS TOYOTA FW31 Proge: BARBER MOTORSPORTS PARK BRANDS HATCH BRISTOL MOTOR SPEEDWAY CHARLOTTE MOTOR SPEEDWAY CIRCUIT DE SPA-GRANCORCHAMPS DAYTONA INTERNATIONAL SPEEDWAY HOMESTEAD MIAMI SPEEDWAY INDIANAPOLIS MOTOR SPEEDWAY INFINEON RACEWAY LANIER NATIONAL SPEEDWAY LIME ROCK PARK MAZDA RACEWAY LAGUNA SECA MID-OHIO SPORTS CAR COURSE MOSPORT INTERNATIONAL RACEWAY OKAYAMA INTERNATIONAL CIRCUIT OXFORD PLAINS SPEEDWAY PHILLIP ISLAND CIRCUIT ROAD AMERICA ROAD ATLANTA SEBRING INTERNATIONAL RACEWAY SILVERSTONE CIRCUIT SUZUKA INTL RACING COURSE THOMPSON SPEEDWAY SOUTH BOSTON SPEEDWAY SUMMIT POINT RACEWAY VIRGINIA INTERNATIONAL RACEWAY WATKINS GLEN INTERNATIONAL CIRCUIT PARK ZANDVOORT Link to post
PEK 2 291 Napisano August 9, 2011 Share Napisano August 9, 2011 Tole mam Avti: CHEVROLET CORVETTE C6.R FORD V8 SUPERCAR FORD MUSTANG FR500S LEGENDS FORD 34 COUPE MX5 CUP/ROADSTER PONTIAC SOLSTICE SKIP BARBER FORMULA 2000 STAR MAZDA Proge: BRANDS HATCH LIME ROCK PARK MAZDA RACEWAY LAGUNA SECA MID-OHIO SPORTS CAR COURSE OKAYAMA INTERNATIONAL CIRCUIT ROAD AMERICA ROAD ATLANTA SEBRING INTERNATIONAL RACEWAY SILVERSTONE CIRCUIT SUMMIT POINT RACEWAY CIRCUIT PARK ZANDVOORT barve so ker sm kopiral in se mi ne da jih popravlat. Link to post
pancho 0 Napisano August 15, 2011 Share Napisano August 15, 2011 Živjo, tudi jaz sem zainteresiran. Imam pa tole: Avti: Ford Mustang FR500S Legends Ford '34 Coupe Mazda MX-5 Cup & Roadster Pontiac Solstice SCCA Spec Racer Ford Skip Barber Formula 2000 Street Stock Proge: Cntripetal Circuit Charlotte Motor Speedway Circuit de Spa-Francorchamps Lanier National Speedway Limerock Park Mazda Raceway Laguna Seca Okoyama International Cirtuit Oxford Plains Speedway Summit Point Raceway Thompson International Speedway Zaradi malo časa me še najbolj zanima MX-5, pripravljen sem dokupit še kakšno progo (samo da ni oval ). LP vsem... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 15, 2011 Avtor Share Napisano August 15, 2011 Posodobljen prvi post. Sedaj nas je 9. Vabljeni vsi, da povabite svoje znance, da pridejo malo sem pogledat. Upam, da se nas nabere še vsaj 5, tako bo veliko bolj zanimivo. Jaz predlagam, da če nas bo pod 15, da vozimo samo na stock progah in z MX-5. S tem bomo nekako prebili led, mogoče se nas za naslednjo sezono prijavi kaj več, takrat pa mogoče še kakšno dodamo v koledar. Nekje do konca meseca lahko pričakujete več podrobnosti. Do takrat pa mi pomagajte še kaj folka nabrat Link to post
Killer_B 87 Napisano August 15, 2011 Share Napisano August 15, 2011 Zakaj ne greste preprosto na iracing pa sfiltrirate, da vam prikaže vse slovenske voznike in jih kontaktirate? Nazadnje, ko sem gledal, je bilo slovenskih voznikov okoli 50. Če rečemo, da jih 50% ne vozi več je to še vedno dovolj, da se naredi v redu prvenstvo. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 15, 2011 Avtor Share Napisano August 15, 2011 To sem že naredu in poslal vsem zasebna sporočila, vendar sem dobil odgovor samo od Sašota Prosena, ki se je pa itak že prej prjavu. Pa očitno je Pancho tut tam vidu in pršu sem Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 15, 2011 Share Napisano August 15, 2011 Po moje je tud jeba ker folk niti ne ve, da je dobil sporočilo... Jaz sem po forumu haral pa sem videl sporočilo od foruma (full očitno vidiš), da kaže na prvi strani (spodaj kuverta) sploh opazil nisem..dokler mi ni Murn povedal. Če nebi po forumu lazil najbrž sploh nebi pogruntal da mi je kdo kaj poslal Po moje je lažje da , če kdo voz slučajno vozi s kakšnimi slovenci tam v chatu napiše.. Jaz trenutno furam V8 pa slovencev ni... razen kadar Paps prleti mal pogledat Link to post
Ale 472 Napisano August 15, 2011 Share Napisano August 15, 2011 Tut jaz sem zainteresiran, mam pa zaenkrat samo osnovni paket. Link to post
Killer_B 87 Napisano August 15, 2011 Share Napisano August 15, 2011 Jah...to majo na iracingu malce čudno poštimano. Normalno bi bilo, da če ti kdo pošlje zasebno sporočilo, da dobiš zadevo na mail. Link to post
Odisej 5 Napisano August 23, 2011 Share Napisano August 23, 2011 Ok, letošnjno F1 sezono sem izpustil tako, da iRacing bi se pa šel, če bo pametna ura Mogoče že vemo katere ure bodo..klasika 21h? Imam pa klasiko: Avti: Ford Mustang FR500S Legends Ford '34 Coupe Mazda MX-5 Cup & Roadster Pontiac Solstice SCCA Spec Racer Ford Skip Barber Formula 2000 Street Stock Proge: Cntripetal Circuit Charlotte Motor Speedway Circuit de Spa-Francorchamps Lanier National Speedway Limerock Park Mazda Raceway Laguna Seca Okoyama International Cirtuit Oxford Plains Speedway Summit Point Raceway Thompson International Speedway lp Link to post
Recommended Posts