silicijeva dolina 1 254 Napisano June 19, 2015 Share Napisano June 19, 2015 Šefa sem mislil administratorja Slo-racing portala Murn-a,ki bi bil dejansko predstavnik nas vseh ali pa da bi dal žegen,da se naša skupnost (Slo-racing.com) malce razhudi nad temi..... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 19, 2015 Share Napisano June 19, 2015 Nič ne boš dosegel. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 19, 2015 Share Napisano June 19, 2015 kot sem rekel, skoda se vsake dodatne minute za ta spil iz moje strani...se dobro da sem AC DLC kupil in ze malo treniral, da se vam pridruzim na kaksni dirki. Tole je polom...vsaj za PC...konzolasi pa itaq nimajo drugega Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 19, 2015 Share Napisano June 19, 2015 To so mi že večkrat rekli,ampak,ker ne sledim črednemu nagonu in grem ponavadi tudi z glavo skozi zid se mi je že večkrat obrestovalo. Lahko ti pokažem pismo,ki sem ga poslal proizvajalcu Farming sim 2015 in kakšne zahteve in predloge sem imel in lahko ti pokažem kaj so vse dali v novem popravku. enako so mi rekli,ko sem šel lastnoročno nad Simobil in dobil kar sem zahteval. Nikoli ne smeš biti črnogled ali pa ne verjeti v nemogoče Upanje vedno umre zadnje,poskusiti pa ni greh. Sicer pa jim bom itak sam pisal in jim dal vedeti,da sem ZELO jezen,kot tale možiček Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 19, 2015 Share Napisano June 19, 2015 beni, skoda energije...sej imas prav, jaz tudi ne maram crednega nagona...zato pa sem jezen nase, ker sem kupil to skropucalo. Taki miljonski AAA naslovi, ki prednjacijo na tem, da zadovoljijo nezahtevne mnozice, ki so zadovojne z vsem, kar jim dajo se ne premakne. Premakne jih le denar, tam jih boli...tukaj ni vec upanja....ce AMD ne more nic kaj bomo mi? Sploh pa igra ni cisto noben presezek (v nobenem segmenzu), da bi se bilo potrebno sekirat. Pac kupljena igra, ki gre na galerijo zafukov! Prej se sprijaznis boljse bo. Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 20, 2015 Share Napisano June 20, 2015 PROJECT CARS DVD IGRA NOVO AKCIJA SAMO DANES DO 24H, CENA SAMO 25EUR KOS! NAROČILO NA info@playgame.si Cena velja le za sloR čalne, javi svoj naslov in gsm tel, poštnina 3,2eur Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 20, 2015 Share Napisano June 20, 2015 (urejeno) To so mi že večkrat rekli,ampak,ker ne sledim črednemu nagonu in grem ponavadi tudi z glavo skozi zid se mi je že večkrat obrestovalo. Lahko ti pokažem pismo,ki sem ga poslal proizvajalcu Farming sim 2015 in kakšne zahteve in predloge sem imel in lahko ti pokažem kaj so vse dali v novem popravku. enako so mi rekli,ko sem šel lastnoročno nad Simobil in dobil kar sem zahteval. Nikoli ne smeš biti črnogled ali pa ne verjeti v nemogoče Upanje vedno umre zadnje,poskusiti pa ni greh. Sicer pa jim bom itak sam pisal in jim dal vedeti,da sem ZELO jezen,kot tale možiček Kaj pa se je zgodilo s PC, da je sedaj tako zanič al kaj? Uredil June 21, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano June 22, 2015 Share Napisano June 22, 2015 (urejeno) Za pCARS 2 so odprli funding: http://i.imgur.com/r0RRADU.png tule so cene (v funtih), tako da je vse veliko dražje. Edit: Pa izgleda, da ne bo nobenega deljenja dobičkov po izidu. Uredil June 22, 2015 - theamunraaa Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 22, 2015 Share Napisano June 22, 2015 Sem se odločil da jim dam kar 10.000 funtov. Pa,da potem zginejo z tega planeta. 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 22, 2015 Share Napisano June 22, 2015 Za pCARS 2 so odprli funding: http://i.imgur.com/r0RRADU.png tule so cene (v funtih), tako da je vse veliko dražje. Edit: Pa izgleda, da ne bo nobenega deljenja dobičkov po izidu. O se bo delil. Direktorju v levi in desni žep. Butl je tist, ki bo prispeval sedaj. Nej popravjo #1 prej. Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano June 22, 2015 Share Napisano June 22, 2015 Pa dodali so še cilj zbiranja denarja...Zgleda da bi si radi za 7 miljonov funtov nafilali žepe. Pa lepo da so prešaltali na funte, se sliši velik manj k pa v evrih in dolarjih. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 pa jih res ni nic sram? Trenutno najbolj zadovoljen z early access spili, ki sem jih kupil takoj ko so ven prisli AC in Dirt Rally...pol pa se zastojnski R3E. Najvec za najmanj denarja ...potem pa pridejo teli salabajzerji ki so 2 leti spil pacal skupi, ga prodajali kot suho zlato in nas pustili (PC) s prstom v riti...in zdej si drznejo ob tem da prvi spil sploh ne popravijo fehtat dnar za dvojko...ce to ni predrznost pol pa tud ne vem. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 To pa so loleki. Kaj vse berem o PC1. Dobr da nisem kupil. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Sej sam posebi ni švoh, pa organiziran mp deluje kokrtolk. Odnos direktorja in uslužbencev je pa druga reč. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Jaz sem sicer kupu Early Acess ampak me enostavno ni pritegnila. Niti tik pred releasom. Fizika sploh. Sej je lep špil, sam to ni to. Zej jo pa pač ne mislim kupovat. Citiraj Link to post
Recommended Posts