Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

kot sem rekel, skoda se vsake dodatne minute za ta spil iz moje strani...se dobro da sem AC DLC kupil in ze malo treniral, da se vam pridruzim na kaksni dirki. Tole je polom...vsaj za PC...konzolasi pa itaq nimajo drugega ;)

To so mi že večkrat rekli,ampak,ker ne sledim črednemu nagonu in grem ponavadi tudi z glavo skozi zid se mi je že večkrat obrestovalo. Lahko ti pokažem pismo,ki sem ga poslal proizvajalcu Farming sim 2015 in kakšne zahteve in predloge sem imel in lahko ti pokažem kaj so vse dali v novem popravku. enako so mi rekli,ko sem šel lastnoročno nad Simobil in dobil kar sem zahteval. Nikoli ne smeš biti črnogled ali pa ne verjeti v nemogoče ;) Upanje vedno umre zadnje,poskusiti pa ni greh. Sicer pa jim bom itak sam pisal in jim dal vedeti,da sem ZELO jezen,kot tale možiček  [Jaoo]

beni, skoda energije...sej imas prav, jaz tudi ne maram crednega nagona...zato pa sem jezen nase, ker sem kupil to skropucalo. Taki miljonski AAA naslovi, ki prednjacijo na tem, da zadovoljijo nezahtevne mnozice, ki so zadovojne z vsem, kar jim dajo se ne premakne. Premakne jih le denar, tam jih boli...tukaj ni vec upanja....ce AMD ne more nic kaj bomo mi? Sploh pa igra ni cisto noben presezek (v nobenem segmenzu), da bi se bilo potrebno sekirat. Pac kupljena igra, ki gre na galerijo zafukov! Prej se sprijaznis boljse bo.

To so mi že večkrat rekli,ampak,ker ne sledim črednemu nagonu in grem ponavadi tudi z glavo skozi zid se mi je že večkrat obrestovalo. Lahko ti pokažem pismo,ki sem ga poslal proizvajalcu Farming sim 2015 in kakšne zahteve in predloge sem imel in lahko ti pokažem kaj so vse dali v novem popravku. enako so mi rekli,ko sem šel lastnoročno nad Simobil in dobil kar sem zahteval. Nikoli ne smeš biti črnogled ali pa ne verjeti v nemogoče ;) Upanje vedno umre zadnje,poskusiti pa ni greh. Sicer pa jim bom itak sam pisal in jim dal vedeti,da sem ZELO jezen,kot tale možiček  [Jaoo]

Kaj pa se je zgodilo s PC, da je sedaj tako zanič al kaj?

Uredil - mancSLO

Za pCARS 2 so odprli funding: http://i.imgur.com/r0RRADU.png tule so cene (v funtih), tako da je vse veliko dražje.

Edit: Pa izgleda, da ne bo nobenega deljenja dobičkov po izidu.

O se bo delil. Direktorju v levi in desni žep.

Butl je tist, ki bo prispeval sedaj. Nej popravjo #1 prej.

pa jih res ni nic sram? Trenutno najbolj zadovoljen z early access spili, ki sem jih kupil takoj ko so ven prisli AC in Dirt Rally...pol pa se zastojnski R3E. Najvec za najmanj denarja ...potem pa pridejo teli salabajzerji ki so 2 leti spil pacal skupi, ga prodajali kot suho zlato in nas pustili (PC) s prstom v riti...in zdej si drznejo ob tem da prvi spil sploh ne popravijo fehtat dnar za dvojko...ce to ni predrznost pol pa tud ne vem.

Jaz sem sicer kupu Early Acess ampak me enostavno ni pritegnila. Niti tik pred releasom. Fizika sploh. Sej je lep špil, sam to ni to. Zej jo pa pač ne mislim kupovat.